Sanovnik kuća – Šta znači sanjati kuću?

Ako sanjate kuću, to znači da će dani koji vam predstoje biti veoma različiti od dosasdašnjih. Dogodiće se promena i vi ćete uživati u njoj. Prepustite se ovoj tekućoj struji.

Bilo bi dobro da detaljno zapamtite predmete i okolinu koju vidite u snu. Tako ćete lakše saznati o interpretaciji različitih domova koji se mogu pojaviti u snovima:

Advertisements

Sanjati novu kuću

Dobar znak je ako sanjate novu kuću. Ljubav će zakucati na vrata vašeg srca. Ako tražite novu romansu, ovo je pravi trenutak da izađete napolje jer vas možda baš sada traži neko poseban.

Sanjati staru kuću

Značenje stare kuće u snu simbolizuje stabilnost i sigurnost koje svi žele duboko u svojim srcima: što je dom stariji, sigurniji je i zaštićeniji.

Advertisements

Sanjati da ste kod kuće

Ako sanjate da ste sami kod kuće, to može simbolizovati vaš stid i poteškoće u uspostavljanju odnosa sa ljudima. Morate naučiti da izvučete maksimum iz svog života.

Sanjati da ste u svom domu je sjajan san! Ako postoji neko ko namerava da naudi vama ili članovima vaše porodice, ta osoba neće imati ni priliku ni snagu da počini ikakva zlodela.

Advertisements

Sanjati kuće bliznakinje

Sanjati kuće koje izgledaju isto znači da ćete videti nekoga koga dugo niste videli i delovaće da se ništa u vašem odnosu nije promenilo. Neko iz daleke prošlosti ponovo će se pojaviti u vašem životu.

Sanjati kuću u kojoj ste nekad živeli

Značenje sanjanja kuće u kojoj ste nekad živeli odnosi se na putovanje koje bi se moglo uskoro dogoditi. Možda ćete putovati na neko novo mesto i imaćete osećaj da ste tamo već bili ili ćete opet želeti tamo da se vratite.

Sanjati izgradnju kuće

Snovi u kojima gradite ili obnavljate kuću predstavljaju prošlost i porodicu. Značenje sna zavisi od stabilnosti kuće koju sanjate. Čvrsta zgrada simbolizuje aktivnu i snažnu porodicu. Ovaj san ukazuje i da želite da odgajate porodicu i da gradite jake veze.

Ako sanjate kuću u izgradnji ili renoviranju, ovo je dobar san jer ukazuje na veliku i sigurnu ljubav do kraja života.

Sanjati kuću potopljenu u poplavi

Snovi u kojima je kuća poplavljena služe da vas podstaknu da tražite zaštitu i mudro duhovno vođenje. Nešto pokušava provaliti u vaš dom i uništiti ono što ste izgradili.

Advertisements

Sanjati kupovinu i prodaju kuće

Sanjati kupovini kuće simbolizuje trenutnu strast. San o kupovini kuće predviđa novu, kratku i intenzivnu romansu. Ova ljubavna priča učiniće da iskočite iz kreveta i učinite svoje dane lakšim i srećnijim.

Sa druge strane, san o prodaji kuće je poziv da se pripremite, jer morate prihvatiti nove odgovornosti sa kojima vam nije lako da se suočite. Naučite kako da se dobro nosite sa svojim karakterom.

Različite kuće u snu

Stanje kuće u snu može imati različito značenje. Kuća koja izgleda prelepo nema istu simboliku kao i kuća koja se ruši i raspada.

Sanjati srušenu kuću

Snovi o srušenoj ili neurednoj kući predstavljaju vašu lenjost da završite ili započnete posao. Samo vi znate koje su vaše odgovornosti i cena koju ćete platiti ako ih ne ispunite.

Sanjati uništenu kuću

Sanjati uništenu ili srušenu kuću znači da vas očekuje bolna razdvojenost. To će se desiti samo ako ne znate kako da izbegnete poteškoće.

Sanjati praznu (iseljenu) kuću

Sanjati srušenu ili iseljenu kuću predstavlja kraj starih verovanja koja vam odavno više ne služe. Vreme je da izgradite nešto novo ili da potražite novo mesto koje će vam dati osećaj sigurnosti.

Sanjati da kuća gori

San o zapaljenoj kući simbol je uništenja, pretvaranja svega u pepeo. Nezadovoljstvo kod ukućana ili kod članova porodice ne treba poricati, zato pripazite na znakove.

Sanjati veliku kuću

Sanjati o velikoj kući znak je postizanja ispunjenosti u ljubavi, bilo da je to sa svojim partnerom ili nekim drugim.

Sanjati malu kuću

Sanjati malu kuću simbol je inferiornosti. Kakvo je  vaše samopoštovanje, samoprihvatanje i samosvest? Da li ste uložili vreme da se brinete o sebi i proverite svoju snagu? Cenite sebe, prepoznajte u sebi sve što vas čini jedinstvenim.

Sanjati kućicu od drveta

Sanjati kućicu od drveta, nalik dečijoj simbolizuje da ćete imati nešto što svi priželjkuju. Svako dete bi želelo da ima kućicu od drveta. Ovaj san je siguran znak da ćete jednog dana postići društveni uspeh.

Sanjati kuću na plaži

Sanjati kuću na plaži pokazuje da želite da oživite nešto iz prošlosti.

Advertisements

To bi možda moglo imati veze sa vremenom  koje ste proveli na toj plaži. Potražite u sebi skrivene želje i zapitajte se da li je moguće ponovo doživeti takva ugodna vremena.

Sanjati ukletu kuću

Snovi o ukletim kućama su značajni. Za svakog od nas dom je sigurna luka, u kojoj vraćamo energiju i osećamo se mirno. Sanjati ukletu kuću pokazuje da vas nešto iz prošlosti progoni, a ako želite da vratite harmoniju, morate održavati unutrašnju čistotu.

Sanjati praznu kuću

Ako sanjate napuštenu kuću verovatno se na javi osećate nespretno, zbunjeno i ne možete baš da razumete šta se dešava.

Advertisements
Advertisements