Pakovati nešto – Šta znači sanjati da se pakujete?

Ako sanjate o pakovanju ličnih stvari – možda se pripremate za neke promene u bliskoj budućnosti. Spremni ste za ovu promenu i znate da dolazi, tako da je pakovanje simbolična priprema za ovo novo predstojeće poglavlje.

Moguće je da ste se odlučili za novi fokus na budućnost i pokušavate da stavite stvari iza sebe, što može uključivati veze koje su se završile, probleme koji postoje neko vreme, ili čak period u vašem životu od kog ste spremni da se udaljite ili jednostavno zaboravite.

Advertisements

S druge strane, pakovanje može značiti da imate nešto zbog čega vam je nelagodno ili imate neki neuspeh koji biste radije zaboravili i pokušavate da se distancirate od ovih nepoželjnih asocijacija i sećanja.

Drugo tumačenje je osećaj nedostatka podrške od najmilijih ili odustajanje od neke ideje.

Advertisements

Ako ste spakovali stvari, a zatim ih ponovo raspakovali – možda ćete na javi imati nekih nesigurnosti. Ne znate kojim putem da idete, jer ne znate šta bi trebalo da bude vaš sledeći potez, niti na čemu ste sa ljudima iz vašeg života.

Možda ne znate da li je era u vašem životu definitivno završena. Ili ste možda doneli odluku koju je neko drugi brzo poništio.

Advertisements

Ako ste spakovali kofer sa nepotrebnim stvarima – ovo bi mogao predstavljati dodatni teret koji nosite sa sobom. Opterećeni ste a ne treba da budete. Šta možete da uradite da bi vam život ponovo postao lakši?

Razmislite šta ste spakovali kao predmete koji predstavljaju događaj kojem se radujete – možda putovanje. Ili ćete možda istražiti nešto što nikada ranije niste istraživali i radujete se onome što sledi nadalje.

Ako vidite kako nekome u snu dajete paket, to bi moglo označavati tajnu. Videti pakovanje lekova u snu znači da ćete u budućnosti biti uhvaćeni u laži. Ako umotavate paket da biste ga poslali poštom, to može značiti da ćete ubrzo primiti vesti ili poruku. Obratite pažnju na predmet koji šaljete.

Sanjati da pakujete torbu

Kada imate san u kojem pakujete torbu za odmor ili poslovno putovanje, to može biti pokazatelj velikih promena koje će vrlo brzo doći u vaš život. Trebaće vam vremena da se naviknete na njih, ali vremenom ćete otkriti njegovu korisnost, jer će oni pozitivno uticati na vaš budući uspeh.

Pakovanje torbe može značiti da želite da sve svoje lične predmete premestite na jedno mesto, što može ukazati na to da u realnom životu samo treba reorganizovati vaš prostor i ukloniti nepotrebne stvari iz vašeg doma, jer ćete tako lakše moći da se usresredite na sebe i svoje ciljeve.

Advertisements

Sanjati da pakujete stare stvari

San o pakovanju starih stvari znak je da imate želju da negde otputujete i pobegnete od svega što vas sputava! San u kome pakujete antikvitete i stare i nepotrebne stvari znači da postoje problemi u prošlosti na koje se treba osvrnuti i rešiti ih.

Ako se pakujete u kući koja vam je nepoznata i nije vaša radi preseljenja, to jednostavno označava želju da želite da se osećate prijatno i komforno gde god da ste.

Sanjati da zamotavate paket

Uspeh na poslu biće zagarantovan ako u vašem snu vidite kako umotavate paket. Korišćenje smeđeg papira za umotavanje paketa ukazuje na novi početak.

Sanjati da se više puta pakujete ili raspakujete

Ovo je čudan san. Neprekidno pakovanje i raspakivanje u snu znak je da se u vašem životu trenutno događaju velike promene. Neki ljudi kažu da to unosi konfuziju i haos u svakodnevni život. Želite da sredite sve poteškoće u svom životu, ali ne znate kako to da uradite.

Sanjati da se pakujete za putovanje kolima

Pakovanje za putovanje u snu znak je haosa u vašem stvarnom životu i nažalost ne označava ništa pozitivno. Ovi snovi se javljaju kada naiđemo na mnoge probleme i poteškoće.

Ovaj san može značiti da se osećate zabrinuto i nervozno, a san je samo upozorenje da trebate biti optimistični i opustiti se. Svaki problem ima rešenje i zato treba da prihvatite pozitivan stav prema životu.

Sanjati da pakujete vaš prtljag

Kad sanjate da pakujete prtljag to je znak da imate želju da promenite nešto u svom životu. Želite da napravite promenu, ali se bojite šta će se dogoditi nakon što donesete odluku. Alternativno, san bi mogao označavati odraz vaše teskobe, ukoliko planirate putovanje u narednim danima.

Sanjati da pakujete odeću i obuću

Ovo je pozitivan san koji znači da ste spremni da se suočite sa budućnošću, ostavljajući prošlost iza sebe. Ako sanjate kako pakujete cipele i odeću u kutije, to može ukazivati na promenu. Vreme je da započnete novu fazu u svom životu ako sanjate takav san i sve što vam treba je da prebolite svoju prošlost i usredsredite se na budućnost.

Sanjati da pakujete pokućstvo

Dobar je znak da sanjate da pakujete pokućstva. Verovatno ćete se kretati u pravom smeru, tako da nema potrebe da brinete o budućnosti.

Ovaj san implicira da su vaše brige i problemi iza vas i stoga je vreme da se opustite i uživate u svim dobrim stvarima koje ćete doživeti u budućnosti. Budućnost je puna sjajnih stvari. Videti kombi za selidbe može nagovestiti da prelazite u novu avanturu ili bolja vremena.

Sanjati da raspakujete kutije

Velike kutije su pozitivan predznak prema starijim sanovnicima. Ovaj san može značiti da ste spremni da se bavite potisnutim pitanjima i problemima koje ste ignorisali ili odlagali njihovo rešenje.

Advertisements

Premeštanje kutija u simbolici snova može se prikazati kao raspakivanje kutija. Videti pucketavu foliju i ostale stvari i alate neophodne za pakovanje, ukazuju na vreme da spakujete svoja osećanja i budete iskreni prema sebi.

Sanjati da primate paket

Primanje paketa od nekoga u snu označava sticanje novih iskustava u životu.  Ali i podrazumeva da ćete uskoro izraziti svoja osećanja prema nekome ili nečemu.

Sanjati da pakujete vrlo krh predmet

Pakovanje vrlo krhkog predmeta (vaza, čaša, keramička figurica i sl.) u snu bi moglo značiti da taj dati predmet predstavlja osobu prema kojoj gajite velika osećanja. Može značiti „krhku“ vezu.

Sanjati da nosite paket

San u kojem vidite kako nosite paket, znak je da imate porodičnih problema za koje morate da se pobrinete pre nego što prerastu u nešto ozbiljno i nerešivo.

Advertisements
Advertisements