Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

U bilo kojoj knjizi snova tumačenje demona znak je pogrešnog puta, pogrešno usmerenog životnog puta, grešaka i nedoličnog ponašanja, grešnosti.

Mali demoni simbolizuju posledice vaših postupaka koji ste učinili sledeći trenutni impuls.

Advertisements

Ako demoni pobegnu iz vašeg tela, to znači da ne možete da kontrolišete svoje negativne emocije. Ako uđu u vas, to znači da akumulirate iritaciju. Ako demoni pređu preko vas, ovaj san znači da ste pod uticajem nepristojnih instinkta, koji vas kontrolišu.

Ako se demoni sakriju u uglovima – vaši rođaci će biti zarobljeni u nerazumevanju i sukobima. Oni odbijaju vašu pomoć i ostaju sami sa svojim demonima.

Ako u snu hvatate i skrivate demone to znači da se u stvarnom životu prepuštate manama.

Ako u snu razgovarate sa demonom, ovaj san znači da će neko pokušati da vas zavede. Ako se poklonite demonu imaćete još jednog menadžera. Ako operete demona, ovaj san je znak nasilne smrti.

Advertisements

Plesati sa demonom znači da ćete moći nekoga da kontrolišete. Hraniti demona znači da će vam život biti u opasnosti. Ako vas demon muči, to znači da ćete imati uspeha u poslovima.

Ako pobedite svoje demone, ovaj san znači da ćete biti poznati. Ako ste istovremeno bolesni – možda ćete i umreti. Ako se slažete sa demonom – nešto ćete kupiti. Takav san za sportiste znači da mogu izgubiti sva dostignuća. Ako se rešite demona – vaš život će se snažno promeniti.

Sanjati da se plašite demona

San u kome se plašite demona može biti odraz vaše unutrašnje nesigurnosti i brige o sopstvenoj budućnosti.

Iako je nemoguće jednoznačno protumačiti potencijalni izvor pomenutih zabrinutosti, vrlo je verovatno da su ih uzrokovale neke potcenjene i previdene dužnosti ili zadaci u vašem životu.

Zanemarujući ih, naknadno ste na sebe bacili podmukli osećaj lošeg učinka koji bi sada mogao da učini svoj danak.

Advertisements

Sanjati da ste pobedili demona

Sanjanje kako postižete pobedu nad demonom, na primer u nasilnoj tuči ili nekoj igri, obično se smatra izuzetno povoljnim znakom. Ova vizija bi mogla nagoveštavati da će vašim trenutnim projektima i poduhvatima biti na kraju predviđeno da budu uspešni, čak iako je put ka takvom ishodu izazovan i težak za izdržati.

Znajte da ako se u poslednje vreme suočavate sa neobično velikom količinom stresa i poteškoća u vezi sa predmetnim projektima, oni će se konačno završiti u predstojećoj budućnosti, što će rezultirati dugo očekivanom pobedom kojoj ste tako energično težili.

Sanjati demona (za bolesnu osobu)

San u kojem se sanjaoc susreće ili na bilo koji drugi način direktno komunicira sa demonskim entitetom ili grupom demona izuzetno je bolestan znak ako se sanjaoc trenutno bori protiv bolesti ili se bori sa zdravstvenim stanjem.

Takva vizija se obično tumači kao znak skorog odlaska bilo usled približavanja komplikacijama bolesti ili proisteklog iz trenutne neizlečljivosti. Nemoguće je predvideti da li bi opisani tragični ishod bio iznenadan i bezbolan ili dugačak i iscrpljujući za pogođenu osobu i njenu najbližu okolinu.

Sanjati demona u vodenom obliku

Veruje se da je san u kojem vidite demona u vodenom telu poput mora, jezera, reke zloslutna vizija. Verovatno je da biste u predstojećoj budućnosti mogli postati svedok odvratnog zločina ili stravične nesreće koja bi se dogodila u vašoj neposrednoj blizini.

Iako je nemoguće predvideti bilo kakve konkretne detalje tragedije koja se približava, verovatno bi to podrazumevalo da neko umre ili bude teško osakaćen kao rezultat ove pojave.

Imajte na umu da ovo tumačenje ostaje na snazi za bilo koju drugu moguću kombinaciju demonskog bića i vode, na primer, stvorenje bi moglo da pije vodu iz šolje ili da je natopljeno posle kiše.

FOTO: PIXABAY

Sanjati nekoga koga muči demon

Sanjati da demon muči ili zlostavlja nekoga koga poznajete označava vapaj za pomoć. Voljena osoba, možda brat ili sestra ili prijatelj, ide mračnom stazom i treba da intervenišete pre nego što se to završi tragično.

Ova osoba može biti samoubilačka i negira ili se stidi da traži pomoć. Morate im pokazati svoje saosećanje i razumevanje kako se ne bi povukli ili odbili vašu ruku pomoći.

Moglo bi postojati nešto dublje, poput traume iz detinjstva ili nasilja, što hrani njihove misli o samoubistvu. Na vama je da preuzmete inicijativu da istražite koren njihovog bola kako bi se mogli preduzeti odgovarajući koraci za njihovo zaceljivanje.

Sanjati da ste izbodeni od strane demona

San u kome ste ubodeni nožem od strane demona predviđa da će neko upotrebiti vašu generalno pasivnu ili blagu prirodu protiv vas. Ovaj pojedinac bi verovatno bio neko sa snažnom ličnošću i potrebom da iskaže svoju dominaciju, poput takmičarskog trenera, prezaštitničkog oca ili ljubomornog ljubavnika.

Advertisements

Patili biste pod njihovom tiranijom i ne biste bili u stanju da pokažete svoja istinska osećanja bez rizika od njihovog gneva i besa, čak i zbog trivijalnih stvari. Bilo bi bolje ako uopšte izbegnete ili pobegnete od ove osobe.

Sanjati da se neko pretvara u demona

Videti da se neko pretvara u demona u snu može imati različita značenja u zavisnosti od toga da li ste ih poznavali ili ne. Ako ste upoznati ili bliski osobi koja se transformisala u demona, mogli biste se podsvesno distancirati od te osobe jer osećate da od nje dolazi loša energija.

Na primer, možda mislite da je vaš prijatelj ljubomoran na nešto što posedujete ili ste učinili. S druge strane, nepoznavanje transformisane osobe može aludirati na opšta osećanja nepoverenja i nezadovoljstva u vašem krugu prijatelja.

Možda vas prijatelji nerviraju stalnim grupnim porukama ili planiraju da izađu kada ste zauzeti učenjem ili pokušavate da uštedite novac. Možda treba da se distancirate od onih koji podsvesno uključuju vaše alarme.

Sanjati da se borite sa demonima

Borba protiv demona je obično hrišćanski simbol povezan sa rešavanjem problema u određenim aspektima vašeg života. Vaša borba protiv ovog zlog entiteta sugeriše da ćete se suočiti sa nekom preprekom na svom putu ka uspehu u stvarnosti.

Ako ste uspeli da prevladate ili pobedite demona, to znači da biste mogli da postignete pobedu ponašajući se moralno superiorno. Međutim, gubitak od demona mogao bi otkriti da bi vaše oslanjanje na manje od etičke taktike dovelo do toga da na kraju ne uspete.

Advertisements

Sanjati da vas gone demoni

Ako vas progoni roj demona u svetu snova, to može da znači dugotrajna psihološka i emocionalna pitanja. Možda u vašem braku postoje problemi zbog neslaganja ili ličnih problema koji potiču od vas oboje.

Demoni u snovima obično simbolizuju sumnju u sebe, bes i druge negativne emocije, kao i destruktivne navike koje ste možda gajili tokom godina. Vašu vezu bi mogli da testiraju vaši lični demoni.

Advertisements
Advertisements