Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Kad sanjate o krovu, to je uglavnom povezano sa vašom potrebom za sigurnošću.

Sanjati krov koji prokišnjava

Ako je krov prokišnjavao u vašem snu, onda možda trenutno osećate nedostatak sigurnosti u životu. Ovo bi moglo biti u obliku teške finansijske situacije. Možda mislite da kod kuće nemate dovoljnu podršku voljene osobe ili ne verujete da ste sigurni u svom profesionalnom životu.

Advertisements

Kako ste reagovali na krov koji prokišnjava, može odraziti kako reagujete na situacije u stvarnom životu.

Ako ste negativno reagovali, ovo može biti način na koji reagujete na probleme u vašem životu, ali ako niste negativno reagovali, možda na izazove gledate u pozitivnijem svetlu. Možda vam je san govorio da manje reagujete na stvari i koncentrišete se na praktična rešenja.

Krov koji prokišnjava takođe može da predstavlja smetnju, stvari koje vas nerviraju ili na vas utiče neko. Možda su vam konačno postale jasne neke nove informacije. Alternativno, to bi moglo značiti da vam neko ubacuje svoje misli kako bi pokušao da vas natera da mislite isto.

Sanjati oštećen krov

Ako ste sanjali da ste oštetili krov ili da je krov oštećen, to može ukazivati na to da ne sledite svoje ciljeve i posledično se osećate tužno ili sa žaljenjem. Možda bi bilo vredno razmisliti o stvarima koje biste mogli promeniti u svom životu kako biste se osećali ispunjeno.

Advertisements

Sanjati krov u veoma dobrom stanju

U slučaju u vašem snu vidite savršen krov koji je izdržljiv i čini se da štiti kuću u kojoj se nalazite, takav san ukazuje na dobar porodični život u kojem je sve baš tako kako bi trebalo da bude, stvari idu dobro i imate sve razloge da budete srećni.

Sanjati slomljen krov

U slučaju kada je krov iz vašeg sna slomljen i izgleda loše, takav san ukazuje na svađu. Verovatno ćete imati brojne nesuglasice sa partnerom koje mogu dovesti do raspada porodice. Atmosfera u kući biće veoma napeta, pa može biti da su najmanje krivi oni koji odaju najviše poštovanja.

Sanjati da stojite ili sedite na krovu

Ako ste sanjali da ste stajali ili sedili na krovu, takav san znači da ste osoba koja voli da ima položaj i moć i da uvek nastojite da napredujete i ostvarite svoje ciljeve, da pokažete sebi i drugima sve svoje potencijale i mogućnosti.

Sanjati da ste pali s krova

Ako ste sanjali da ste pali s krova, to znači da ćete iskusiti čast – ovaj san znači da morate pokazati za šta se zalažete i za takve napore ćete sigurno biti nagrađeni, društvo će prepoznati vaše nevolje i naporan rad. Vaše osobine neće ostati neprimećene, pa ćete biti nagrađeni onako kako zaslužujete.

Pored privilegije i ponosa, osećaćete, bićete svesni i odgovornosti koje ovo priznanje sa sobom nosi, pa ćete se potruditi da ostanete verni svojim istinskim vrednostima.

Advertisements

Sanjati da će krov uskoro pasti

Ako ste sanjali da će krov uskoro pasti, u tom slučaju treba da se brinete, jer je to znak da će vas prijatelji izneveriti.

Možda ćete se naći u teškoj situaciji tokom koje ćete očekivati pomoć od ljudi za koje smatrate da su pravi prijatelji.

Međutim, iznenadićete se kad shvatite da oni ne nameravaju da vas podrže ili urade desetinu onoga što biste vi učinili za njih.

Ovo je vrlo bolno značenje, ali morate biti spremni da izgubite sve ono za šta ste tako čvrsto verovali da je istina i „trajno“, baš kao i prijateljstva koja ste dugo imali.

Sanjati da je krov star i da propada

Ako ste sanjali da je vaš krov star i da propada – to samo pokazuje da ste osoba koja previše često brine. Prestanite da se brinete unapred jer tako ne možete da se opustite, budete jasni i pripremljeni.

Ukoliko se pojave bilo kakve nevolje, rešite ih u pokretu, umesto da čekate da se dogode, a da vi ništa ne preduzmete, i ne ponašajte se prilično pasivno.

Sanjati krov napravljen od drveta ili slame

Ako je u vašem snu krov koji vidite napravljen od drveta ili slame (kakav god materijal nije dobar materijal za krov, koji ni na koji način nije izdržljiv), i plašite se da bi ga jači vetar ili kiša mogli potpuno uništiti to je simbol da ćete se uskoro naći u nevolji i da će pomoć koju ste očekivali biti potpuno odsutna od vaših prijatelja.

Shvatićete da ste okruženi gnusnim i lažljivim ljudima koji nisu vaša istinska podrška i pravi prijatelji u nevolji. U svakom slučaju, baš kao i simbolika krova u stvarnom životu – on mora biti stabilan ili će vaš dom (stvari koje cenite u životu, porodica, ljubav prema poslu, novac, bilo šta) početi da propadaju.

Ovo je aspekt na koji biste trebali obratiti pažnju kada sanjate takav san, ali možete biti srećni u slučaju ako je krov iz vašeg sna neverovatan i netaknut kada štiti kuću od svih oluja koje vam dolaze. U tom slučaju možete mirno da spavate, jer će sve biti sjajno.

U slučaju kada je krov u vašem snu stvoren od nečeg što nije izdržljiv uobičajeni materijal, u tom slučaju to je san koji ima pomalo negativnu konotaciju – takav san na najgori mogući način simbolizuje izdaju. Kaže da će vas bliski prijatelji izneveriti.

Sanjati da je krov dotrajao a kuća netaknuta

Kada je krov u vašem snu prilično star i dotrajao, a kuća ispod njega je netaknuta, takav san znači da su neki delovi vašeg života „pocrneli“ ili „šuplji“.

Advertisements

Ovo je san koji simbolizuje da ste u stalnom strahu i strepnji od potencijalnih grešaka i problema i da se sprečavate da napredujete.

Sanjati savršen krov

U slučaju kada je krov u vašem snu savršen, netaknut i svaki crep je na svom mestu, takav san simbolizuje miran život. Vi ste osoba koja, čak i u trenucima kada je imala najviše novca, nije rasipala, već je ulagala u stvari koje bi joj koristile u budućnosti.

Takav način života vam je omogućio da uvek imate rezervu koja vama i vašoj porodici pruža osećaj sigurnosti.

San u kojem ste videli krov izgrađen od lepo postavljenih crepova, znači da ste vrlo racionalna i odgovorna osoba, koja uvek deluje pravilno i vrlo iskreno i da se ne bojite nepredviđenih okolnosti ili novčanih gubitaka.

Na toliko mnogo načina, ovo je san koji simbolizuje veliki period uspeha na poslu ili sreće u privatnom životu i uživanje u miru i harmoniji sa svojim voljenima ili članovima porodice. Sve je baš kako treba, pa budite veoma zadovoljni sa vama.

Advertisements
Advertisements