Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite?

Mokrenje u snu može da simbolizuje dve stvari. Ili da treba da pokušate da se oslobodite svojih emocija i kontrole ili je duhovnija interpretacija da trošite previše novca.

Mokrenje je nešto što se dešava svaki dan više puta. U stvari, radimo to tako često da je gotovo robotski. Način na koji je postavljeno celo naše genitalno područje prilično je čudesan.

Advertisements

Prema čuvenom psihologu snova, Sigmundu Frojdu, mokrenje u snovima predstavljeno je samo zato što sanjalac ima punu bešiku u budnom svetu. Dakle, ovo je tumačenje psihologa – ali šta je sa duhovnim značenjem?

Videti sebe u toaletu kako u snu mokrite, ukazuje na to da se u životu morate emocionalno očistiti. Listajte nadole da biste pronašli tumačenje snova u urinu.

Videti urin ili otići u toalet da biste mokrili u snu je relativno često, to znači da treba da se oslobodite emocija. Sanjanje sopstvenog urina uopšteno znači da Vam život na neki način izmiče kontroli.

Sanjati kako gledate nekoga kako mokri znači da je vreme da bolje komunicirate sa drugima. Da li je zaista vredno Vašeg vremena?

Advertisements

Međutim, postoji opasnost da se ne slušaju drugi, a posledice ovog sna su gubitak kontrole. Dobra vest je u tumačenjima snova iz 1930-ih koji opisuju da se snovi koji uključuju mokrenje mogu odnositi na finansijsku dobit koja je pred nama.

Sanjati da ste se umokrili

Ovo nije sjajan san. To može značiti da u Vašem životu postoji nedostatak kontrole. Ako trenutno uočite problem u svom životu, to može nagovestiti da ćete bilo šta rešiti! Ako u snu urinirate na ulici i jedva čekate da odete, onda je taj san povezan sa načinom na koji Vas doživljavaju.

Ukazuje na to da u životu treba da više insistirate na svojoj intimi. Videti psa kako mokri u snu znači da će Vam se u bliskoj budućnosti obratiti najbolji prijatelj ili član uže porodice kako bi provodio vreme s Vama. Ovo je možda dobra prilika za razgovor.

Generalno, bilo koja vrsta urina viđena u snu nije negativna – već se taj san odnosi na pozitivan aspekt Vašeg budnog života. Još jedno, važno, značenje viđenja urina životinja u snu je plodnost. Ako ste žena, a koja sanja o sopstvenom urinu, u persijskoj tradiciji snova mogu Vam predvideti da je beba na putu.

Razmislite o svojim postupcima u stvarnom životu, ovaj san je važan jer će značiti da možete razmišljati o osobinama koje će na kraju rezultovati time da postanete bolja osoba – iznutra i spolja! Ako u snu vidite mokraću drugih ljudi, to pokazuje da ste van kontrole situacije u kojoj neko želi da Vam pomogne.

Advertisements

Videti toalet ispunjen mokraćom sugeriše Vam neočekivanu korist. Ovo bi moglo biti oko velike količine novca. U drevnoj grčkoj tradiciji urin u snu znak je velikog bogatstva i važne finansijske sreće.

Ovaj san takođe može pokazati neku vrstu antisocijalnog ponašanja. Kako se ponašate u poslednje vreme? Da li se uklapate? Koje delove svog života možete promeniti kako biste se prilagodili društvu?

Pokušajte da razmislite o ovim pitanjima i napravite neke pozitivne životne promene. Stajanje u redu u kom se čeka na mokrenje u snu ukazuje na to da treba da se usredsredite na svoj život, umesto da brinete za druge – predugo ste čekali.

U mnogim duhovnim tekstovima sanjati urin je poruka da su se tokom Vašeg života oblikovale Vaše misli i percepcije i da ih trebate osloboditi.

Ovaj san u osnovi znači da možemo da kontrolišemo bilo šta u životu, ali moramo da pustimo određene događaje i situacije. Istina je da u životu svi u nekom trenutku patimo od osećanja koja držimo u sebi.

Kada se urin pojavi u Vašem snu, morate da shvatite da možda osećate da Vas koči život i verovatno se pitate šta s tim učiniti.

Postoje posebna značenja snova i za muškarce i za žene. Urin u bilo kom obliku viđen u snu povezan je sa našim sopstvenim emocijama, namerama i našim egom. Ponekad slučajno možemo naslediti predispozicije da je urin prljav ili odvratan.

Zbog toga urin posmatramo na pogrešan način. Zapravo, urin se može koristiti u tehnikama koje nam omogućavaju da živimo bolje i da budemo duhovno slobodni. Baš kao i druge telesne tečnosti, i urin se može smatrati magičnom supstancom.

U drevna vremena urin se koristio za posebne rituale lečenja koji se koriste i danas. Listajte nadole da biste pronašli svoj san!

Sanjati tuđi urin

Urin koji nije Vaš u snu ukazuje na to da se neko buni u Vašem radnom životu. Ako se urin rasprši po podu, to pokazuje da postoji strah od gubitka finansijske odgovornosti i novčanih briga u budućnosti.

Ovaj san povezan je sa negativnim osećanjima prema drugima i može ukazivati na to da se pokušavate osloboditi negativne situacije u svom svakodnevnom postojanju. Dalje naglašava potrebu da se ubuduće ne brinete.

Advertisements

Sanjati da mokrite u snu

Mokriti u snu povezano je sa novcem. Razmislite o tome kako možete uštedeti novac ubuduće. Ako sanjate da umokrite svoju ili tuđu odeću urinom, to znači da Vam se socijalni problemi nameću.

Pokušajte da se klonite bilo kakvih sukoba sa ljudima u Vašoj pratnji. Ako sanjate da umokrite krevet, to može značiti da Vam sledi težak vremenski period sa finansijske tačke gledišta.

Dobra vest je da imate sposobnost da na moćan način komunicirate sa drugim ljudima, ali mokrenje u krevetu prikazano u snu može Vam nagovestiti da treba više da razmišljate o svom maniru i pristupu drugim ljudima, posebno u karijeri ili na poslu.

Videti druge kako mokre u snu znak je novca koji će Vam doći!

Sanjati toalet preplavljen urinom

Ovo je sasvim uobičajen san, jer prljavi toaleti preplavljeni urinom ukazuju na to da postoji situacija u kojoj treba da se zauzmete za svoje lične potrebe.

Vidjeti toalet potopljen urinom u snu ukazuje na to da morate da se oslobodite bilo kakvih poteškoća i problema u budnom životu. Videti preplavljene toalete takođe može ukazivati na suzdržane emocije.

Advertisements

Ako je kupatilo prekriveno urinom, to znači da Vam je potrebno emocionalno oslobađanje – da li ste ljuti na nekog bliskog? Ovaj san se obično dešava kada jeste.

Šta znači piti urin u snu?

Pijenje urina može biti nezgodno, ali duhovno donosi mnoge zdravstvene beneficije. Sanjanje pijenja urina predznak je imovine i puno novca, ali i vrlo dobrog zdravlja u budnom životu. Osećati bol u bešici dok mokrite znači da trenutno niste previše otvoreni sa svojim bliskim prijateljima ili porodicom.

Sanjati mokrenje na čudnim mestima

Mokrenje na neobičnim mestima tokom stanja Vašeg sna ukazuje na to da će se dogoditi situacija u kojoj treba da iskoristite svoju instinktivnu sposobnost da se uzdignete iznad bilo kog problema.

Ako urinirate u parku, to može značiti da ćete pronaći predivan potencijal u sopstvenim poduhvatima.

Ako sanjate kako iznenada svlačite pantalone da biste mokrili na neobičnim ili čudnim mestima, to može nagovestiti da treba da izrazite različite slojeve svoje ličnosti da biste obeležili svoju teritoriju u životu.

Advertisements

Mokrenje u kući ili na poslu u kancelariji može ukazivati na to da se morate bolje povezati sa drugima. Mokrenje u činiju ili bocu u snu znači da se držite emocija.

Sanjati bebu koja mokri

Verovali ili ne, videti bebu kako mokri u snu ima duhovno značenje. To je povezano sa potrebom da se oslobode emocije kako bi se ponovo rodio. Ovaj san označava da treba ukloniti negativne emocije.

Vaš san je jasna poruka da možete pobediti bilo šta. Sanjati bebu kako mokri ukazuje na ponovno rađanje i novi početak. Često se ova vrsta sna javlja kada osećate da ne možete ništa postići.

To je možda rezultat negativnog načina razmišljanja. Ako ste u snu videli dečaka koji je urinirao u vazduh, to znači da ćete u bliskoj budućnosti uživati u udobnosti i sreći.

Videti mališana kako mokri, ili da ga učite da ide na nošu, znači nove početke, čistoću i čišćenje Vaše karme.

Sanjati mokrenje u toaletu

Ako ste u snu mokrili u toaletu, to predstavlja određena osećanja koja ste nedavno odbacili. Vaš san takođe predviđa da imate potpunu kontrolu nad svojim životom. To je lepo, ali može Vas sprečiti da osetite lepotu spontanosti.

Advertisements

Ne dozvoljavate sebi da izrazite „stvarnog sebe“ i moglo bi da sugeriše da nosite masku, misleći da će Vas to zaštititi od loših namera ljudi.

Pokušavate da „obeležite“ svoju teritoriju u svim aspektima svog života. Ipak, uskoro ćete naići na poteškoće u svom ličnom životu. Neko će Vam dokazati da ne možete uvek imati ono što želite.

Šta znači sanjati toalet?

Ako ste sanjali toalet, to označava Vaš povređeni ego i ponos. Iako verujete da možete imati sve, ponekad se stvari u životu jednostavno ne odvijaju onako kako mi želimo. Pisoari u snu ukazuju na to da treba da otpustite svoj ego i odredite svoj sledeći potez.

Ovaj san se često dešava kada imamo priliku da rešimo neke probleme u vezi sa drugima. Videti u snu red muških pisoara može značiti da možete naići na sukob sa suprotnim polom.

Advertisements
Advertisements