Sanovnik nesvestica – Šta znači sanjati da padate u nesvest?

Nesvestica u snu sugeriše da ćete se osećati nesrećno zbog nekih problema. Ako se u snu osećate srećno, to znači da ćete dobiti dobre vesti koje vas čine veselim.

San o nesvestici takođe je znak blagostanja i dobrog zdravlja. Međutim, u nekim tumačima snova, san simbolizuje zdravstvene probleme i nesreću. Takođe može značiti da vas u stvarnom životu nije briga za sebe.

Advertisements

Sanjati da se ne osećate dobro i da ste na ivici nesvestice znači da ste vredna osoba i da ćete uložiti svoj trud.

San može da simbolizuje vašu želju da promenite svoj život. Kritikuju vas u vašem svakodnevnom životu i ne osećate se dobro zbog tih kritika. Pokušavate da zaustavite te negativne komentare i pokušavate da promenite svoj život.

Alternativno, to ilustruje da će vas porodica uvek podržavati, a vi ćete živeti u blagostanju. Možda ćete se zaljubiti narednih dana. Ako u snu vidite da neko pada u nesvest, to znači da će vam u narednim danima nedostajati novca i zajam ćete morati dobiti od banke ili finansijske institucije.

San obično ističe želju za obraćanjem pažnje. Želite da vas smatraju važnim i ponekad govorite neistine da biste se istakli. Vaše ponašanje može smetati drugima.

Advertisements

Sanjati nesvesticu znak je da postoje snažne okolnosti ili osećanja sa kojima ne želite da se suprotstavite. Možda koristite izgovore o nesposobnosti (fizičkoj ili nekoj drugoj) da biste se oslobodili potrebe da razumete ovu stvarnost i preuzmete odgovornost za nju.

FOTO: PIXABAY

Ako sanjate da ostajete svesni, ali da vaše telo prestaje da reaguje, to ukazuje na nespremnost da se bavite problemima, već na osećaj nemoći da promenite svoje okolnosti ili postignete svoje ciljeve.

To takođe može ukazivati na to da je vaš instinkt da, između borbe, bekstva ili zamrzavanja, birate zamrzavanje. Ovaj san može biti upozorenje o tome šta će se dogoditi ako dozvolite ovom instinktu da definiše kako ćete odgovoriti na pretnje u svom životu.

Nesvestica je prirodni odgovor tela na situacije sa kojima je teško izaći na kraj.

Ako ste suočeni sa nesvesticom, često vam podsvest pokazuje kako reagujete u određenim situacijama. San bi mogao da vas podstiče da preuzmete kontrolu nad teškim situacijama u svom životu i suočite se s njima direktno, umesto da pokušavate da ih izbegnete.

Advertisements

Sanjati da se oporavljate nakon nesvestice znači da ćete se rešiti svojih problema i opustiti. Rešićete svoje probleme i tada ćete sve poteškoće ostaviti iza sebe.

Alternativno, ovaj san pokazuje da će se nešto neočekivano dogoditi i da ćete imati avanturistički život. Možete iskusiti i dobre i loše situacije. Pored toga, san se odnosi na vašu finansijsku situaciju.

Pretvarati se da ste se onesvestili u snu sugeriše da želite da izgledate očajno i ožalošćeno. Ako ste bogata osoba i imate sve što želite, san može simbolizovati da ne želite da pomažete ili finansijski podržavate druge.

Ne želite da vas ljudi oko vas pitaju za nešto novca i pravite se da nemate novca. Ako mislite da vas prijatelji ne vole, san pokazuje da glumite da obraćate pažnju na njh kada su oko vas.

Advertisements
Advertisements