Sanovnik padanje – Šta znači sanjati da padate?

Sanjati da padate predstavlja osećaj gubitka kontrole. Možda se osećate nesigurno ili niste u stanju da se „domognete“ problema. Neko područje vašeg života možda izmiče kontroli. Poteškoće pri puštanju moći, kontrole ili statusa.

Možda se osećate nesigurno ili vam nedostaje podrška u budnom životu. Možda imate veliku borbu ili ogroman problem. Strah da ne izgubimo sve, propadnemo ili da se ne prikažemo kao totalni neuspeh. Osećaj bespomoćnosti da se zaustavi neprijatna predstojeća promena.

Advertisements

Padanje u snovima takođe može biti signal upozorenja o potrebi da počnete biti oprezniji prema svojim postupcima u životu. Takođe može odražavati situaciju u životu za koju smatrate da je životna ili smrtna kriza. Strah od gubitka socijalnog ili finansijskog statusa.

Alternativno, padanje u snu može biti znak da se osećate iscrpljeno ili da ste dostigli maksimalan kapacitet. Osećate da više ne možete da se držite svojih ciljeva. Možda ćete morati da usporite kako biste sebi dozvolili da se prilagodite. Problemi pri obraćanju drugima za podršku. Osećaj da nemate sistem podrške.

Ako se ne bojite dok padate u snu, to može simbolizovati neozbiljnost ili važnost situacije koju više ne možete kontrolisati.

Negativno, padanje bez straha u snu može odražavati opasan stepen samozadovoljstva ili nedostatka odgovornosti. Uživate u prepuštanju odgovornosti koju ne želite. Problemi jer govorite o tome da radije ne želite da učestvujete u projektu.

Advertisements

Pad može značiti da niste uspeli da postignete cilj koji ste sebi postavili.

Sanjati da padate kroz vodu znači da osećate gubitak kontrole dok vas preplavljuju snažne negativne emocije ili nesigurnost. Osećaj da ste potpuno izgubili sve sisteme podrške ili sposobnosti za suočavanje. Osećate se potpuno sami bez izlaza.

Sanjati da padate i nikada ne padnete na zemlju znači osećanje gubitka kontrole sa stalnim osećajem predstojećeg neuspeha. Takođe može odražavati osećaj da ste postali potpuno neuspešni i da više nikada ne možete učiniti ništa drugo. Strah da vam se ne vidi kraj vašeg kontinuiranog neuspeha.

Sanjati pad na zemlju predstavlja shvatanje posledica ili grešaka. Neprijatan gubitak statusa ili moći. Osećaj da ste naučili iz grešaka. Možda osećate potrebu da započnete ispočetka ili pređete na nešto drugo.

Suočavanje sa sramotom gubitka ili neuspeha koji ste doživeli. Osećaj „udaranja o dno“ ili da se situacija ne može pogoršati. Osećaj punog uticaja vašeg neuspeha ili greške. To takođe može biti znak da osećate da je vreme da se pozabavite svojim gubicima.

Advertisements

Sanjati kako padate sa visoke zgrade ili nebodera predstavlja osećaj gubitka kontrole nakon dostizanja vrlo visokog nivoa statusa, moći ili dostignuća. Plašite se totalnog neuspeha nakon dostizanja najvišeg nivoa samopouzdanja.

Pad sa visokih zgrada takođe može odražavati osećaj pada u depresiju nakon što ste bili vrlo optimistični. Gubitak povišenog stanja duha. Sanjati kako padate niz stepenice može predstavljati osećaj gubitka višeg nivoa postignuća ili potpuni preokret nečega za šta ste naporno radili.

Sanjati da padate sa velike visine

Sanjanje o padu sa velike visine, kao što su povišena zgrada ili visoko drvo, simbol je negativne vibracije koje ulaze u vaš život. Nagoveštava da biste se mogli suočiti sa nizom neprikladnih događaja koji bi mogli imati nekonstruktivan i negativan uticaj na vaš život.

Sanjati da padate sa male visine

Sanjanje o padu sa relativno male visine, poput stola ili stolice, ima negativne konotacije. To ukazuje na to da se možete suočiti sa određenim preprekama i nedaćama. Međutim, uskoro biste se oporavili, vratili ravnotežu i za kratko vreme postali trijumfalni nad ovim preprekama i nedaćama.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da padnete i osećate bol

Sanjati o padu sa velike visine i iskusiti bol posle toga ima zloslutnu konotaciju. To bi mogao biti pokazatelj pomahnitale situacije koja se graniči sa ludilom, jer biste postali nevoljni i iscrpljeni dok čekate da vam se život vrati na pravi put.

Sanjati da neko drugi pada

San u kojem opažate da neko pada sa ogromne visine znak je upozorenja. Nagoveštava da bi se neko koga poznajete mogao suočiti sa složenošću i nevoljama. Možda će toj osobi trebati vaša pomoć i podsticaj da preživi ovo teško vreme.

Sanjati slobodan pad

San u kojem vidite kako doživljavate slobodan pad sa velike nadmorske visine nagoveštava negativnost u vašem životu. U svom socijalnom statusu mogli biste biti podvrgnuti mrcvarenju i sramoti.

Ova uskraćenost može biti rezultat većih gubitaka imovine i sredstava, bilo zbog vašeg nemara i nepažnje ili zbog vaše neopreznosti.

Sanjati da padate (za zaljubljene)

Ako osoba koja veruje da je zaljubljena doživi san o padanju, takva vizija nagoveštava negativnost. To znači da su ljubav i obožavanje koje ima prema drugoj osobi uzaludni i besmisleni, jer je veza samo prolazna.

Sanjati da padate (za poslovne ljude)

Ako pojedinac koji je poslovna osoba ili se bavi trgovinom sanja padanje, to se može smatrati negativnom indikacijom. Nagoveštava složenost i neprijatnosti tokom poslovanja.

To može značiti da bi se mogli suočiti sa novčanim poteškoćama i drugim preprekama koje bi sprečile njihovo poslovanje da napreduje.

Advertisements

Sanjati da padate (za putnike)

Ako planirate putovanje u inostranstvo ili negde putujete, san o padanju može se smatrati upozorenjem. To može značiti da putovanje ili ekspedicija koju ćete preduzeti može poći po zlu i pretvoriti se u katastrofu ili završiti u debaklu.

Advertisements
Advertisements