Sanovnik ples – Šta znači sanjati ples?

Ples je simbol energičnog života, okrepljujuće strasti, želje, dubokih osećanja i sek*ualnosti. Ples simbolizuje faze i ritam života.

Sanjati ples je srećan san. Obično se odnosi na čovekov način života i nivo osećanja radosti, sreće i osećanja pobede i samopouzdanja. Tradicionalno, san o plesu predviđa srećna vremena koja dolaze. U zavisnosti od tačnog konteksta, san o plesu može imati i neke sek*ualne konotacije.

Advertisements

Break-dance ili hip-hop ples označava da često razmišljate o budućnosti i brinete se.

Sanjati da plešete

Sanjati kako plešete znači da morate uzeti u obzir određeni ritam svog života. Mogli biste biti pojedinac kome je neophodno da se oseća slobodno u svom životu, a iz bilo kog razloga, tako se trenutno ne osećate i ne doživljavate slobodnim u ovom trenutku.

San se odnosi upravo na ovu potrebu za slobodom. Ples u snu je povoljan simbol i može značiti sreću, osećaj zadovoljstva okolinom i, što je još važnije, sobom. Takođe je moguće da ćete se zbližiti sa partnerom.

Sanjati kako plešete u noćnom klubu generalno znači da predstoje dobra vremena. Sanjati da drogirani plešete, ukazuje na to da će vas neko blizak prevariti na neki način.

Advertisements

Sanjati da ste na sceni, plešete ili pokrećete svoje telo u ritmu muzike, ukazuje na to da je san povezan sa vašim načinom izražavanja i socijalnom interakcijom.

Sanjati da plešete u krugovima ili da plešete dok izvodite borilačke veštine sugeriše vam da morate da uzmete odmor i odete na neko toplo i egzotično mesto.

U duhovnoj sferi, značenje sna odnosi se na činjenicu da bi verovatno trebalo da se bolje brinete o sebi. Ples u snu takođe se može smatrati elementom neverbalne komunikacije između vas i drugih i predstavlja drugi vid izražavanja.

Sanjati da životinje plešu

Ako u snu vidite životinje kako plešu, to generalno može da znači da ćete uskoro biti zapanjeni nečijim postupcima.

Sanjati da ste sudija na plesnom takmičenju

Ako ste sanjali da ste sudija na plesnom takmičenju, to znači da ćete teško prihvatiti tuđa mišljenja.

Advertisements

Sanjati da plešete sa slavnom ličnošću

San u kom se vidite kako plešete sa poznatom i veoma prepoznatljivom osobom, poput pevača, glumca, fudbalera ili top modela, govori o mogućnosti da vam neko iz okoline trenutno zavidi na poslednjim pobedama i dostignućima.

Ova osoba može biti iz vašeg najbližeg kruga poznanika, ali ne nužno, može to biti i kolega s posla koga jedva poznajete. Dotična osoba možda gaji zavist prema vašem uspehu ne znajući za ogromne napore koje ste uložili u dostizanje tih visina.

FOTO: PIXABAY

Sanjati majstora plesa

Sanjati majstora plesa predviđa da ćete zanemariti važne poslove da biste se bavili trivijalnim stvarima. Ako mlada žena sanja da je njen ljubavnik majstor plesa to znači da će imati prijatelja u skladu sa svojim pogledima na zadovoljstvo i život.

Sanjati ples sa vatrom

Sanjati ples sa vatrom je podsetnik na svakodnevni umor, ali i na potrebu za ispunjenjem, posebno na ispunjenje sek*ualnih želja.

Sanjati ples na ulici

Ako sanjate da ste na ulici, a većina ljudi u snu pleše, to je uglavnom dobar znak i može značiti da će vam se ispuniti važna želja.

Sanjati da neko pleše

Videti plesača u snu znači da ćete rešiti svoje zdravstvene probleme i da će vaši problemi ostati iza vas.

Sanjati da radite kao plesačica (ili plesač)

Ako ste sanjali da ste plesačica ili plesač, to znači da ćete vi ili neko iz vaše porodice imati problema sa srcem, ali to će ubrzo rešiti bez izazivanja ozbiljnih problema.

Sanjati haljinu plesačice

Videti haljinu plesačice u snu ukazuje na to da ćete imati poremećaj zbog prekomerne težine ili mršavosti, ali rešićete se ovog poremećaja zahvaljujući savetu jednog vašeg rođaka.

Nositi haljinu plesačice u snu ukazuje na to da ćete pomoći nekom od rođaka ili prijatelja u vezi sa njegovim zdravstvenim problemom. Sanjati da neko nosi haljinu plesačice ukazuje na to da ćete svojim uspehom prevazići poteškoće oko finansijskih problema.

Sanjati da plešete sa plesačicom ili plesačem

Sanjati da plešete sa plesačicom ili plesačem znači da ćete se držati podalje od problema koji postoje u krugu prijatelja i rešiti se problema koji privlače vašu pažnju tokom ovog dugog putovanja.

Sanjati da dajete novac plesaču

Davanje novca plesača ili plesačici u snu ukazuje na to da ćete otputovati negde zbog zdravlja. Ako u istom snu plešete sa plesačicom, to znači da ćete novac koji imate dobro iskoristiti.

Advertisements

Sanjati da neko pleše sa plesačicom

Sanjati da neko pleše sa plesačicom znači da ćete napredovati u karijeri zahvaljujući uspehu koji ste nedavno postigli.

Advertisements
Advertisements