Sanovnik puška – Šta znači sanjati pušku?

Sanjati pušku je dokaz za nešto što ste ostavili po strani ili nedovršeno. Drugi oko vas možda neće razumeti vaše promenljivo ponašanje. Želite nezavisnost i kontrolu nad svojom sudbinom, ali nešto ili neko vas sputava.

Ovaj san nažalost skreće pažnju na potencijalno štetnu situaciju koja zahteva vašu brzu reakciju i brz odgovor. Put kojim trenutno idete vas ostavlja neispunjenim i nezadovoljnim.

Advertisements

Puška je nažalost upozorenje za vaš stav prema vezi. Postoji situacija kada samo treba da se osmehnete i istrpite. Niste sigurni gde se nalazite u određenoj situaciji. Ovo može biti i znak uticaja zla oko vas.

Puška u snu je nažalost upozorenje na važnost ili nedostatak važnosti koju pridajete određenim stvarima ili osobama. Morate da preduzmete male korake u svojoj vezi, ka svom cilju, u radnom projektu ili bilo kom drugom poduhvatu.

Izlazite iz depresivne ili sumorne faze. San je znak da će se vaši planovi ili ideje uskoro uspešno relizovati.

Ne suočavate se sa stvarnošću. Previše se oslanjate na svoj izgled da biste postigli svoj cilj. Vaš san ukazuje na vašu nesposobnost da obezbedite porodicu. Možda to nije ono što ste vi zapravo i jednostavno se ne uklapate u sredinu.

Advertisements

Puška u snu predstavlja vrednost koju ulažete u sebe, svoje vreme i svoje sposobnosti. Možda neko pokušava da vas motiviše. Imate problema sa ženskim aspektom sebe.

San je znak vaše želje da budete deo nečega, ali ne preduzimate aktivno nikakve korake da biste stigli tamo gde želite da budete ili gde želite da idete u životu. Ne uspevate ukloniti negativnost u vašem životu.

Sanjati da držite pušku

Sanjati da držite pušku naglašava razočaranja i odbijanja. Morate se malo opustiti i nemojte biti toliko napeti. Ono što ponekad vidite nije stvarnost. San je pokazatelj vašeg stava prema vezi. Pokušavate da kontrolišete ili manipulišete nekog.

Držanje puške u snu je znak vaše spremnosti da žrtvujete svoj autoritet kako biste održali smirenost u domaćem životu ili ličnim odnosima.

Dopuštate da vas sitnice muče. Bolje ikad nego nikad. Vaš san je nagoveštaj neke situacije u kojoj vreme ističe. Možda ste previše zabrinuti zbog toga šta drugi ljudi misle.

Advertisements

Držanje puške u snu je znak vašeg buntovničkog stava. Možda ste prestrogi prema sebi ili prema drugima. Koristite svoj bes da biste postigli svoj cilj. Ovaj san predstavlja sumnje i strepnje u vezi sa fizičkim performansama, nagonom i libidom. Odvojeni ste od svoje okoline.

Imate iskrivljenu perspektivu ili pogled na stvari. Gubite kontrolu nad nekom situacijom. Ovaj san signalizuje regresiju u vašu prošlost u kojoj niste imali odgovornosti. Preterano ste pažljivi.

Ovaj san je znak gubitka, patnju ili negativnost. Možda osećate da vaše mogućnosti i izbori vode u ćorsokak. Pokušavate da rešite neki unutrašnji sukob ili neki nerešen problem u svom životu.

Vaš san skreće pažnju na to kako ste smotani ili kako je vaše mišljenje uvrnuto. Na kraju morate biti svoji i ne truditi se previše da biste bili neko drugi.

Sanjati da pucate iz puške

Sanjati da pucate iz puške je upozorenje za vaše latentne sposobnosti. Postoji problem ili problem koji vas muči. Skloni ste nepopustljivosti i nefleksibilnosti u razmišljanju. Ovaj san je preteča za vaše suzdržane frustracije i bes. Zabranjen vam je pristup mestu gde vam je prethodno bilo dozvoljeno.

Pucati iz puške skreće pažnju na nedostatak koncentracije. Morate bolje da kontrolišete svoje emocije, posebno bes. U svom životu ćete doživeti neke promene koje će vas osloboditi nezadovoljstva. Vaš san je znak za čišćenje i oslobađanje od negativnih ili potisnutih emocija. Postoji trnovita situacija koju treba da prevaziđete.

Pucati iz puške u snu nažalost skreće pažnju na osobine u vama koje popuštaju i mogu se promeniti. Bićete nagrađeni ili će uočiti vaš trud za trenutne napore i poteškoće. Ne bavite se situacijom na efikasan način. San ukazuje na to da bi nepredviđene okolnosti mogle ometati vaše želje i ciljeve. Odbijate da prihvatite situaciju koja se nalazi pred vama i nameće vam se.

Sanjati da pucate iz puške je znak za žaljenje zbog nekih primedbi I uvredljivih reči koje ste izgovorili. Vaš strah od finansijske nestabilnosti je neosnovan. Još uvek niste potpuno celi. Ovaj san nažalost skreće pažnju na uklanjanje starih navika. Možda ste izgubili osećaj za smer u životu.

Pucati iz puške odnosi se na nedostatak integriteta sa vaše strane. Postoji praznina koju ne možete da popunite. Zlobne glasine lažnih prijatelja klevetaće vaš karakter. San izražava osećaj inferiornosti i neefikasnosti. Podsvesno pokušavate da se održite.

Sanjati pretnju puškom

Sanjati o pretnji puškom simbolizuje neprijatnu i neobjašnjivu situaciju.Niste u mogućnosti da pričateo nekoj manjevažnoj situaciji. Osećate se zaglavljeno u trenutnoj situaciji i ne znate kako da se izvučete iz nje.

San govori o vašim stavovima o smrti i umiranju. Ova smrt može simbolizovati kraj nečega u vašem životu. Može značiti da ubijate deo sebe.

Advertisements

Sanjati pretnju puškom sugeriše vaša osećanja prema emocijama i vaš stav prema ženstvenosti i muževnosti. Pokušavate da savladate ogromnu prepreku.

Morate osloboditi svoj uskladišteni potencijal i prestati ga držati skrivenim. San je signal za važan prelaz u životu ili kraj negativne navike. Izražavate se na neprimeren način.

Ovaj san je metafora vaše nesigurnosti u vezi sa vašom ulogom ili položajem u datoj situaciji. Možda ste previše drski i neobazrivi. Previše vam je bitan spoljašnji izgled. San je preteča neprijatne situacije koju pokušavate da izbegnete ili previdite. Uspešni u negativnim aspektima sopstvenog ja.

Sanjati da vam prete puškom je nažalost signal upozorenja za manjak vaše slobode i ograničene sposobnosti. Možda prolazite kroz presudan trenutak u svom životu koji zahteva vašu posvećenost.

Morate dobro da razmislite o stvarima pre nego što nešto preduzmete. San je znak za vašu tendenciju da ljude dovodite u zabludu. Možda se osećate nesposobnim da dostignete društvene ideale lepote.

Možda u svom životu imate problema vezanih za posao. Previše ste ponašate mehanički – idete svojim putem bez mnogo razmišljanja i donosite odluke bez razmišljanja. Ovaj san je trag za prošlu, zaboravljenu ili izgubljenu ljubav. Neki problemi koji su ranije bili van vaše kontrole su sada rešeni.

Advertisements
Advertisements
Advertisements