Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Sanjati ranu na sebi ili bilo kome drugom je san koji upozorava da budete posebno oprezni narednih nekoliko nedelja.

Ako je rana nastala u saobraćajnoj nesreći, budite oprezni tokom vožnje. Šta god je napravilo ranu u snu, to je ono na šta sanjalac treba da obrati pažnju tokom budnih sati.

Advertisements

Bilo koja duboka rana nanesena nožem u snu može izraziti strah od seksualne agresije. Uopšte, snovi koji sadrže rane ili ranjavanje su glas delova Vaše ličnosti koji su zanemareni.

Sanjati da ste ranjeni signalizira nevolju i nepovoljan preokret u poslu.

Ako sanjate druge ranjene, označava da će Vam nepravdu naneti prijatelji.

Zaceljenje ili prekrivanje rane znači da ćete imati priliku da čestitate sebi na dobroj sreći.

Advertisements

Rana u snu predstavlja novac od kompenzacije koji će prouzrokovati nekome povrede, i pokazaće se kome.

Sečenje desne ruke u snu znači novac koji se zarađuje od porodičnog preduzeća.

Ako leva ruka primi rez, takav profit će doći preko rodbine žene.

Ako neko sanja da mu levo stopalo krvari iz posekotine, to znači da će zaraditi novac od poljoprivrednog posla. Ako je povreda na leđima, onda će takav profit doći od njegove dece.

Ako mu rana počne krvariti u snu, to znači dug koji mora da otplati, čak i ako mu je to trenutno teško. Svaka rana koja krvari u snu predstavlja finansijsku obavezu. U snu je rana na glavi koja ne krvari znak da čovek treba da čuva svoj novac.

Advertisements

Rana koja ne krvari u snu takođe predstavlja prepoznavanje od strane drugih.

Ako je čovek od autoriteta ranjen u nesreći, gde se njegovo telo deli, a kosti se seciraju u snu, to znači da će živeti dug život i nadživeti većinu svoje rodbine.

Ako vojni general u snu vidi levu ruku ranjenu, to znači da će mu se vojska udvostručiti.

Ako mu je desna ruka ranjena u snu, to znači da će se oblast njegove kontrole proširiti. Ako neko sanja ranu na stomaku u snu, to znači rast njegovog finansijskog stanja.

Ako je neko ranjen u butinu u snu, to znači da će njegov klan jačati. Ako je neko sanjao ranu na nogama, to znači dugovečnost.

Ako je nekome stopalo ranjeno u snu, to znači da će njegov autoritet i kontrola postati čvršći.

Ako neko dobije rez i krv mu ne istekne iz rane u snu, to znači da će napadač reći nešto istinito o svojoj žrtvi, što predstavlja odgovor koji osoba u snu mora da shvati.

Rana koja krvari u snu takođe znači podleći udarcima, mada je ono što će biti rečeno tačno. Ako neko vidi anđela kako mu mačem probija stomak, pri čemu misli da je mrtav u snu, to znači da može patiti od čira koji će se na kraju zaceliti.

Ako mač nanese ranu na vratu tokom sna, to znači prosperitet od kog će najviše imati koristi njegovo potomstvo.

Rana simbolizuje iskustvo, koje bi moglo biti neprijatno, i koje treba da uzmemo u obzir i naučimo iz njega.

Tip rane biće važan u tumačenju sna.

Advertisements

Velika, ružna rana nagoveštava više nasilja, dok mala može ukazivati na napad koji je precizan. Ova rana može biti po našem ugledu, samopoštovanju ili ponosu.

Rana je pokazatelj da se već dogodilo nešto dramatično i opasno. To nije samo dokaz samog događaja, već i simbolizuje zaostalu štetu zbog koje Vas je ranjavanje možda ostavilo osetljivim. Iako su rane na telu fizičke prirode, one simbolično mogu da predstavljaju i emocionalne, psihološke i duhovne rane.

Najvažnija stvar u vezi s ranom u snu je stanje u kojem ste je ostavili. Što je veći rizik, veći su ulozi životne situacije koju san izražava.

Prisutnost infekcije može otkriti da stara povreda koja je ostala bez nadzora gnoji i pravi Vam bol i nelagodu. Sve što rezultuje gubitkom krvi odnosi se na to da strast i životna snaga isteknu ili se rasprše.

Snovi o fizičkim ili emocionalnim ranama označavaju Vašu svest o aspektu sebe kome je potrebna pažnja, negovanje i lečenje. Razmotrite lokaciju bića i shvatite da ne možete izlečiti ono što ne možete osetiti.

Imajte na umu da nakon što ozdravite u području svog života gde ste najviše ranjeni, tamo razvijate svoju najveću mudrost, snagu, kreativnost, saosećanje i doprinos drugima.

Advertisements

Neravnoteža iz koje izlazi energija; mentalna, emotivna, fizička. Pogledajte gde se nalazi rana; čime nanosite sebi štetu, na šta rasipate energiju. Često odražava emocionalnu ranu; nekoga niste pustili ili se osećate povređeno i zapostavljeno. Oprostite, pustite i vratite se u svoj kreativni centar radi ispunjenja.

Ovo predstavlja psihičke rane (na Vaš ponos, dostojanstvo, senzibilitet itd.) pretrpljene pred očima drugih. Tu je nastao Vaš strah: plašili ste se da oni oko Vas otkriju Vaše rane.

Ako se odreknete sebe kako biste ćutali, jedino što ćete postići tim stavom biće hranjenje Vašom gorčinom i ogorčenošću.

Sanjati da ste ranjeni nožem znači opasnost od pretrpljenog napada ili možda hirurške operacije. Međutim, sa mačem obećava koristi.

Ako ranu nanese stranac, pojaviće se neočekivani problemi. Ali ako se brzo stvore ožiljci, to znači da ćete se vratiti dobru, milošću svoje jačine. Ako ga nanese poznanik, to predstavlja nasledstvo.

Advertisements
Advertisements
Advertisements