Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Sanjati sahranu predstavlja priznanje da se nešto u Vašem životu završilo. Kraj situacije ili aspekta sebe za koji znate da ga više nikada nećete videti. Puštanje ili konačno zbogom. Doživljavanje kraja loše navike. Alternativno, sahrana može odražavati zaokupljenost gubitkom.

Ako zapravo umirete u stvarnom životu, pogrebni san može odražavati Vaša osećanja ili strepnje zbog Vaše sopstvene smrti. Inače pogrebni snovi takođe mogu odražavati Vaše osećanje žalosti za ljudima koji su umrli u budnom životu.

Advertisements

Pozitivno, sanjanje o sahrani može odražavati prihvatanje gubitka negativnog aspekta Vašeg života. Osećaj da Vam je bolje bez loše navike ili negativnog uticaja.

Negativno sanjarenje o sahrani može odražavati poteškoće u prelasku ili ispuštanju nezdravih situacija u Vašem životu. Loše se osećate što ste odrasli ili ste puno zreliji nego što želite.

Primer: Žena je sanjala da bude na sahrani sa slikama koje su oživele. Budnim životom njen dečko je u njihovu kuću doneo stvari njegove preminule majke koja je umrla u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Sahrana je odražavala njenu preokupaciju primećivanjem ovih stvari i sećanjem na tragediju.

Primer 2: Čovek je sanjao da vidi životinje koje su sahranjene na sahrani kako izlaze iz zemlje kako bi ponovo živele. Budnim životom žestoko se borio protiv zavisnosti koju je verovao da je uspešno prevladao, ali onda se zavisnost vratila mesecima kasnije. Pogrebna simbolika na početku sna najverovatnije je odražavala njegovu početnu svest o tome da se „oprašta“ od svoje zavisnosti dok je pokušavao da nastavi sa svojim životom.

Advertisements

Primer 3: Čovek je sanjao da prisustvuje sahrani. U budnom životu njegov prijatelj se venčavao i osećao je da je zbog braka bio svedok trenutka kada će njegovo prijateljstvo završiti s prijateljem.

Primer 4: Žena je sanjala da prisustvuje sahrani. U budnom životu teško je prestala pušiti.

Primer 5: Žena je sanjala da se priprema za sahranu. U budnom životu bila je u procesu razvoda. U ovom slučaju pogrebna simbolika možda je odražavala njena osećanja da mora da napusti svoj brak.

Snovi o sahrani nisu nešto što želimo da imamo. Često možemo sanjati o sopstvenoj sahrani ili možda o nekome nama bliskom, ali zapravo ne znamo značenje toga.

Pokušaćemo da Vam približimo ovu temu i da odgovorimo na sva pitanja o pogrebima u snu.

Advertisements

San o sahrani

Ovaj san, iznenađujuće, ima pozitivno značenje. Verovatno ćete dobiti nagradu za svoje dobro ponašanje ili dobar rad. Ako ste nedavno započeli novi projekat, možda ćete dobiti veliku pohvalu za njega, kao i sredstva za svoj projekat.

Biti nevin posmatrač čini Vas sigurnim od svih negativnosti koje sahrana predstavlja i peh će Vas sigurno izbeći. Vaša porodica i Vaš odnos sa partnerom biće bolji nego ikad, zato jednostavno sedite i uživajte u ovim prosperitetnim vremenima.

Sanjati da je sahrana sunčanog dana

Iako je ovaj san o sahrani, on nema loše značenje. Imaćete puno sreće na svojoj strani i sve što počnete da radite biće uspešno. Obavezno iskoristite ovaj period, posebno poslovno, kako biste povećali mogućnosti za posao i učvrstili trenutnu poziciju.

Sanjati da je sahrana po kišnom danu

Ovo je vreme da budete vrlo oprezni. Trebali biste biti posebno oprezni prema stvarima koje radite i stvarima koje govorite. Vaše akcije i reči mogu nekome naštetiti i više nećete moći da to popravite. Budite pažljivi i sa svojim poslovnim projektima, jer oni mogu na kraju biti uništeni ili neuspešni.

Sanjati sahranu neznanca

Ako ste sanjali o sahrani neznanca kojeg nikada ranije niste videli, to znači da ćete imati problema u komunikaciji sa drugima. Budite pažljivi oko svojih kolega na poslu i pokušajte da ne kažete ništa što bi moglo nekoga da uvredi ili povredi.

Sanjati pogrebno zvono

San o pogrebnom zvonu predstavlja znak tragičnih vesti koje ćete uskoro čuti od nekoga ili negde. Ovo bi moglo biti povezano sa iznenadnom smrću Vaše rodbine ili vestima o tome da se neko iznenada razboleo. Vesti takođe mogu biti povezane sa Vašim poslom ili novim projektom koji ste započeli.

Sanjati svoju sahranu

Iako bi za Vas mogao biti stresan ovaj san, on zapravo ima pozitivno značenje. Imaćete sreće na svojoj strani. Sve što započnete u ovom periodu na kraju će biti uspešno i sve Vaše veze će funkcionisati baš onako kako su trebale.

Sreća i radost će Vas pratiti gde god krenete i sve što radite biće pohvaljeno. Ovo je dobar period za započinjanje novog projekta i fokusiranje na njegovo funkcionisanje.

Sanjati da je neko preminuo na sahrani

Ovaj san ima pozitivno značenje. Iako ta osoba više nije živa, njeno prisustvo na sahrani predstavlja da ćete uskoro čuti sjajne vesti o venčanju ili novorođenčetu u svojoj porodici.

Dobre vesti mogu stići čak i od Vašeg nadređenog ili šefa, a one će biti povezane sa Vašim projektima ili radnom pozicijom.

U narednom periodu ćete imati puno sreće, pa biste ga trebali iskoristiti za napredovanje u svim poljima života. Odnosi sa drugim ljudima i prijateljima i porodicom biće sjajni i sve će ići po planu.

Advertisements

Sanjati raskošnu sahranu

Ovaj san ima pozitivno značenje. Možete očekivati veliku količinu novca koja Vam dolazi ili velike vesti povezane sa nečim što Vam je važno. Čućete dobre vesti o svojim prijateljima i porodici i bićete izuzetno srećni zbog toga.

Finansijski, ovaj period će Vam biti veoma važan, zato budite pametni. Što je veća bila sahrana i što je više ljudi o kojima ste sanjali, to će Vam biti veći prihod.

Sanjati skromnu sahranu

Ovaj san je suprotan prethodnom. Naićićete na nesreću u vezi sa Vašom finansijskom situacijom i Vaši radni projekti mogu na kraju propasti. Takođe ćete imati lošu komunikaciju sa ljudima oko sebe, posebno sa kolegama.

Takođe možete zakasniti sa plaćanjem i računima, a sve to će uticati na Vašu produktivnost i volju da se više potrudite. Imajte na umu da su ovakve situacije normalne i da morate naučiti kako se s njima postupati.

Sanjati sahranu (za zaljubljene)

Ako ste zaljubljeni i u vezi ili u braku, onda ovaj san predstavlja vesti koje ćete čuti o svom partneru. To zapravo nema pozitivno značenje, pa ćete verovatno čuti vesti koje će Vas uznemiriti ili rastužiti.

Možda je Vaš partner skrivao neke stvari od Vas, a Vi se sada osećate iznevereno. Ako je veza jaka, moći ćete da prevaziđete ove probleme koji su se pojavili, a ako nije, onda ćete biti bolji sami.

Advertisements

Sanjati sahranu poznate osobe

Ovaj san predstavlja promene koje će se uskoro dogoditi na Vašem putu. Mogu biti povezani sa Vašom trenutnom radnom pozicijom ili jednostavno sa životom uopšte. Možda se preselite negde daleko ili će se Vaš celokupni pogled na život promeniti zbog određenih stvari koje će se dogoditi.

Promena nije uvek dobra, ali nije ni loša. Šta god da se desi, budite na pravom putu i ​​borite se protiv promena sa pozitivnim stavom.

Sanjati pogrebnu povorku

Ovaj san ima negativno značenje. Verovatno ćete u narednom periodu biti izuzeti negativnim emocijama i nećete moći da pobegnete od njih.

Svako loše raspoloženje ima svoje poreklo, pa pokušajte da otkrijete šta je uzrok ove oluje i kako možete sebi da pomognete. Ovo stanje neće trajati predugo, zato držite glavu gore i progonite to loše raspoloženje uz pomoć prijatelja i porodice.

Sanjati porođaj na sahrani

Sanjati nekoga koga poznajete kako prolazi kroz porod u snu sugeriše da bi mogao trenutno da iskusi neke poteškoće. Borbe Vaše prijateljice mogu biti povezane sa naporima da postigne svoje snove.

Advertisements

Ova osoba možda pokušava nešto da dokaže ili se usreći, ali to neće biti lako. U međuvremenu, sahrane označavaju završetke. To može biti završetak faze ili prebolevanje loših navika.

U tom smislu, scena porođaja tokom sahrane nagoveštava da će Vaš prijatelj, a možda čak i Vi sami, imati ličnu transformaciju kao rezultat prevazilaženja izazova i suđenja potrebnih za ostvarivanje punog potencijala.

Sanjati sahranu roditelja

Snove koji se usredsređuju na sliku o roditeljskoj sahrani ne treba shvatati olako. Ova vizija bi mogla biti znak da ćete uskoro naići na velike poteškoće i nelagodu, posebno u vezi sa porodicom.

Kao što ste u stvarnosti pretrpeli tugu i povredu na sahranama svojih roditelja, tako i ova vizija predviđa više nevolja koje će zadesiti članove Vaše uže porodice.

Bilo bi pametno da se javite kod članovima porodice sa kojima niste u svakodnevnom kontaktu kako biste bili sigurni da su u dobroj fizičkoj i emocionalnoj formi.

Advertisements
Advertisements