Sanovnik šef – Šta znači sanjati šefa?

Kakav god imali odnos sa osobom koja vam isplaćuje platu, sanjati o šefu obično nije tako prijatno i obično je povezano sa nekom komplikovanom situacijom.

Ali možete se smiriti jer je ovo san koji prevazilazi pravila i može doneti dobre vesti.

Advertisements

Sanjanje o šefu retko predstavlja pretnju ili gubitak za vaš profesionalni i finansijski život. Generalno, ovaj san u većini slučajeva nema negativno značenje, već naprotiv.

Pravilnim tumačenjem elemenata i ponašanja u snu moguće je predvideti čak i svoj profesionalni uspeh, čak i ako postoje sukobi ili neprijatne situacije tokom odvijanja priče koju je stvorila vaša podsvest.

Među mogućnostima koje ovaj san može predstavljati podrazumeva se čak i podsticaj da se i dalje posvećujete poslu. Veruje se da ćete svojim zalaganjem uskoro biti nagrađeni.

Sanjati da se svađate sa šefom

Sanjati šefa nije uvek prijatna stvar, a kamoli kada se svađate s tom osobom. Suočeni sa ovim, morate da analizirate veoma važnu situaciju: kakav je vaš odnos sa šefom? Ako niste u najboljim odnosima, verovatno je ovaj san samo manifestacija vašeg nezadovoljstva tim stanjem.

Advertisements

Na kraju krajeva, sanjati da se svađate, ne slažete se ili čak napadate ovu osobu u stvari ukazuje na to da vam se ne sviđa ili nemate hrabrosti da se izjasnite u vezi nečega.

Takođe je važno da obratite pažnju ako je ovo san koji se ponavlja. Ako se ova situacija ponovi u vašim snovima, najbolje je da počnete da analizirate šta se dešava u vašem životu.

U nekim slučajevima, ako ste se vi ili neko drugi posvađali sa nekim na rukovodećem mestu, san može biti znak poboljšanja u profesionalnom životu – bilo u istoj firmi ili ne.

Drugo moguće tumačenje ovog sna povezana je sa vašim bračnim životom ili trenutnim partnerom. U ovom slučaju, partner predstavlja figura šefa. Možda je vreme da procenite vašu vezu: da li vas osoba koja je sa vama zloupotrebljava?

Sanjati da šef kritikuje vaš rad

Ako sanjate da vaš šef kritikuje vaš rad, to znači da ne verujete da se vaš rad vrednuje u firmi u kojoj radite.

Advertisements

Možda je ovo ideja koju imate i zapravo nije tako, ali osećate da nemate nikakvu vrednost i uopšte niste neophodni u firmi u kojoj radite.

Sanjati da se ljubite sa šefom

San u kojem sanjar ljubi svog šefa nagoveštava materijalne gubitke. Razlog tome će biti skupe kupovine i nepromišljeno trošenje novca.

U određenom periodu ćete morati da uštedite novac i malo smanjite listu troškova. Ali ovaj trenutak života samo će malo nadseniti život i brzo će se završiti.

Sanjati da vaš šef dobija unapređenje

Sanjati o unapređenju šefa znači da ćete uskoro uživati u zasluženoj promociji ili značajnom bonusu za dobro obavljen posao. Takođe je moguće da vas odlazak šefa dovede u bolji položaj u firmi.

Sanjati bivšeg šefa

Ako u snu sanjate bivšeg šefa, to se može protumačiti kao da će u vašem radu biti trenutaka napetosti i problema i da bi to moglo ugroziti vašu finansijsku stabilnost.

Moguća su velika opterećenja jer se možda vaš šef loše ponaša, što bi moglo dovesti da napeto radno okruženje postane neprijateljsko.

Sanjati da se grlite sa svojim šefom

Zagrljaj sa šefom u snu znak je akcije. Takav san znači da je došlo vreme za akcije na poslu. U ovom trenutku sanjar će moći da izvrši svoje planove.

Možda je ovo unapređenje ili povećanje plate. U svakom slučaju, ako propustite šansu koju vam je dala sudbina, uskoro će se pojaviti i druga.

Sanjati da se mirite sa šefom

Ako ste se u snu pomirili sa šefom, to je znak da će stvari u vašem životu uskoro naći ravnotežu. San je takođe znak da je blizu promocija ili neki drugi trenutak sreće. Kao način da predstavite svoju zrelost i evoluciju, napredovanje u karijeri će vrlo verovatno biti bliže nego ikad.

Sanjati da vam je šef neko od vaših roditelja

Sanjati da je vaš šef jedan od vaših roditelja, znači da u porodičnom okruženju izuzetno poštujete svoju porodicu i da se osećate prijatno podređivanjem njihovom autoritetu.

Međutim ako se ne slažete sa jednim od vaših roditelja, to se tumači kao da se vaš porodični život guši zbog stalnih nametnutih pravila.

Advertisements

Sanjati da imate više šefova

Ako ste sanjali da imate nekoliko šefova, to znači da imate vrlo zauzet radni život i puni ste obaveza, pa bi bilo dobro kada bi sebi odvojili malo vremena za zasluženi odmor.

Sanjati da ste vi šef

Uopšteno govoreći, naročito ako je ovo san koji se ponavlja, ovo je prilično lični konotacijski san i ukazuje na spremnost da se stvarno zauzme ova vodeća pozicija u stvarnom životu. Možete se približiti ovoj stvarnosti ako tražite specijalizaciju ili radite više da biste bili unapređeni.

Druga mogućnost, ako ste šef ili ste sanjali da je neko unapređen na ovu funkciju, upozorenje je da se nastavite boriti i koračati svojim putem, jer uskoro morate postići ono što želite. Druga mogućnost je da možete dobiti novac koji je davno izgubljen.

Ako ste uklonjeni sa rukovodstva, ne treba vas obeshrabriti, jer je značenje opet pozitivno. U ovom slučaju to je znak srećne porodice.

U drugom aspektu, više vezanom za vašu sopstvenu podsvest, ovaj san može biti povezan sa vašim ponašanjem. Zar se niste ponašali mnogo bolje od ostalih? Možda je vreme za razmišljanje o promeni tog držanja.

Sanjati šefa suprotnog pola

Ako ste sanjali da imate šefa suprotnog pola, to može značiti da šefa zaista volite. Ovaj san takođe može značiti vašu želju da dobro obavite svoj posao da biste impresionirali šefa, bez ikakve fizičke privlačnosti.

Advertisements

Sanjati da vas šef otpušta

U vremenima kada bauk nezaposlenosti proganja sve, sanjati da ste otpušteni može biti noćna mora. To je jedan od retkih slučajeva kada je sanjanje o šefu zaista loša stvar.

Generalno, to može ukazivati na to da se vraćaju neka stara sećanja i misli, čineći da se osećate tužno. Postoje li uspomene u kojima su vas roditelji odbacili ili ukorili nešto što ste želeli? Sanjati da vas šef otpušta jedan je od načina za izražavanje ove situacije.

Takođe je moguće da ste se setili gubitka voljene osobe ili prekida veze i da se patnja manifestuje u vašoj podsvesti u obliku sna.

Sanjati da vas šef grli

Ako ste sanjali da vas šef iznenada grli, to znači da svoj posao vrlo dobro radite i uskoro ćete o tome dobiti vesti, možda u obliku unapređenja ili bonusa.

Sanjati da vam šef poveća platu

Ako ste sanjali da vam šef uvećava platu, to znači da će se vaš finansijski život znatno poboljšati u narednim mesecima.

Advertisements

Sanjati da šef podstiće vaš rad

Primanje podsticaja od šefa, bilo da je novčani ili u obliku plaćenog odmora, znak je dobre vesti. Propast i mrak koji vas okružuju imaće srebrnu podstavu, najverovatnije u obliku promocije ili profita.

Vi ste rođeni vođa i to će vam omogućiti da pomažete i pružite podršku svojim voljenima u vremenima neizvesnosti. Nažalost, poteškoće vođenja oduzeće vam emocionalne veze sa ljudima koji su važni.

Sanjati da je šefica trudna

Ovaj san nagoveštava neočekivane koristi. Poboljšana finansijska situacija i povećane zarade. A takođe moguće romantično poznanstvo koje bi moglo dovesti do srećnog braka.

Zbog toga se preporučuje da ne propustite priliku i da na pripadnike suprotnog pola ne gledate previše pristrasno.

Advertisements
Advertisements