Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

San o telefonu označava psihološku ili emocionalnu bliskost i povezanost. Imate osećaj da vam je neko hitno potreban. To može ukazivati na osećanja koja pokušavate da izbegnete ili na osećanja koja su vam potrebna.

Sanjati telefon može ukazati na to da želite određeni pristup ili veze sa ljudima ili resursima. To može biti povezano sa stvarima koje želite da imate u svom posedu, nečim što želite da uradite ili samo nečim što vas često zaokuplja.

Advertisements

Snovi o telefonima predstavljaju emocionalnu bliskost, osećanja i potrebu za nečim većim. Ovaj san znači da ćete imati sve stvari koje želite da imate, koje želite da iskusite, ali to sebi ne dozvoljavate.

Telefon se odnosi na osećanja koja ima osoba koja sanja. Telefoni u snu mogu da simbolizuju vaše emocije u vezi sa vašim privatnim, individualnim, poslovnim i društvenim životom, odnosima sa porodicom i očekivanjima od života.

Telefon je neophodan u našem svakodnevnom životu. Telefon je važan alat u našem životu. Takođe, to može uticati na našu sudbinu.

Stoga, ako sanjate telefon, to može značiti da očekujete neku poruku, vest ili pokušavate da saznate istinu.

Advertisements

Sanjati da vas neko zove

Ako sanjate da vas neko zove, a u pitanju je osoba koja je loša ili nepoznata, znači da stranac planira da vas poseti. Još jedno značenje je da postoji problem koji treba da rešite i koji već neko vreme izbegavate.

Sanjati da ne možete dobiti nekoga putem telefona

Ako nekoga ne možete da dobijete na telefon, možda se osećate odvojeno od njega. Možda se osećate izolovano od nekoga ili nečega što vam crpi emocionalnu podršku.

Sanjati kako telefon zvoni

Ako u snu čujete da telefon zvoni, to znači da određena osoba pokušava da uđe u vaš život. Proverite da li vam je ta osoba poznata ili nepoznata. Ako je on osoba koju poznajete, to znači da ste se povezali sa svojim srodnom dušom.

Sanjati da pozivate pogrešan broj

Ako sanjate o pozivanju pogrešnog broja, to otkriva da u životu pravite velike greške.

Sanjati da ste zaboravili telefon

Sanjati da bi trebalo da pozovete nekoga, ali ste zaboravili da ponesete telefon sa sobom, znači nedostatak ljubavi i razumevanja.

Advertisements

Sanjati da ste se javili na poziv, ali nema nikoga na drugom kraju veze

Ukoliko sanjate da vam telefon zvoni, ali kada se javite, sa druge strane nema nikoga, to znači da ste trenutno u opasnoj vezi, i da od vas traže samo svoju korist.

Sanjati da telefon koristite da pozovete pomoć

Sanjati da telefon koristite da pozovete pomoć može značiti da ćete se uskoro suočiti sa nekim preprekama, ali istovremeno savetuje da se ne predajemo i tražimo bolju komunikaciju sa onima koji mogu pomoći.

Sanjati da putem poziva saznajete da je neko preminuo

Sanjati da putem poziva saznajete da je neko preminuo, znači da nešto može poći po zlu, budite oprezni u svakodnevnom životu.

Sanjati da ste izgubili telefon

Sanjati gubitak telefona je znak da ste emocionalno isključeni iz nečega što smatrate neophodnim. To bi moglo biti nešto što vas sprečava da izrazite svoja istinska osećanja.

Gubitak telefona u snu takođe može ukazivati na to da se osećate nesigurno u vezi sa svojom budućnošću.

Sanjati ispucali ekran telefona

Ako sanjate o ispucalom ekranu telefona, to je znak da je neka veza u stvarnom životu prekinuta ili izgubljena. To je osećaj prijateljstva koje se ne može obnoviti i sa sukobima koji se ne mogu rešiti.

Osećate se kao da ste odsečeni ili da neprijatan osećaj sada zamagljuje nešto što vam je ranije bilo zaista lako da obavite.

Možda će vam biti teško da pustite nekoga da ode, jer se ne snalazite dobro kad nije u blizini.

Sanjati da ste pronašli izgubljen telefon

Sanjati da ste pronašli izgubljen telefon je pokazatelj da ste otvorenog uma i spremni da prihvatite druge opcije i stavove.

Sanjati da vam je ispao telefon

Sanjati da vam je ispao telefon predstavlja situaciju u svakodnevnom životu gde postoje situacije koje bi trebalo da pustite.

Ako sanjate o namernom ispuštanju telefona, ovaj san odražava vaša osećanja da namerno zanemarujete ili puštate nešto stresno u životu.

Advertisements

Sanjati crveni telefon

Ukoliko sanjate crveni telefon, ovaj san označava buduću vezu. Moguće je da ćete se sresti s nekim i zaljubiti se u tu osobu. Ova nova osoba doneće vam sreću i možda se oženite.

Sanjati krađu telefona

Ako sanjate krađu telefona, ovaj san znači da ste radoznala osoba i želite da znate sve o drugim osobama, uključujući i njihov lični život.

Ova znatiželja može se odnositi na osobu u koju ste zaljubljeni. Na primer, želite da znate da li ona ili on ima supružnika ili ne.

Sanjati telefonsku bateriju

Sanjati telefonsku bateriju odnosi se na želje koje imate u stvarnom životu. Ako je baterija prazna, znači da va treba da preispitate neke od svojih postojećih veza ili ćete ih verovatno izgubiti na duže vreme.

Sanjati punjač telefona

Sanjati telefonski punjač odnosi se na nešto na čemu bi trebalo da poradite na sebi, bilo da su u pitanju osobine karaktera ili ponašanja.

Razmislite o pronalaženju vremena za dolivanje goriva i poboljšanje, kako biste drugima oko sebe doneli više vrednosti.

Advertisements

Sanjati telefonski broj

Sanjati telefonski broj znači da želite da imate vezu sa određenom osobom u stvarnom životu. San vam pokazuje da počinjete da razumete šta ta osoba radi i zašto.

Sanjati masku ili futrolu za telefon

Sanjati telefonsku masku ili futrolu simbolizuje vašu usredsređenost na pitanja koja su površinska. Međutim, ova površinska pitanja pokrivaju stvarna pitanja. Pogledajte dublje u sebe i pokušajte da razumete svoje unutrašnje misli ili osećanja.

Sanjati telefonske aplikacije

Sanjati o telefonskim aplikacijama znači da ulažete puno truda i interesa da biste nešto postigli.

Međutim, budite oprezni ukoliko previše razmišljate i ukoliko ne poduzimate ništa povodom toga, jer bi na kraju mogle biti bespotrebne misli koje bi na kraju ispunile prazne prostore, bez pravog cilja.

Sanjati telefonske slušalice

Sanjati telefonske slušalice ukazuje na to da ćete saznati tajnu koju bi trebalo da zna samo jedna osoba. Tu tajnu nećete deliti ni sa kim.

Advertisements

Alternativno, slušalice mogu da simbolizuju da ćete morati da se suočite sa nekim poteškoćama.

Sanjati da razgovarate telefonom

Značenje sna o telefonu je različito. Ponekad može predstavljati putovanje i odvajanje od voljenih, dok u drugim slučajevima to ukazuje na pravi razvoj na polju karijere.

Ako sanjate da ste razgovarali sa najbližima telefonom, to je simbol čežnje. Ukazuje na to da ćete možda morati otputovati na neko određeno vreme koje će vas odvojiti od njih. Što je duži telefonski razgovor koji ste vodili u snu, to ćete duže biti odvojeni.

Ako ste odrasli muškarac i sanjali ste da ste razgovarali telefonom, ovo je dobra vest. To ukazuje da ćete uskoro dobiti zapaženo napredovanje na svom radnom mestu.

Ovo napredovanje vas neće iznenaditi. Ali umesto toga, to će biti rezultat vašeg napornog rada i predanosti i donekle ste to zapravo i sami očekivali.

Ako ste slobodni, san o telefonu nagoveštava ugodnost. Kada sanjate da ste razgovarali telefonom sa romantičnim partnerom, to ukazuje na to da će se stvari u vezi krenuti napred. Naročito je tačno ako je razgovor bio prijatan i ako se san desio u ranim jutarnjim satima.

Advertisements

Ako nemate romantičnog partnera i sanjate da ste razgovarali telefonom sa nekim ko je u snu bio vaš romantični partner, to znači da ćete uskoro upoznati neku osobu koja će imati pravu mogućnost za dugu i ozbiljnu romantičnu vezu sa vama.

Ako sanjate da vam neko u snu daje telefon da se javite, to simbolizuje posvećenost. To znači da ćete u stvarnom životu snositi značajnu odgovornost. Vaše akcije će imati dugoročni, trajni uticaj i moraćete pažljivo da izračunate svoje korake.

Ipak, uprkos ogromnoj odgovornosti, iz situacije ćete izaći blistavi. Vaši napori će biti zabeleženi i verovatno ćete od njih imati neke koristi.

Sanjati da je telefonska veza spora

Ako sanjate o sporoj telefonskoj vezi, ovaj san znači da prolazite kroz neprijatne događaje. Možda osećate da ste ranije imali posebne tretmane ili ste imali privilegiju, a san odražava da ste nekako izgubili to.

Sanjati da šaljete ili primate SMS poruku

Ako sanjate o slanju ili primanju SMS poruke, takav san znači da odlažete svoja bitna osećanja. Dajete drugim ljudima previše vremena da razmisle o vašim zahtevima.

Sanjati telefonske račune

Ako sanjate o telefonskim računima ili naknadama, takav san ukazuje na to da vaš svakodnevni život zahteva više finansijskih sredstava. Možda vas prijatelji pozivaju na skupe događaje kojima oklevate da prisustvujete zbog troškova povezanih sa istim.

Advertisements
Advertisements
Advertisements