Sanovnik trava – Šta znači sanjati travu?

Ako ste sanjali o svežoj, zelenoj travi, takav san je vrlo dobar znak. Zelena trava je obično odličan znak koji ukazuje na bogatstvo, zdravlje i sreću za vas i vašu porodicu u budućim vremenima. To bi mogao biti znak prosperiteta i bogatstva u različitim oblastima vašeg života.

To bi takođe mogao biti znak poboljšanja vaših finansija i izvora prihoda. Za zaljubljene to može ukazivati na obilje ljubavi i brige. Možda ovaj san označava mogućnost oslanjanja na sebe.

Advertisements

Sanjati da trava vene

Ako ste sanjali da trava očigledno vene i umire, takav san nije dobar znak. To bi moglo značiti neke manje nedaće u bliskoj budućnosti.

Sanjati suvu travu

Ako ste u snu videli osušenu travu, takav san može značiti neke razočaravajuće situacije i događaje u bliskoj budućnosti. Ovi događaji mogu na neki način biti povezani sa vašim svakodnevnim životom i čak mogu dovesti do toga da odustanete od nekih važnih ciljeva koje imate.

Suva trava u snu obično nije dobar znak jer može da ukazuje na probleme sa zdravljem. To takođe može značiti da se u bliskoj budućnosti treba suočiti sa nečijim neznanjem i glupošću.

Sanjati visoku travu

Ako ste u snu videli ili ste bili okruženi visokom travom, takav san može značiti neku sreću i prosperitet pred vama.

Advertisements

Ovaj san može značiti mogućnost rešavanja nekih važnih stvari, mučeći vas neko vreme, a to vam može doneti osećaj radosti i zadovoljstva. To bi takođe mogao biti znak da imate neke iluzije ili ciljeve izvan vašeg dosega.

Sanjati spaljenu travu

Ako ste u snu videli spaljenu travu, takav san može značiti nesreću u vašim profesionalnim poslovima.

Sanjati da sadite travu

Ako ste u snu posadili travu, takav san može ukazivati na vaš trud i naporan rad koji će vam se vremenom isplatiti ako nastavite da se trudite.

Sanjati da imate travu u ustima

Ako ste sanjali da imate travu u ustima iz nekog razloga, takav san može značiti odbijanje da nešto priznate ili prihvatite.

Sanjati da jedete travu

Ako ste sanjali da jedete travu, takav san nije dobar znak jer ukazuje na moguću bolest ili povredu u bliskoj budućnosti, što bi vas moglo sprečiti da na vreme završite neke redovne zadatke i obaveze.

Advertisements

Sanjati da trava raste unutar kuće

Ako ste u snu videli travu kako raste unutar kuće, takav san nije dobar znak i može ukazivati na to da će ljudi koji tamo žive biti prisiljeni da se isele iz te kuće u bliskoj budućnosti.

Sanjati da videte žabu u travi

Ako ste u snu videli žabu u travi, takav san je dobar znak koji ukazuje na mogućnost da se uskoro sretnete sa nekim, ko bi vam mogao postati vrlo dobar prijatelj. Ova osoba će možda igrati značajnu ulogu u vašem životu u budućnosti.

Sanjati da ležite na travi

Ako ste sanjali da ležite na travi, takav san je obično dobar znak. Ovaj san može značiti susret sa nekim posebnim, s kim biste se u bliskoj budućnosti mogli upustiti u romantičnu vezu.

Sanjati da tražite nešto u travi

Ako ste u snu tražili nešto što ste izgubili u travi, takav san može predstavljati vašu tendenciju da se mešate u tuđe poslove, a da to od vas ne traže. Ovaj san takođe može značiti ogovaranje nekoga. Ove vaše osobine mogu vas jednog dana dovesti do ozbiljnih problema, pa bi bilo pametno od vas da ih kontrolišete.

Sanjati da hranite životinje travom

Ako ste sanjali da hranite životinje travom, takav san može otkriti vašu želju da budete potpuno iskreni i otvoreni sa voljenom osobom. Ponekad ovaj san može značiti ispovedanje svojih osećanja prema osobi sa kojom želite da budete u vezi.

Ovaj san često može biti znak ozbiljnog razgovora sa partnerom. Ponekad to ukazuje na otvoren razgovor sa nekim do koga vam je stalo, ali ne na romantičan način.

Sanjati da gazite po travi

Ako ste sanjali da nogama unuštavate travu, takav san može biti upozorenje da obratite pažnju na svoje ponašanje i reči koje izgovarate, jer ponekad mogu biti neprikladne i bezobrazne. Možda napravite sebi nepotrebne probleme ako nešto uskoro ne promenite.

Sanjati korov trave

Ako ste sanjali korov trave, takav san može značiti nemar i stagnaciju vašeg napretka u životu. Ako ste u snu povukli travnati korov, to je dobar znak, što znači da stvari počinju da se kreću u pravom smeru.

Sanjati da kosite travu

Ako ste u snu kosili travu, takav san može značiti da ćete u bliskoj budućnosti imati nekih briga.

Sanjati da pomerate travu

Ako ste sanjali o pomeranju pokošene trave na neko drugo mesto, takav san može ukazivati na to da ćete uskoro imati goste. Ako ste sami pomerili travu, takav san može značiti neke nevolje i nedoumice koje ćete možda uskoro imati.

Sanjati da spavate na travi

Ako ste sanjali da spavate na travi, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na velike finansijske dobitke u bliskoj budućnosti. To takođe može značiti sreću ili uskoro odlazak na prijatno putovanje. Ponekad je ovaj san znak kratke bolesti.

Advertisements
Advertisements
Advertisements