Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

Snovi o trepavicama mogu imati i negativnu i pozitivnu konotaciju – u zavisnosti od određenih uslova sna. To može značiti da osoba koja ih sanja nikada neće imati zdravstvenih problema i da će je sreća pratiti.

Ali takođe, možete sanjati da su vam otpale trepavice – to može biti pokazatelj da ste bolesni ili ćete vrlo brzo biti bolesni. Kao što vidite, u mnogim značenjima trepavice su često povezane sa zdravstvenim problemima i bogatstvom ili nedostatkom istih. Ali, u zavisnosti od njihovog izgleda i detalja, one mogu označavati i druge stvari.

Advertisements

Snovi o trepavicama, u smislu njihove simbolike, zavise od izgleda trepavica. U snovima trepavice mogu biti guste i tamne, luksuzne, kratke ili duge – sve one predstavljaju snažne znakove i treba ih pažljivo posmatrati.

Ako se vaši snovi vrte oko luksuznih trepavica i osećate se sjajno sa njima, to može da simbolizuje da ćete uskoro dobiti neko nasledstvo, ali ako vam se ne sviđaju i osećate se nelagodno, može biti simbol da ono što vas čeka su neslaganja oko nasledstva.

Ako u snu vidite prelepe trepavice i divite im se na nekome drugom, to može značiti da preuveličavate značaj svega što se događa u vašem životu. Ali ako ste vi ona koja u snu ima sjajne trepavice, to može značiti da imate uzbudljiv, avanturistički duh i da vam se mnoge lepe stvari spremaju.

Ako su trepavice koje se pojavljuju u vašem snu guste, to je simbol da ćete uskoro ostvariti veliku zaradu, a njena veličina premašuje sva očekivanja. Ako su trepavice koje vidite u snu izuzetno velike ili duge – u stvarnom životu možete iskusiti stvarno zanimanje za neku osobu, skrivajući taj osećaj i ne želeći da to priznate ni sebi ni toj osobi.

Advertisements

Ako su trepavice koje vidite u snu male, gotovo da ih nema, to je siguran znak da je nešto u vašem životu nezdravo i da se mora lečiti.

Ako vam neko u snu dodiruje trepavice i zbog toga se osećate nelagodno, to znači da neko pokušava da učini da izgledate kao budala. Možda je to učinjeno namerno ili čak sasvim slučajno.

FOTO: PIXABAY

Videti u snu vaše trepavice u boji znači da ćete nešto pokvariti i da ćete imati problem sa popravljanjem. Ako ste sanjali da sečete trepavice, to je simbol da ćete morati neočekivano otići. Ovo će uništiti sve planove.

Ako sanjate da vam trepavice rastu to može biti simbol dizanja – pronaći ćete snagu i uneti svoj život u ceo proces, baciti sve nepotrebno, sve smeće, sve što vas sprečava da slobodno dišete (na primer, neka vrsta finansijskog neuspeha ili složenih ljubavnih veza).

Ako je trepavica ispala bez bolova, a u snu se osećate dobro, to može biti simbol da je to izvrsna prilika za donošenje odluke na bazi manjka informacija. Imajte na umu da nešto nećete moći da popravite.

Advertisements

Ako ste u snu videli trepavice, pokušajte da se setite što više detalja o njima, a neophodno je obratiti pažnju i na detalje svog sna.

Kao što smo rekli, mnogi snovi o trepavicama povezani su sa zdravljem, kako fizičkim tako i mentalnim, pa biste trebali proveriti svoje zdravstveno stanje. U nekim slučajevima to je samo potvrda da je sve sa vašim zdravljem sjajno i da nema razloga za brigu.

Ako su vam otpale trepavice u snu, preti vam bolest i budite vrlo oprezni. Već na prvi znak nečega neobičnog, idite kod lekara, nećete požaliti.

Ako su trepavice u snu izgorele, možete očekivati svađe i sporove, posebno za nasledstvo, kao što smo rekli, pa je dobro pregledati sve dokumente koji se odnose na imovinu, novac ili oboje.

Advertisements
Advertisements