Šta znači sanjati avionsku nesreću?

Pad aviona simbolizuje negativan deo nečijeg životnog puta. Strašni san o padu aviona može biti povezan sa vašim unutrašnjim strepnjama.

Sigmund Frojd, poznati psiholog koji je proučavao snove, verovao je da je avion ono što je poznato kao „falični simbol“ i verovao je da su nesreće u snovima (po njegovom mišljenju) direktna posledica osećaja da gubite kontrolu u životu.

Advertisements

Tumačenje psihologa za snove odnosi se na brigu, anksioznost, nesposobnost da opravdate očekivanja.

Duhovno, ovaj san može predskazati da treba slediti određeni pravac da biste napredovali u životu i da ste prilično ambiciozni u fokusiranju na svoje konačno odredište.

Tekstovi sa sujevernim tumačenjima kažu da je avion povezan sa mogućim bogatstvom, poslom i ako se on sruši, brzo ćete steći ono što želite u životu.

U savremenom životu letenje avionom je uobičajeno, međutim, već dugi niz godina nebo je povezano sa našom maštom.

Advertisements

Sanjati da avion pada

Ovaj san znači da su vaši ciljevi previsoki. Možda je činjenica da treba analizirati vlastite ambicije i predstave koje imate o samom životu. To može značiti da ćete morati da savladate prepreke i da ih dostignete ili da rizikujete koristeći snagu za napredak.

Gledanje pada aviona prilično je često u snovima i odnosi se na najosnovniji deo naših unutrašnjih želja. Ako ste videli kako se avion srušio na kuće ili kopno, san ukazuje na to da morate naporno raditi kako biste postigli svoje ciljeve.

Ako vidite sebe kako gledate voljenu osobu u padu aviona, onda je to povezano sa našom životnom revolucijom. Otkriva da treba da se osećate slobodno. Da li se trenutno izražavate na neki kreativan način?

Pad aviona je pokušaj suočavanja sa vašim sopstvenim strepnjama. Vaša vlastita sigurnost je narušena tokom sna i takvo iskustvo može rezultirati programiranjem vaše podsvesti. Ovi snovi su istaknuti i pad može imati štetan uticaj na podsvest.

Sanjati da ste prouzrokovali avionsku nereću

Ako ste sanjali da ste na neki način izazvali avionsku nesreću, takav san može ukazivati na nešto neočekivano u vašem ljubavnom životu. Možda ćete saznati da imate tajnog obožavaoca na poslu ili među poznanicima.

Advertisements

Sanjati da avion poleće i pada

Sanjati u snu kako avion poleće i sruši se, označava važnost slobode. Možda vam san pokazuje da treba da krenete ka sticanju nezavisnosti u budnom životu.

Sanjati ostatke aviona posle avionske nesreće

Ako ste sanjali da posmatrate ostatke avionske nesreće, takav san možda znači da je bolje neke stvari raditi samostalno.

Ako imate neki projekat ili zadatak na kojem treba da radite, bolje se pouzdajte u sebe i radite to sami, a ne oslanjajući se na nekoga drugog, jer će njihova pomoć najverovatnije biti beskorisna ili još gore, možda i kontraproduktivna, pa čak i da vam pravi probleme .

Sanjati da avion pada pri sletanju

Kada se avion u snu spušta sa neba ili se sruši pri sletanju, to može simbolizovati da treba da dobro razmislite u vezi sa svojim životnim ciljevima, svima nam se ne sviđa osećaj padanja i to osećanje bi moglo pratiti senzaciju sna.

Zaglavljeni točkovi za sletanje su još jedan problem koji trpe avioni. Svi problemi sa sletanjem u snu povezani su sa planiranjem sopstvenih ciljeva – zato idite i zapišite ih!

Sanjati da predviđate avionsku nesreću

Ako ste sanjali da očekujete pad aviona ili se plašite pada aviona, takav san je obično upozorenje. Mogli biste uskoro naići na neke probleme u privatnom ili profesionalnom životu i to treba da budete spremni da brzo reagujete kako biste sprečili negativne posledice.

Advertisements
Advertisements