Šta znači sanjati beskućnika?

Ako ste sanjali da ste beskućnik, možda se trenutno osećate nemoćno i nesigurno. Možda ne znate kuda idete u životu i niste sigurni u sebe.

Ako ste u snu videli nekoga ko je bio beskućnik, to znači da možda uzimate zdravo za gotovo ono što imate. Isto značenje je ako ste u snu bili neljubazni prema beskućniku. Da li trebate više da cenite stvari i ljude u svom životu? Pokušajte da cenite ono što već imate, a ne samo ono što želite.

Advertisements

Moguće je da vidite sebe ili neki aspekt svoje ličnosti kao neuspeh i to se provlači u vaše snove. Možda je vreme da usmerite ova osećanja u odlučnost i postizanje uspeha ili nečemu u svom životu, tako da nikada više ne morate da prolazite kroz ovo.

Možda ste zabrinuti za svoje finansije i beskućništvo je kao rezultat toga vaša stvarna briga. Drugačije rečeno, ovaj san može da simbolizuje vaš strah od gubitka nečega ili nekoga – to možda nije novac, već partner, član porodice, posao, situacija ili osećanje.

Advertisements

Ako nemate puno poverenja u svoju budućnost ili stvari i ljude u njoj, možda je vreme da promenite svoj kurs ili svoj pogled na to da sve što vam je dragoceno ostane tu.

Ovaj san takođe može značiti da se osećate neispunjeno u svom životu. Da li treba da nađete način da podignete svoje samopoštovanje?

Advertisements

Možda se zavaravate misleći da ste srećni kada niste. Ako je to slučaj, šta bi vas usrećilo? Ako možete tačno da odredite šta je to, onda ste u boljem položaju da preduzmete neophodne korake da biste tamo stigli.

Beskućništvo u snu se takođe može povezati sa osećajem pripadnosti. Ako ne osećate da pripadate svom partneru, mestu gde radite, gde živite ili ljudima koje smatrate prijateljima, možda je vreme da se zapitate zašto. Možda ćete morati da unesete neke promene kada dobijete odgovor na ovo pitanje.

Sanjati da spavate na ulici

Ako ste sanjali da spavate na ulici, ovaj san ukazuje da tražite način da izbegnete prepoznavanje, da pobegnete od nekoga jer verovatno imate osećaj krivice i tražite mesto da se sakrijete.

Ako ste sanjali da vas neko napadne dok spavate na ulici, taj san simbolizuje strah prema drugom polu, ili može predstavljati osobu koja je uzrok vaših problema, nesreća i nevolja.

Sanjati da ste beskućnik u stranom gradu

Ako ste sanjali ovakav san, onda je to znak da nemate pojma šta radite sa sobom i svojim životom. Kada sanjate da ste beskućnik u stranom gradu, osećate se izgubljeno, i možda tražite sklonište, ali ne znate gde i kako da ga nađete.

Advertisements

Ovo je odraz vašeg života, počnete nešto da radite ili tražite, a onda se prebacite na nešto drugo i to se ponavlja iznova i iznova. Vaša neodlučnost negativno utiče na vaš život.

Ovaj san je upozorenje da počnete da odlučujete šta zaista želite od ovog života. Krenite jednim putem i sledite ga, prestanite da se vraćate na početak svaki put kada se osećate nesigurno u nešto.

Ovaj san takođe može značiti da ne cenite ono što imate pa stalno izlazite u potrazi za nečim, uvek osećate da vam nešto treba više od nečega, ali se čak ni ne okrećete da vidite šta već imate.

Ako ne počnete da cenite ljude i stvari koje sada imate, mnogo ćete se kajati. Ništa ne traje večno i nažalost ljudi imaju lošu naviku da cene stvari samo kada ih više nema umesto da žive u ovom trenutku. Budite zahvalni.

Sanjati da ste beskućnik

Ako ste sanjali da ste beskućnik, da nemate čak ni cipele na nogama, to je znak krivice. Ova krivica može biti uzrokovana vašom prošlošću i greškama koje vas i dalje prate u vašem životu.

Možda ste učinili nešto što je bilo toliko pogrešno i što je povredilo ljude koje volite svojim lošim ponašanjem. Shvatate da ste pogrešili u mnogim stvarima, vaš stav je bio pogrešan, a sve drugo što ste radili bilo je destruktivno.

Ovo je verovatno bio period u kome ste bili mladi ili u tinejdžerskim godinama i jednostavno ste bili nezreli i nepromišljeni. Sada vam je žao što ste se ponašali onako kako ste se ponašali ranije, ali stvar je u tome što sada ne pokušavate da popravite svoju prošlost i to nije u redu.

Možete učiti iz svoje prošlosti i fokusirati se na svoju budućnost, ali ako provedete previše vremena u svojoj prošlosti onda ćete propustiti mnogo novih prilika i život uopšte.

Šta god da je urađeno, nestalo je, ne možete ništa da poništite, pa nastavite da idete napred i ispravite svoje ponašanje usput.

Sanjati da radite u skloništu za beskućnike

Ovaj san ukazuje na moguće prilike za posao. Možda ste nekome pomogli i zbog toga bi vam se nešto moglo otvoriti, nova šansa ili novi početak, a da niste ni očekivali da će se to dogoditi.

Sanjati da vam je prijatelj beskućnik

Ako u snu vidite prijatelja kao beskućnika, ovaj san vas upozorava da se čuvate izdaje te osobe ili da izbegavate visokorizične bankarske transakcije.

Advertisements

Sanjati beskućnika – ostala značenja

Najčešće značenje ovog sna je poziv na oprez, posebno sa svojim finansijama. San se fokusira na vaše snage i slabosti.

U nekim knjigama o snovima piše da je videti sebe kao beskućnika u snu povezano sa mirom i da je to znak budućeg blagostanja i iznenadne sreće. Predstoji neverovatan period dobitaka, pronalazaka i iznenađenja.

Ako žena sanja da je beskućnica, ovaj san simbolizuje srećan i uspešan brak. Ako udata žena u snu vidi svoj muža kao beskućnika, taj san znači da će se blagostanje porodice uskoro znatno povećati.

Mlada žena koja vidi takav san treba da bude oprezna i da ne veruje u sve što joj govori njen novi poznanik.

San o beskućniku ima i negativno značenje. To može da najavljuje težak period. Sada nije vreme da pustite stvari.

San u kome ste beskućnik takođe može da simbolizuje slobodu izbora u donošenju važne odluke. Ali odgovornost za donošenje ove odluke biće samo vaša.

Advertisements

Ako vam nepoznati beskućnik u snu izaziva saosećanje, ovaj san znači da ste pod ozbiljnom zaštitom autoritativne osobe, možda čak ni ne znajući za to.

San o ljutom beskućniku koji vas proklinje preporučuje vam da odvojite vreme u rešavanju trenutnih problema i odete na odmor. Nakon što se vratite, bićete iznenađeni kada saznate da su neki problemi već rešeni sami od sebe.

Ovaj san može da ukazuje i da ste pod uticajem drugih ljudi, a ponekad je taj uticaj prilično nepovoljan. San takođe može samo da simbolizuje vaš trenutni dan, jer takve ljude često možete sresti na ulicama.

Ako ste sanjali da razgovarate sa beskućnikom, kojeg ste iznenada sreli na ulici, taj san predviđa velike nevolje, čiji razlog može biti neko od vaših lažnih prijatelja. Trebalo bi da bolje procenite ljude oko sebe. Možda neko samo pokušava da pridobije vaše poverenje, a u međuvremenu ima zlo u svojim mislima.

Ako beskućnik traži nešto od vas u snu, to simbolizuje neočekivane komplikacije u vašim nastojanjima i potrebu da nešto žrtvujete.

Advertisements

Ako ste sanjali da je beskućnik na ulici, neko koga poznajete, taj san znači da ćete proširiti krug prijatelja.

Ako je beskućnik ušao u vašu kuću, ovaj san vas upozorava na nečije grubo mešanje u vaše planove ili lični život. Nekad taj san može da služi kao podsetnik da morate posvetiti više pažnje i vremena svojoj porodici.

Ako je beskućnik u snu skromno stajao na vratima i tražio novac od vas, to se smatra dobrim znakom ako mu date milostinju ili mu čak ponudite da prenoći. Hranjenje beskućnika je takođe povoljan znak.

To znači da ćete moći da pokažete svoju velikodušnost u stvarnosti i to će biti veoma cenjeno od strane drugih.

Advertisements
Advertisements