Šta znači sanjati bika?

San o biku se može protumačiti kao znak da zauzmete poziciju moći, steknete vođstvo, ojačate svoja ubeđenja, razvijete svoje veštine, ojačate ponos i na kraju, da kombinujete duhovitost, hrabrost i snagu za postizanje svojih ciljeva. Ovo je glavna poruka sna o biku.

Kada sanjate bikove, to može imati i sek*ualnu konotaciju, jer ova životinja simbolizuje muškost, plodnost i sek*ualnost.

Advertisements

Snovi o bikovima mogu da simbolizuju i duboko ukorenjenu tradiciju, jer predstavljaju snažne korene, običaje, mir i blagost.

Ovakvi snovi takođe simbolizuju sek*ualne potrebe, kao i emocionalno, društveno i radno osnaživanje. Oni predstavljaju potrebu za vođstvom.

Sanjati agresivnog bika

Agresivni bik u snu je negativan znak. Sanjati agresivnog bika simbolizuje da vam se nesreća približava. Možda ćete završiti u finansijski ili emocionalno teškoj situaciji izazivajući veliku anksioznost i nelagodu.

Ponovljene katastrofe mogu vas gurnuti ka depresiji i samouništavajućim tendencijama. San je znak upozorenja da morate preduzeti moguće preventivne mere kako biste potencijalnu štetu sveli na najmanju moguću meru.

Advertisements

Ako ste sanjali da vas je agresivan bik uplašio, taj san treba smatrati upozorenjem o nekoj potencijalnoj opasnosti ili nesreći sa kojom biste se uskoro mogli suočiti, i traži od vas da budete oprezni i da vodite računa o svom zdravlju.

Sanjati da jašete bika

Jahanje bika u snovima je pozitivan znak. San simbolizuje da je vaš život pun stabilnosti i spokoja zbog vaših pametnih i proračunatih odluka u životu.

Upravo ste tamo gde ste želeli da budete u životu zbog pravovremenih radnji i plodnog korišćenja mogućnosti koje vam se pružaju u životu.

Jahanje bika u obrnutom smeru u snu ukazuje na to da ćete možda pronaći neke izazove i prepreke koji pokušavaju prekinuti mir i spokoj u vašem životu.

Samo sa pozitivnim stavom i kritičkim odlukama moći ćete da prevaziđete sve probleme ili izazove.

Advertisements

Sanjati starog bika

U zavisnosti od stanja bika u snovima, tumačenje se u skladu s tim razlikuje. Videti starog ili istrošenog bika u snu simbolizuje vašu izgubljenu vitalnost.

Ovaj san simbolizuje da se osećate ugroženim spoljašnjim faktorima u životu jer nemate snage i moći da se zauzmete za sebe.

Više niste energična mlada osoba zbog čega se osećate zabrinuto zbog suočavanja sa ljudima u svom životu.

Sanjati krdo bikova

Krdo bikova u snu se smatra srećniom ili pozitivnim znakom, jer je to vezano za bogatstvo, sreću i prosperitet. Verovatno ćete doživeti povećanje vrednosti svog kapitala ili posla.

Ako ste sanjali da krdo bikova pase na polju, ovo bogatstvo bi se moglo manifestovati u relativno kratkom vremenskom periodu, dovodeći do drugih pozitivnih koristi poput slave i divljenja.

Ako ste trenutno u romantičnim odnosima, verovatno ćete dobiti poziv ili će vas osoba koja vam se sviđa pozvati na sastanak.

Sanjati da bik trči

Ovaj san može simbolizovati vašu agresivnu prirodu. Verovatno imate kratak fitilj i bilo bi pametno pronaći način da se smirite pre nego što se nađete u situaciji da agresivnost samo pogorša stvari.

Sanjati dobro uhranjenog bika

Ako ste sanjali dobro uhranjenog bika, to je dobar znak. Ovaj san može ukazivati na uspeh i prosperitet, kao i poštovanje u vašem okruženju. Za muškarce koji su sanjali takav san, to bi moglo ukazivati na njihovu sek*ualnu privlačnost.

Sanjati žrtvovanje bika

Ovaj san znači da ste izgubili motivaciju ili entuzijazam u životu. Odustali ste od neke situacije i više nemate želju da ostvarite svoje ciljeve ili uložite napore da ih postignete.

Više niste zainteresovani za dalji napredak u životu. Umesto toga, usvojili ste pasivniji i neproduktivniji stav u životu.

Ponovljeni neuspesi i nesreće primorali su vas da izgubite volju da postignete nešto u životu, usled čega ste postali dosadni i lenji.

Advertisements

Bikovi u snovima su podsetnik da ste još mladi i puni energije u životu. Umesto da odustanete tako brzo, morate da nastavite da ulažete napore i iscrpljujete energiju dok ne dostignete ciljeve u životu.

Sanjati da vas bik goni

Ako vas je bik jurio u snu, taj san je obično dobar znak koji ukazuje na sklad u vašem ljubavnom životu.

Ponekad bi to mogao biti znak bogatog nasleđa. U nekim slučajevima ovaj san može ukazivati na odbijanje priznanja da ste tvrdoglavi.

Sanjati mladog bika (junca)

Ako ste žena, ovaj san je znak koji predviđa da će vaš sadašnji ili budući ljubavnik biti krajnje nepraktična osoba i da će mu nedostaju osnovna znanja i veštine potrebne za uspeh u život, poput zdravog razuma.

Ako ste muškarac, isti san ukazuje na to da bi se u predstojećoj budućnosti vaša trenutna romantična veza mogla suočiti sa pojavom suparnika koji bi pokušao da preuzme vaše mesto. Najverovatnije bi ova osoba bila mnogo mlađa ali i manje iskusna od vas.

Sanjati bika na farmi ili njivi

Ako ste sanjali bika na farmi ili polju, taj san znači da ćete možda morati da napravite korak unazad i vratite se svojim korenima. Takođe je važno odmoriti se ako želite biti produktivni.

Advertisements

Sanjati borbu bikova

San u kome se bikovi bore ukazuje na to da ste okruženi tvrdoglavim ljudima koji se uvek bore ili svađaju.

San bi takođe mogao značiti da se neka područja vašeg života suočavaju sa borbama i da niste u stanju da uspostavite ravnotežu između svog posla i privatnog života.

Ako u snu vidite borbu bikova, to može značiti nekoliko različitih stvari. Ako vi borite s bikovima, to bi moglo značiti da izbegavate odgovornosti. To može značiti da ignorišete nešto ili nekoga na koga morate obratiti pažnju.

Ako se bikovi bore između sebe, to može značiti da pokušavate nešto postići i da vam je teško. Činite li svoje projekte ostvarivim? Da li su vaši projekti zaista vredni vremena i truda koji ulažete?

Ako ste samo posmatrač koji gleda borbu bikova, ovo bi mogao biti vaš podsvesni način da sebi kažete da vam je u životu potrebno nešto uzbudljivije i zabavnije.

Advertisements

Sanjati tužnog bika

Bik koji je tužan ili plače u snu simbolizuje da se osećate usamljeno i da ne dobijate pažnju koju tražite.

Osećate da ljudi u vašem životu ne ulažu isti napor kao i vi sa njima. Ako u snu vidite tužnog bika, to je znak da morate stvoriti nove ideje.

Sanjati belog bika

Ako ste sanjali belog bika, taj san bi mogao ukazivati na to da je neka bliska osoba zatrudnela. To takođe može ukazivati na to da ćete vi uskoro zatrudneti.

Sanjati crnog bika

Pojava crnog bika u snu je znak upozorenja da bi vaši odnosi sa vašim voljenima uskoro mogli doživeti turbulencije.

Vaš nemaran stav ili nepažljivo ponašanje prema voljenoj osobi mogu na kraju stvoriti emocionalne udaljenosti između vas i njih, stvarajući jaz koji ćete teško premostiti.

San takođe ukazuje na to da morate biti pažljivi prema ljudima koji nisu prijateljske prirode, jer mogu na kraju biti razlog vašeg sukoba sa vašim voljenima.

Advertisements

Crni bikovi u snovima su podsetnik da morate obratiti pažnju na svoj stav sa prijateljima i porodicom.

Sanjati bika – simbolika

Bik u snu simbolizuje energiju i snagu. Prema egipatskim verovanjima, na bika se gleda kao na svetu životinju. Bikovi su tvrdoglave životinje koje ne odustaju lako.

To je upravo ono što bi vaš san većinu vremena mogao da znači. Bik takođe simbolizuje snagu, energiju i naporan rad. Videti bika u snu može se odnositi na stvari koje su se dogodile ili će se dogoditi u vašem životu.

Razmotrite različite scenarije životnih događaja. Na primer, ako u svom snu vidite bika koji je van kontrole, to znači da niste u stanju da kontrolišete svoje strasti. Uprkos uloženim naporima, vaše strasti vas vuku ka dole.

Ako ste sanjali da bik krvari, ovo može ukazivati na to da su vaši protivnici uspeli da slome vaše samopouzdanje i da su pobedili da vam skrenu misli sa vaših ciljeva.

To je znak upozorenja da se ne odvlačite od svojih ciljeva i ostanete fokusirani.

Advertisements

Ljuti bik u snu povezan je sa vašim besom. Saznajte problem koji vas najviše uznemirava i pokušajte da ga rešite strpljenjem. Bikovi često greše u besu i lako se umore, jer u besu puštaju svoju energiju punom brzinom.

Ubijanje bika u snu je siguran znak da se osećate iscrpljeno i da ste izgubili svu energiju. Ovaj san takođe može povezati vaš sek*ualni život i nezainteresovanost za odnose sa partnerom.

Ako ste vi ubica u snu, onda ovaj znak ukazuje na vašu ljubomoru prema nekome.

Ako ste u snu jahali bika, to znači da ste uradili sjajan posao u svom ličnom i profesionalnom životu. To je znak da će izazovne situacije uskoro biti pod kontrolom.

Ako žena sanja bika, to je znak da nije sek*ualno zadovoljna. Ako muškarac sanja bika, to znači da se brutalno odnosi sa ženama.

Advertisements
Advertisements