Šta znači sanjati bogomoljku?

Bogomoljka viđena u snu je važan znak. Ovaj san može značiti da morate uraditi mere predostrožnosti protiv nečega ili nekoga.

Ako u snu vidite bogomoljku, to simbolizuje opasnost i ozbiljne nevolje na vašem putu u bliskoj budućnosti. Razmislite o svemu što se dešava u vašem životu i analizirajte to.

Advertisements

Možda ćete uspeti da pronađete nešto u čemu ste pogrešili ili ste nešto propustili. Nakon što otkrijete svoje slabe tačke, možete preduzeti mere da ih eliminišete. Verovatno će vam to pomoći da napredujete. Takođe, budite oprezni i u privatnom i u poslovnom životu jer postoji opasnost koja dolazi.

Budite pažljivi pri potpisivanju važnih ugovora. U vašem okruženju može biti osoba koja želi da vas prevari. Ako ta osoba bude uspešna u tome, očigledno ćete pretrpeti velike finansijske gubitke.

Vama i vašoj firmi biće potrebno mnogo vremena da se oporavite od ovog neuspeha. Da biste izbegli nevolje u svom porodičnom životu, obratite više pažnje na svoju porodicu – uključite se više u njihove živote. Ako se više približite svojoj porodici, u ovoj oblasti života sigurno neće biti nikakvih problema.

Ako žena ili devojka u snu vidi bogomoljku, to može značiti da je u prošlosti nekoga uvredila ili nanela štetu. To znači da je muči savest i da bi trebala da to pokuša popraviti ako je moguće.

Advertisements

Ona se već oseća krivom za svoja dela, ali ne želi to da prizna. Ako želi da više ne vidi uznemirujuće snove, trebalo bi da popravi ovu situaciju. Moliti se za pomilovanje je najmanje što može da učini. Ali glavno je da ona treba da shvati da je pogrešila.

San o bogomoljci simbolizuje da budete oprezniji u svojim odlukama i postupcima. Možda ne nazivate stvari pravim imenom. Vaše ishitrene odluke mogu biti veoma štetne za vas. Ponekad je bolje odvojiti malo više vremena nego prebrzo donositi zaključke jer posledice toga mogu biti gorke.

Pređite most tek kada dođete do njega. Ne pokušavajte da rešite sve probleme odjednom. Imajte na umu da kvalitet vašeg rada mora uvek biti na prvom mestu. Neka vam to bude opomena! Znajući ovo i pridržavajući se ovih saveta, bićete sigurni.

Ako u snu posmatrate bogomoljku prilično dugo, to znači da ste ili ćete postati prilično zavisni od neke osobe. S druge strane, ta osoba će iskoristiti ovu priliku i iskoristiti vas za svoju ličnu korist.

Ne dozvolite nikome da vas iskorišćava! Imajte hrabrosti da kažete „Ne“ ako se ne slažete sa tom osobom ili ako se vaše mišljenje razlikuje od njenog.

Advertisements

Sanjati bogomoljku može da simbolizuje i vaša osećanja prema nekoj osobi ili situaciji koja potpuno zanemaruje vaša osećanja. Možda imate osećaj da vas neko namerno ne podržava.

To takođe može odražavati vaša osećanja prema osobi koja vas plaši. Osećajte se prinuđenim da se suočite sa svojim strahom. Osećate nepodnošljivu dilemu ili nemogućnost da nešto izbegnete.

Ovaj san takođe može da simbolizuje vaše pokušaje da izvršite pritisak na druge osobe ili vašu nesposobnost da ih naterate da odu.

Bogomoljka viđena u snu takođe može da simbolizuje neprijatan sukob sa strahom ili drugim negativnim psihološkim problemima.

Advertisements
Advertisements