Šta znači sanjati budućnost?

Snovi o sopstvenoj budućnosti su odraz vaših skrivenih nada, strahova i strepnji vezanih za vaš život. Često su ovi snovi pokazatelji vašeg trenutnog raspoloženja.

Pozitivni snovi, u kojima se divite prosperitetnom životu u budućnosti, sugerišu da svemu pristupite sa optimizmom i poverenjem u sopstvene sposobnosti. Ako je budućnost u vašim snovima bila mračna i ružna, to znači da bi vas mogle savladati anksioznost i bolne sumnje.

Advertisements

Atmosfera takvog sna je nagoveštaj kako će se situacija razvijati u vašem životu i šta možete očekivati. Prijatna atmosfera u snu čini da se opustite i verujete svojoj sudbini, a istovremeno neprijatna situacija ukazuje na potrebu za rešavanje važnih pitanja.

Ne očekujte tačnost predviđanja od takvih snova. Budućnost se otvara ljudima u vidu određene tendencije ili asocijativnog nagoveštaja, bez detalja. U drugim slučajevima, sudbina štiti ljude od toga da unapred saznaju detalje svog sledećeg dana, kako se ne bi opustili i neoprezno pokvarili dan.

Ako sanjate o sopstvenoj budućnosti, verovatno ćete uskoro imati želju da se uključite u neku neobičnu i veoma rizičnu avanturu, ali ćete u poslednjem trenutku poslušati glas razuma i uzdržati se od nelogičnih i sumanutih postupaka.

Ako ste sanjali da ste u dalekoj budućnosti, taj san je znak da rizikujete da pogrešite u nekoj veoma važnoj stvari koja se odnosi na vaš posao. San vas upozorava da ne trebate implicitno da verujete svojim novim kolegama ili partnerima, u suprotnom možete imati značajne gubitke.

Advertisements

Videti budućnost u snu sugeriše da uskoro, zahvaljujući zdravom razumu i sposobnosti da trezveno procenite okolnosti, nećete moći da odolite iskušenju da napravite neke nepromišljene i glupe stvari, koje vaši neprijatelji očekuju od vas.

Ali to takođe znači da ćete ojačati svoju energiju i pronaći jednostavno i dostojanstveno rešenje problema.

Ako budućnost u snu vidite u prelepoj perspektivi, to znači da morate da pokažete maksimum opreza i da ne preduzimate ništa rizično ili potencijalno opasno.

Ovaj san takođe znači da morate biti uravnoteženiji prilikom donošenja odluka i pokušati da razmišljate o posledicama. San o budućnosti takođe može da simbolizuje vašu brigu o sopstvenim planovima ili događajima, koji su vam važni.

Sanjati da ste sami u budućnosti

Ako ste sanjali da ćete u budućnosti biti sami, to znači da se plašite da će vas prijatelji i porodica napustiti. Možda su ove misli probudili nedavni događaji, u kojima ste uvredili ili povredili nekoga ko vam je blizak.

Advertisements

Sada se plašite da vas niko neće trpeti, ako nastavite da se ovako ponašate. Ako je vaše ponašanje bilo uzrok sukoba i svađa, onda bi možda trebalo da saznate šta se zaista krije iza ovog besa.

Ako vaš strah dolazi samo iz vaše glave i nemate realnih problema, onda možda samo loše sanjate nešto čega se plašite.

Sanjati dobru budućnost

San o vašoj budućnosti koja izgleda prijatno i ispunjavajuće, simbolizuje pozitivna vremena koja su pred vama. Nešto sa čime ste se mučili neko vreme će se rešiti i konačno ćete moći da se opustite.

Iskoristite svoj pozitivan stav da napravite neke promene u svom životu koje će biti važne za vašu budućnost.

Sanjati lošu budućnost

Ako ste sanjali svoju budućnost i iz nekog razloga vam se sve činilo mračno i neprivlačno, onda bi ovaj san mogao biti pozitivan simbol.

Iako ste tokom sna bili pod stresom i zabrinuti za svoju budućnost, ovaj san simbolizuje pozitivan period koji je pred vama. Moći ćete da prevaziđete sve svoje prepreke i značajno poboljšate svoj život.

Sanjati da upoznate partnera u budućnosti

Ako ste sanjali da upoznate svog budućeg partnera, ovaj san znači da ćete morati čekati još nekoliko meseci ili čak godinu dana dok ne upoznate tu posebnu osobu. Čini se da je sreća na vašoj strani, kada je ljubav u pitanju.

Alternativno, ovaj san takođe može da simbolizuje vašu želju da pronađete pravu ljubav. Čak i ako ste trenutno u vezi, možda nešto nije u redu i osećate da to nije prava osoba za vas.

Trebalo bi da pogledate u svoj um i shvatite šta želite pre nego što na kraju povredite osobu sa kojom ste u vezi.

Sanjati svoju porodicu u budućnosti

Ovaj san simbolizuje vaša osećanja. To znači da imate želju da jednog dana postanete majka ili otac i imate veliku porodicu. Ovi snovi se češće pojavljuju osobama koje ne mogu da imaju decu ili koje se bore da zatrudne.

Alternativno, ovaj san takođe može značiti da biste mogli da dočekate novorođenče u porodici. Ovaj san takođe može značiti da ste i sami trudni (ili vaša supruga), ali to još uvek ne znate.

Advertisements

Sanjati natprirodnu budućnost

San u kojem je vaša budućnost izgledala kao naučnofantastični film, znači da vam je možda dosadno u životu. Osećate da bi trebalo da bude više akcije u vašem životu, ali ne znate šta da uradite da bi vam dani bili zanimljiviji.

Možda bi trebalo da pokušate da se vratite svojim starim hobijima ili jednostavno da odete na putovanje da malo oživite svoj život.

Sanjati svoje buduće dete

Ako ste sanjali svoje buduće dete, to znači da možda procenjujete svoje korake u prošlosti. Možda niste srećni zbog nekih stvari koje ste radili u prošlosti, ali sada je kasno da ih menjate i ne želite da vaša deca prave iste greške.

Dakle, iako se ovaj san fokusira na budućnost, zapravo se radi o vašoj sopstvenoj prošlosti.

Advertisements
Advertisements