Šta znači sanjati bunar?

Sanjati bunar simbolizuje unutrašnju snagu za kojom morate posegnuti. To može biti znak da se trudite da promenite sebe.

Alternativno, sanjanje bunara može odražavati napore uložene da se održite. Tražite olakšanje, nadu, inspiraciju ili unutrašnju snagu. Treba vam snage da nastavite dalje.

Advertisements

Sanjati otrovan bunar simbolizuje izgubljeno osećanje nade ili nesposobnost da verujete u sebe. To može biti znak da morate da pronađete druge načine da poboljšate sebe ili da budete sigurni. To takođe može da simbolizuje vaša loša prijateljstva ili veze.

Sanjati da padnete u bunar simbolizuje preveliku brigu o poboljšanju sebe ili samopouzdanju. Možda ste napravili više problema tako što ste se previše trudili u nečemu.

Advertisements

Sanjati da kopate bunar simbolizuje vaš pokušaj da izgradite ili stvorite izvor inspiracije.

Sanjati da vadite vodu iz bunara

Ovaj san je pozitivan znak da će vam se želje uskoro ostvariti. Pred vama je svetla budućnost.

Advertisements

Sanjati bunar pun čiste vode

Ovaj san može ukazivati na to da ćete naslediti nešto novca ili da ćete dobiti pomoć od osobe koju niste videli dugo vremena. Bunar sa čistom vodom takođe može predstavljati skriveni potencijal koji imate.

Sanjati bunar pun prljave vode

Ovaj san može ukazivati na neke probleme u vašoj bliskoj budućnosti. Možda ste u nešto uložili i sada shvatate da je to bila užasna ideja.

Sanjati presušen bunar

Ovaj san može značiti da trenutno prolazite kroz emocionalnu krizu. To takođe može značiti da je vreme da svoje potrebe stavite na prvo mesto.

Sanjati da padnete u bunar

Ovaj san može značiti da gubite kontrolu nad svojim emocijama. Ovakav san mogao bi biti znak da ćete u bliskoj budućnosti imati problema. Važno je da ne paničite i bilo bi mudro potražiti pomoć u rešavanju problema.

Sanjati da kopate bunar

Ovakav san može da simbolizuje da tražite svoje najdublje emocije. Ovaj san takođe može značiti da pokušavate da istražite neke nove ideje.

Advertisements

Sanjati bunar pun vode

San o punom bunaru odličan je znak da ćete uživati u periodu prosperiteta i profita. Ako dođete do velike količine novca, bilo bi mudro da ne potrošite sve odjednom.

Ovaj san takođe može predstavljati da ste veliki rasipnik sa skupim ukusima. Pazite da ne potrošite sve što imate jer može doći vreme finansijske krize.

Sanjati dubok bunar

Duboki bunar simbolizuje dubinu vaših emocija. Ako ne vidite dno bunara, to bi mogao biti znak da potiskujete svoje emocije toliko duboko da niko nema pojma kako se zaista osećate.

Sanjati da bacate nešto u bunar

Bacanje stvari u bunar može značiti da ste nedavno izgubili nešto ili nekoga veoma važnog za vas. Pazite da izbegnete još nepotrebnih gubitaka.

Sanjati dekorativni bunar

To je znak da vam neko u vašem okruženju ne pokazuje svoje pravo lice. Budite oprezni sa tim ljudima, posebno ako vam daju neku vrstu saveta. Verovatno to rade samo u svoju korist.

Sanjati bunar sa poklopcem

Ovaj san se može odnositi na situaciju u kojoj neko koristi svoj uticaj da zaštiti ili čak sakrije neke stvari od vas. Ako je poklopac bio zatvoren na način da se ne može ponovo otvoriti, to može značiti da neko zloupotrebljava svoja ovlašćenja, verovatno kolega ili vaš šef.

Sanjati da pričate u bunar

Ako ste se u snu naginjali i pričali nešto u bunar, to bi mogao biti znak da će vam neko dati vrlo loš savet. Drugo značenje može biti da pokušavate da pomognete nekome, ali ta osoba čak ne želi ni da vas sasluša.

Advertisements
Advertisements