Šta znači sanjati da perete veš?

Pranje veša je deo modernog života od kojeg ne možemo pobeći, pa su naravno snovi o pranju odeće uobičajeni. To može izgledati kao svakodnevni zadatak, ali zapravo postoji mnogo iznenađujuće simbolike kada vidite veš koji treba oprati u snovima.

Kada sanjate bilo kakvu vrstu snova, važno je uzeti u obzir kontekst samog simbola sna. Gomila veša koja u snu stoji zanemarena na dnu stepeništa u podrumu sigurno se razlikuje od toga da vidite sve svoje lične odevne predmete obešene i razbacane po gradu da ih svi mogu videti.

Advertisements

Ako sanjate ove snove ima još nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju i koje će vam pomoći da razumete više o čemu se radi. Svaka osoba i san su jedinstveni i vi ste najbolji tumač svojih snova. Evo nekoliko načina da bolje razumete sopstveno tumačenje snova za pranje veša.

Sanjati da sušite veš na štriku za sušenje

Razmislite o svom snu o štriku za veš. Da li je to bio miran i srećan prizor u domaćinskom okruženju? To može značiti da doživljavate veliko zadovoljstvo i satisfakciju. Osećate se kao da su vaše potrebe zadovoljene i mirni ste i zadovoljni trenutnim stanjem stvari.

Suprotno tome, ako u snu vidite štrik za veš i bude vas sramota zato što je izložen spoljnom svetu, verovatno ste veoma uznemireni kako ide vaš trenutni posao. Možda se osećate kao da vas je neko izdao ili se brinete da će vaše duboke lične tajne uskoro biti otkrivene.

Postoji izraz  ‘’izbacivanje prljavog veša na videlo“, što znači da je vreme da neko vidi šta ste sve pogrešno uradili. Vreme je da istina izađe na površinu.

Advertisements

Sanjati hrpu veša koji treba oprati

Ovo san ukazuje na to da se osećate preplavljeno i da ste zanemareni u ključnim oblastima svog života zbog ogromnog  opterećenja na poslu. Možda se osećate kao da ste pod stresom i da ne možete pratiti sve zadatke koji su pred vama.

Ponekad to može značiti da pokušavate da sortirate i reorganizujete svoj trenutni život. Možda zauzimate drugačiji stav u poslu ili možda razmišljate o boljim načinima za poboljšanje efikasnosti i produktivnosti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da stavljate veš u sušilicu

Mokrar veš treba osušiti, a sušare su dobar simbol u snu. Većina mašina za pranje i sušenje veša odeću vrti cikličnim pokretima, tako da je u ovom snu moguće da su mašina za veš i sušilica simbol za ciklične događaje koji se često događaju.

Da li ste ikada pre sanjali snove o pranju veša? Razmislite o tome koji su se događaji tada dogodili, a sada uporedite koji se događaji događaju sada. Može biti da doživljavate slične misli, emocije ili čak povezane životne događaje.

Možda se osećate kao da se uvek vrtite u krug, ali zapravo nikada nigde u životu ne stižete. Zapamtite ovo: ponekad moramo biti spremni pre nego što zaista uspemo da „poletimo“! Vlažnu košulju nije najprijatnije nositi, pa sušenje mašini za sušenje pomaže da bude spremna za nošenje.

Advertisements

Naš život je otprilike ovakav – ne možete započeti novi ciklus ako niste potpuno spremni. Ponekad budemo dugo u začaranom krugu svakodnevice, pre nego što postanemo svesni šta je to što nas zaista pokreće i motiviše.

Sanjati da perete tuđi veš

Ako u snu perete tuđi veš, to znači da se osećate da je ovoj osobi potrebna pomoć. Možda se pitate šta možete učiniti da joj ublažite bol i smanjite teret koji oseća. Ovu osobu možda mnogo volite i spremni ste da učinite sve što je potrebno da joj pomognete da uspe.

Sanjate da vam neko drugi pere veš

Ako sanjate da vam je neko prao veš, to znači da se osećate kao da je povređena vaša privatnost. Možda se osećate kao da neko ne razume da želite da budete nezavisni. Neko zaviruje tamo gde mu nije mesto.

Suprotno tome, ovaj san bi mogao biti znak da trebate pronaći načine da budete nezavisniji. Možda se osećate kao da vam treba neko ko će se brinuti o vama, a u stvarnost ste upravo vi ta osoba koja je sama odgovorna za svoju sreću i radost u životu.

Advertisements
Advertisements