Šta znači sanjati eksploziju?

Eksplozija u snu simbolizuje uništenje. To je pokazatelj da ste spremni ostaviti nešto u svojoj prošlosti i krenuti novim putem.

Ako je eksplozija u vašem snu vezana za terorističke aktivnosti, to je pokazatelj da osećate da postoji pretnja za koju strahujete da će uništiti sve što cenite.

Advertisements

Eksplozija se događa kada se iznenada oslobodi velika količina energije, što rezultira glasnom bukom, visokim temperaturama i plinovima koji se brzo šire i proizvode udarni val.

Eksplozije u snovima simbolizuju potisnute emocije, misli i reči koje se iznenada oslobađaju ljutnjom ili strašću. To znači da je neka situacija došla do nasilne faze i da će doći do dalekosežnih posledica.

Advertisements

Sanjati da postavljate bombu znači da ste bukvalno tempirana bomba koja otkucava i koja može predstavljati opasnost za ljude oko vas.

Videti eksploziju iz daljine ili čuti eksploziju a da je niste videli simbolizuje da će postupci ili reči drugih imati destruktivan uticaj na vaš život.

Advertisements

Možda ste za nešto nepravedno optuženi ili ste umešani u neko loše delo. Takođe se možete suočiti sa cenzurom svog šefa ili nekog drugog ko ima moć nad vama. Na sreću, negativan uticaj će biti kratkotrajan.

Sanjati da ste uhvaćeni u eksploziju na neki način, znači da ste umešani u nasilni spor ili strastvenu aferu. Lokacija vaše povrede u snu ima važno značenje.

Ako vam je lice povređeno, to znači da će vam slika biti ukaljana i da ćete izgubiti dobru reputaciju. Ako su vam ruke bile povređene, to znači da će vaše finansije ili poslovni odnosi biti negativno pogođeni.

Ako su vam noge ili stopala povređene, to znači da ćete biti ometeni u postizanju ciljeva. Ako su vam uši pogođene ili ako izgubite sluh usled eksplozije, to znači da ste toliko obuzeti svojim osećajima da odbijate poslušati savete drugih.

San u kome vam je dom uništen u eksploziji ukazuje na to da vaš potisnuti bes uništava vašu porodicu i kida vam nade u budućnost.

Advertisements

Vaš dom takođe simbolizuje vas u snovima, pa san u kojem vam je uništen dom simbolizuje autodestruktivne tendencije koje će potkopati sve aspekte vašeg života.

Ako ste sanjali da vam je automobil uništen u eksploziji, taj san simbolizuje vašu sposobnost prelaska sa trenutne situacije na novi početak uništavaju ogorčenosti koje gajite.

Sanjati eksploziju vulkana simbolizuje da je vaš bes dostigao ogromne razmere i preti da zahvati sve koji vam se nađu na putu.

Alternativno, vulkan koji eksplodira u snu znači da ste preplavljeni okolnostima izvan vaše kontrole, poput toga da ste žrtva nasilnog zločina ili ćete to biti.

Sanjati zvuk eksplozije

Ako ste u snu čuli eksploziju, takav san može značiti da nešto preti vašem rođaku ili nekom drugom članu porodice.

Ako se u snu niste plašili eksplozije, san ukazuje na to da na vas neće uticati problemi na koje bi vaš rođak mogao naići, ali ako ste se plašili, ovaj san bi mogao značiti pretnju vašoj reputaciji u bliskoj budućnosti.

Takav san takođe može da simbolizuje vaš strah da nećete uspeti da postignete svoje ciljeve.

Sanjati da vas je zahvatio plamen eksplozije

Ako ste sanjali da vas je zahvatio plamen eksplozije, takav san može značiti da ćete biti pogrešno optuženi, pa čak i da ćete u bliskoj budućnosti pretrpeti posledice te optužbe.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da vas je neko iskoristio.

Sanjati da tražite pomoć nakon eksplozije

Ovaj san ukazuje na prisutnost destruktivne vanjske sile u vašem životu koja bi mogla uneti pustoš i neravnotežu u neke aspekte vašeg svakodnevnog postojanja ako na to ne obratite pažnju.

Imati napad panike i tražiti pomoć u snu nakon eksplozije, takođe vam govori da se ne biste trebali oslanjati samo na svoju pamet ili popularnost da biste rešili ova pitanja, jer je verovatno da su ti lični kvaliteti izazvali ove tenzije, pa bi možda rešenje trebalo potražiti na drugom mestu.

Advertisements

Sanjati da vam je dom uništen u eksploziji

Ako ste sanjali da vam je dom uništen u eksploziji, takav san može značiti da imate neki potisnuti bes, koji bi mogao na neki način uništiti vašu porodicu.

To takođe može ukazivati na autodestruktivne sklonosti koje mogu ugroziti sve aspekte vašeg života.

Sanjati eksploziju nuklearne bombe

Ako ste sanjali eksploziju nuklearne bombe, takav san može ukazivati na to da ćete u bliskoj budućnosti primiti neke važne vesti.

Ovaj san ukazuje na to da ćete primiti neke vesti o prijatelju, što bi vas moglo mnogo iznenaditi i verovatno promeniti neka vaša uverenja o životu.

Ponekad ovaj san može da simbolizuje prekid veze sa vašim partnerom. To takođe može značiti da će se nešto loše desiti vašem partneru u bliskoj budućnosti.

Sanjati da poginete u eksploziji

Ovaj san simbolizuje vaš umor za koji nema poseban razlog, obratite pažnju na ljude oko sebe i kako oni utiču na vas. Pazite da se ne uvučete u neku intrigu iz koje se nećete moći izvući.

Advertisements

Sanjati eksploziju granate

Ako ste u snu videli eksploziju granate, takav san je zapravo dobar znak koji ukazuje na to da biste mogli izbeći neku katastrofu u bliskoj budućnosti, samo uz pomoć svoje sreće.

Sanjati eksploziju i požar

Kombinacija požara i eksplozije u svetu snova simbolizuje duhovno prosvetljenje. Proći ćete kroz izazovan period koji će testirati vaše granice, fizički i psihički.

Ovaj san govori da je vašem duhu potrebna hrana jer ste bili zauzeti nebitnim stvarima.

Nakon svih poteškoća, morate ponovo pronaći svoju svrhu kroz brigu o sebi, meditaciji ili eventualno odmoru koji bi vam pomogao u oporavku.

Sanjati eksploziju bombe

Bomba koja eksplodira u svetu snova je znak predstojeće katastrofe koja bi mogla destabilizovati vaš život.

Advertisements

Mogli biste izgubiti posao, raskinuti sa voljenom osobom, izgubiti prijatelja ili biti pogođeni ozbiljnom bolešću. Ishod će zavisiti od toga kako ćete reagovati na ovu tragediju.

Mogli biste propasti zbog depresije i samouništenja ili biste to mogli iskoristiti kao prosvetljujući period ili trenutak napretka. Na kraju, to će otkriti vaše pravo „ja“.

Sanjati eksploziju automobila

Kada automobil eksplodira u snu, to ukazuje na to da su neki od vaših karijera ili ličnih ciljeva u životu ugroženi ako ne preuzmete kontrolu nad njima.

Možda završavate projekat koji dobro napreduje i takav san će vas učiniti nervoznim, ali ne brinite, uz malo pažnje, možete sprečiti bilo kakvo nazadovanje.

Advertisements
Advertisements