Šta znači sanjati guštera?

San o gušterima simbolizuje ljubav, vezu, čistoću i mladost. Vaš san sugeriše da ste u potrazi za ljubavlju, ali takođe morate da posvetite pažnju nečemu ili nekome u svom životu. Ako nekoga zanemarujete u svakodnevnom životu, ovaj san je znak da posvetite brigu i pažnju toj osobi.

Ovaj san takođe može značiti ste dobro disciplinovani. To je upozorenje da treba da ostanete na oprezu jer vas neko može napasti na poslu ili među prijateljima. Sanjati guštere je znak da ćete uskoro planirati nove stvari u svom životu, a morate se pobrinuti da razmotrite i druge mogućnosti.

Advertisements

Ovaj san može značiti da ste prihvatili situacije bez razmišljanja o različitim načinima pozitivnog pristupa pitanjima. Gušter u snu je takođe predznak izdaje.

Ako u snu vidite guštera, to znači da ćete sa velikom snagom moći da otkrijete nove načine pristupa ljudima sa svežim i novim idejama.

Advertisements

Ako sanjate da vam gušter puzi po telu, obavezno razmislite o svim situacijama koje vam prolaze kroz glavu, zadržite svoje misli mudro za sebe, jer neko može doći i kopirati ili ispričati vaše stvari drugima.

Istovremeno, gušter u snu može da simbolizuje izdaju. Sanjati guštere je znak da ne treba da činite nepromišljene stvari koje bi mogle da naškode drugima ili vama.

Advertisements

Ako devojka ili žena sanja guštera, to može predskazati izdaju u porodici. Obično ovaj san simbolizuje da ste u svakodnevnom životu do sada imali posla sa dobrim ljudima i trebalo bi da ih cenite malo više.

Gušter u snu može da simbolizuje i osobu za koju verujete da je hladna i gruba. Ako vas gušter u snu napada, to znači da vaši neprijatelji prate sve vaše pokrete. Ako sanjate da gušter stoji nepomičan na suncu, taj san simbolizuje vašu lenjost.

Sanjati da ubijete guštera

Sanjati da ubijate guštera ukazuje na to da ćete povratiti reputaciju ili bogatstvo koje ste ranije izgubili. Ako je gušter uspešno pobegao od vas, to ukazuje da ćete trpeti nevolje i mučenje u ljubavi ili karijeri.

Sanjati da ubijate guštera simbolizuje i pokušaje da se suočite sa svojim problemima. Takođe bi moglo da simbolizuje i vašu želju da povratite kontrolu i popravite svoju reputaciju.

Alternativno, ovaj san može imati i negativno tumačenje. To može biti znak da ste previše osetljivi na kritike drugih ljudi.

Advertisements

Sanjati velikog guštera

Ako ste sanjali džinovske ili velike guštere, to znači da će uskoro u vašem životu doći do velikih promena koje će vam pružiti veliku mudrost i obilje. Vaš život će se okrenuti za 180 stepeni i sve će krenuti mnogo bolje.

Sanjati malog guštera

Promene u vašem životu će uskoro doći, ali vam neće doneti ništa, već će vas odvratiti od vaših ciljeva i sve će krenuti malo nizbrdo.

Sanjati da uhvatite guštera

Sanjati da ste uhvatili guštera je pozitivan znak. To simbolizuje vašu radost i blagostanje. To bi takođe mogao biti nagoveštaj za novu vezu. Ako ste već u vezi, to simbolizuje mogući brak.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da trebate da se fokusirate na pozitivne aspekte svoje povezanosti sa drugim ljudima.

Neuspeh u hvatanju guštera u snu simbolizuje period neuspeha u budućnosti. To takođe može predstavljati probleme u vezi i nesporazume. Trebate da preduzmete dodatne mere predostrožnosti i pripremite se za izazovne dane koji vam dolaze.

Sanjati da vas gušter ujede

Trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje i odete u bolnicu na redovan fizički pregled. Ovaj san takođe može značiti da ćete biti zbunjeni traženjem posla i da nećete moći da pronađete dobar ili ćete biti u velikoj nedoumici između nekoliko izbora.

Sanjati mrtvog guštera

Ako ste sanjali mrtvog guštera, to je loš znak jer je simbol siromaštva i problema u odnosima. Ovaj san se većinom javlja kod pesimističnih ljudi. Morate biti optimističniji i svaki dan ustajati želeći da osvojite svet i videćete kako se sve vremenom poboljšava.

Sanjati guštera u kući

Ovaj san znači da vašu imovinu nadgledaju loši ljudi. Morate da pazite na zle osobe oko sebe. To takođe ukazuje na to da ste neprijateljski raspoloženi prema svojim rivalima ili konkurentima na poslu.

Sanjati da jedete guštera

Ako sanjate da jedete guštere, to znači da morate da odete kod lekara da vam pregleda glavu.

Sanjati da gušter juri za vama

Ako ste sanjali da vas gušter juri, to znači da ćete vi i vaša porodica možda naići na katastrofu ili lošu sreću. To takođe može značiti da ćete konačno pobediti lošu sreću u svom životu.

Sanjati da vas juri gušter simbolizuje moguće maltretiranje, posebno na radnom mestu. Ako vas gušter juri, to znači da vaši neprijatelji pažljivo prate vaše postupke. Ovo može dovesti do neprijatnih osećanja i ozbiljne količine stresa.

Advertisements

Ne bi trebali da tolerišete ovo i morate da preduzmete neophodne korake da to rešite čak i ako je osoba koja je uključena neko od vaših nadređenih.

Sanjati ugriz guštera

Sanjati da vas je ujeo gušter takođe nije dobar znak. Ovaj san simbolizuje moguće finansijske zastoje. To je upozorenje da obratite pažnju i vodite računa o svojoj potrošnji.

Sanjati da bežite od guštera

Ovaj san simbolizuje vaš strah od nekoga. Osoba koje se plašite može biti neko koga smatrate moćnim ili zastrašujućim.

Sanjati da gušter beži

Ako ste sanjali guštera koji beži, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje da će vaše nevolje i poteškoće brzo nestati.

Sanjati da napadnete guštera

Sanjati da napadate guštera je pozitivan znak. To simbolizuje vašu odlučnost i želju da postignete uspeh. To je manifestacija unutrašnje snage i pozitivne slike o sebi.

Ovo je znak da je sada pravo vreme da nastavite sa svojim poduhvatima, započnete nove mogućnosti ili završite nedovršene zadatke.

Advertisements

Sanjati da vas gušter napadne

Ovo je negativan znak. Taj san simbolizuje smetnje i izdaje. Trebate da budete oprezni prema svojim neprijateljima, kao i prema drugim ljudima koji su vam bliski.

Ovo bi mogao biti znak da će vas neko kome verujete ometati u postizanju važnog cilja. Trebate da budete izuzetno oprezni kada sanjate ovakav san.

Sanjati da gušter puzi po telu

Ovaj san simbolizuje sreću u vezi sa drugima. Ako vam gušter puže po telu to ukazuje na potrebu da pazite, jer neko može biti nepošten prema vama.

Taj san takođe može biti znak predstojećih teških vremena. To je znak da budete spremni za ono što bi vas moglo zadesiti u budućnosti. Ovaj san trebate shvatiti.

Ovaj san može da simbolizuje i osobu sa kojom trebate da budete oprezni. Ova osoba može da unese negativnost i poremećaj u vaš život. To bi takođe trebalo da bude upozorenje da svoje ideje i planove zadržite za sebe. Trebate da pazite na leđa zbog moguće izdaje.

Advertisements

Sanjati da vam gušter upadne u kosu

Ovaj san je pozitivan znak. To može značiti da ćete naići na poteškoće u budućnosti, ali da ćete ih na kraju prevazići. To znači da ne treba da brinete, već da se pripremite za probleme koji vam se mogu pojaviti.

Sanjati guštera (značenje za trudnice)

Ovaj san ukazuje na to da u poslednje vreme niste bili dobro raspoloženi. Ako u snu držite guštera, to ukazuje na to da se vi brinete o bebi ali vas isto tako podseća da ne preterujete.

Ako vas gušter u snu juri, to ukazuje na to da ste pod velikim psihičkim pritiskom. Treba da znate da to nije dobro ni za vas ni za vašu bebu. Pokušajte da se opustite.

Morate naučiti da prilagodite svoj mentalitet na vreme. Preporučuje se da provodite više vremena sa prijateljima. Ćaskajte, komunicirajte što više i družite se.

Ako ste sanjali mnogo guštera, to znači da imate puno prijatelja i oni će vam mnogo pomoći.

Ako ste sanjali da lovite guštere, taj san ukazuje na to da ste posebno vredna osoba i da je plod zdrav pod vašom brigom, ali vas podseća da se više odmarate i da ne radite previše.

Advertisements

Ako gušter u snu polako puzi, to znači da su spoljne sile ometale ono što pokušavate da uradite. Podseća vas da prestanete sa onim što radite i sačekate dobro vreme za ponovni pokušaj.

Ako se gušter brzo kreće u vašem snu, to simbolizuje da vam život ide glatko, a stvari koje želite da postignete mogu se brzo postići.

Sanjati guštera i zmiju

Ovaj san može značiti da vas je supružnik prevario ili da ste vi varali svog supružnika. Vas dvoje ćete to ponoviti po svaku cenu. Neko bi mogao biti uhvaćen. Istina će na kraju biti otkrivena.

Advertisements
Advertisements