Šta znači sanjati igračke?

Igračke se u snu smatraju povoljnim znakom koji obećava dobre izglede i uspešan razvoj posla. Imate šanse da izgradite prijateljski odnos sa uticajnom osobom koja će vam pomoći u sprovođenju profitabilnog posla.

Ako vidite mnogo igračaka u svojoj kući, to znači da će vaša porodica doživeti sreću, radost i blagostanje.

Advertisements

Slomljene igračke u snu se smatraju znakom tereta i tuge koje je sudbina pripremila za vas. Možda ćete biti razočarani nečim u šta ste nesumnjivo verovali i što će iznenada propasti.

Ako kupujete ili odvajate igračke u snu, to znači da ćete izgubiti iz vida nešto veoma važno, jer će vam sva pažnja biti usredsređena na manje stvari.

San u kojem igračku dajete kao poklon drugoj osobi, simbolizuje mnogo srećnih trenutaka i poboljšanje odnosa sa partnerima i kolegama. Možda ćete na poslu pronaći prave prijatelje.

Ako ste u snu nepoznatoj osobi dali igračku, to znači da vam kolege i novi poznanici neće pružati pažnju.

Advertisements

San u kome vidite decu sa igračkama sugeriše da će vaša porodica biti jaka i srećna i da se uvek možete osloniti na svoju rodbinu.

Ako se zajedno sa svojim detetom igrate igračkama, to znači da morate uzeti slobodno od posla i dobro se odmoriti, u protivnom rizikujete da izgubite položaj zbog iscrpljenosti energije i kreativnosti.

Lepe igračke u dobrom stanju su simbol koji obećava sreću u privatnom životu i uspeh u poslu. Prljave ili polomljene igračke su loš znak koji najavljuje tugu i anksioznost koje će vam ostati u srcu dugo.

Sanjati da kupite igračke

Sanjati da kupujete igračke znači da ste zabrinuti. Ovo posebno važi za vas ako ste roditelj tinejdžera koji više ne zna kako da natera svoju decu da ga slušaju.

Svesni ste da su oni u osetljivom periodu koji zahteva strpljenje i mnogo razgovora, ali često se dešava da ne uspete da se kontrolišete ono malo što ste postigli upropastite galamom.

Advertisements

Sanjati da vam neko slomi igračke

Ako ste sanjali da vam neko slomi igračke, to znači da postoji osoba koja vam izaziva porodične probleme, toksična osoba koja utiče na odnos cele vaše porodice.

Sanjati da ste polomili igračku

Ako sanjate da ste polomili igračku, to znači da ćete zbog nevažnih stvari izgubiti iz vida ono što je od velike važnosti.

Moguće je da ste zanemarili svoju porodicu, prijatelje ili partnera u potrazi za novcem i uspehom. Posvetite im malo više pažnje pre nego što bude prekasno.

Sanjati da prodate igračke

Kada sanjate da prodajete igračke, to znači da ćete rano sazreti. Moguće je da ste, za razliku od svojih vršnjaka, od malih nogu navikli da radite i brinete o sebi.

Na taj način su vam roditelji učinili uslugu i učinili da se osamostalite ranije i da ne očekujete ništa od drugih.

Sanjati da vam je neko ukrao igračku

Ako sanjate da vam je neko ukrao igračku, to simbolizuje štetu.

Moguće je da će vam se automobil ili kućni aparat pokvariti, pa nećete imati dovoljno novca za popravku ili zamenu, jer niste predvideli taj trošak u svom mesečnom budžetu.

Najgore što možete učiniti je pozajmiti novac pod nepovoljnim uslovima.

Bolje bi bilo da sačekate do sledeće plate ili penzije, nego da podignete kredit ili se zadužite kod nekoga jer ćete kasnije imati glavobolju zbog toga.

Sanjati da se dete igra igračkama

Sanjati dete kako se igra igračkama znači da u vašem domu vlada porodična harmonija, a ovaj osećaj koji vas spaja je veoma jak. Gledanje deteta kako se igra igračkom uliva mir, sreću i ljubav.

Ali, s druge strane, bilo bi dobro da malo usporite sa poslom i počnete više vremena svog života da posvećujete porodici.

Advertisements

Takođe, postoji i pitanje umora. Ako obično ne odmarate od posla, može doći do velikog stresa i to će biti prilično iscrpljujuće za sve.

Razmislite o tome i uzmite u obzir mir za kojim svi žudimo i zaslužujemo, čak i ako traje nekoliko sati dnevno.

Advertisements
Advertisements