Šta znači sanjati kreditnu karticu?

Kreditne kartice su generalno povezane sa vašom vrednošću i vašim kredibilitetom. Razmislite o svojoj trenutnoj finansijskoj situaciji.

Može biti da ste u dugovima. San se takođe može odnositi i na vaš opšti stav prema novcu, u zavisnosti od toga da li trošite ili štedite.

Advertisements

Ako ste u snu dugovali novac na kreditnoj kartici, možda se mučite da nađete ravnotežu u situaciji u vašem životu. Sa druge strane, možda zahtevate previše od drugih umesto da radite za sebe.

Ako ste u snu izgubili kreditnu karticu, to znači da ste nepažljivi i morate se više fokusirati na svoje postupke i reči. S druge strane, to može biti zbog osećaja da ne možete da radite stvari koje zaista želite.

Advertisements

Ako vam je kreditna kartica u snu ukradena, to znači da vam neko crpi energiju. Da li treba da nađete način da se distancirate od nekih osoba?

Kreditna kartica je takođe simbol vaše sposobnosti da dobijete mnogo od života bez mnogo truda.

Advertisements

Možda ste opušteni jer znate da će vam prilike uvek padati u krilo tako da ne morate da brinete o svojoj budućnosti. Postižete svoje ciljeve u životu, ali bez napora da ih postignete.

Ako ste sanjali da imate puno duga na kreditnoj kartici, taj san može da simbolizuje aspekt vas samih u koji nemate poverenja – deo vas koji donosi loše izbore i ishitrene odluke zbog vlastitog zadovoljstva.

Možda ste uradili nešto zbog čega žalite u poslednje vreme, ali znate da će doći do odlaganja posledica za vaše postupke. Vaše greške vas sustižu i zabrinuti ste zbog neizbežnog.

Kreditne kartice se mogu posmatrati i kao znak slobode. Možda ste odjednom rasterećeni nečim što vas već neko vreme opterećuje.

Možda sada imate dovoljno novca ili fleksibilnosti da radite stvari o kojima ste oduvek sanjali.

Advertisements
Advertisements
Advertisements