Šta znači sanjati krokodila?

Krokodil u snu vas može upozoriti na nekoga ko vam daje loše savete ili vas navodi na donošenje loših odluka. Takav san takođe može biti upozorenje na skrivenu opasnost.

San o krokodilu može ukazivati na fleksibilnost. Za neke kulture krokodil je simbol strpljenja. Taj san takođe može ukazivati na nanošenje bola nekome bez ikakvog osećaja žaljenja.

Advertisements

Pozitivna simbolika povezana sa krokodilom iz sna uključuje vašu sposobnost da iskoristite srećne pauze kada se one dogode.

Sa negativne strane, krokodil u snu može da simbolizuje skrivene opasnosti u onome što izgleda kao bezopasna situacija.

Advertisements

Krokodil u snu takođe može da simbolizuje prevaru povezanu sa skrivenim neprijateljima i promenama u životu.

Postoji mnogo različitih opisa koje možemo koristiti za tumačenja sna o krokodilu. To su mudrost, prevara, snaga, kontrola i moć.

Advertisements

Kako je krokodil prilagodljiv u divljini, taj san je povezan sa fleksibilnošću u vašem životu. Postoji li nešto što ugrožava vaš životni stil? Ovaj san može imati mnogo značenja.

San može da ukazuje na to da neko u vašoj blizini nije pošten. San se takođe može povezati sa vašim podsvesnim umom zbog činjenice da sanjate ovog hladnokrvnog gmizavca. Krokodil u snu takođe može simbolizovati skrivenu mudrost.

Ovaj san može da se pojavi i zbog vaše agresivnosti u životu. San o velikom krokodilu takođe može simbolizovati potrebu da preispitate svoje emocije, posebno prema drugima. Verujete li svojim instinktima?

Ako vidite krokodila koji jednostavno „leži“ i ne radi ništa, to je upozorenje da neko pokušava da ima negativan uticaj na vaš prihod ili vašu sreću.

Ako vas krokodil u snu juri, to simbolizuje veliki uspeh. Međutim, ako vas krokodil uhvati nakon potere i ugrize, možete očekivati da ćete biti razočarani u ljubavi i poslu.

Advertisements

Ako je krokodil koji se pojavljuje u vašem snu mrtav, to simbolizuje izuzetan uspeh iznad svega što možete zamisliti.

U nekim kulturama, krokodil u snu simbolizuje prevaru vaših najbližih prijatelja i znači da će vam se neprijatelji suprotstaviti kad god se okrenete.

Ako sanjate da ste krokodilu stali na leđa, to simbolizuje neku vrstu nevolje u bliskoj budućnosti i da ćete možda imati problema da izađete iz nje.

Krokodili u snovima povezani su sa potrebom da procenite nekoga ili nešto, zauzmete stav protiv nekoga ili nečega ili shvatite sopstvene mane.

Sanjati da vas krokodil napadne

Napad krokodila u snu je povezan sa srećom. Taj san simbolizuje da će se olujni period u vašem životu završiti i nastupiće mir.

Takođe ukazuje na to da morate proširiti svoja interesovanja za neki sport. Imate moćan dar i talenat koji još ne poznajete.

Ovaj san takođe znači da morate biti pažljiviji prema drugima. Možda se u životu neko osećate ugroženim ili zastrašenim zbog vas. Ako vas krokodil u snu ugrize, to ukazuje na novi početak života.

Sanjati da vas krokodil goni

Krokodil koji vas juri u snu simbolizuje slobodu emocija. Element jurnjave u snu upućuje na poverenje koje imate u druge. Ako vas je jurio krokodil, taj san pokazuje da morate savladati prepreke u životu.

San takođe može simbolizovati element nesigurnosti. Ako pokušavate da pobegnete krokodilu, to ukazuje na brige u životu.

Budući da ovaj san ne predstavlja samo obmanu, već i nepoštenje, to može značiti da pokušavate pobeći od problema ili neke situacije u životu. To može značiti i da se ne možete suočiti sa realnošću.

Sanjati rep krokodila

Videti rep od krokodila u snu znači da vam neko govori iza leđa. Taj san ukazuje na to da ćete verovatno biti napadnuti od strane nekoga ko vam je blizak u verbalnom kontekstu.

Advertisements

Sanjati veliku grupu krokodila

Ako vidite više krokodila u snu, to znači da bi trebali preispitati sve odluke ili radnje koje ćete preduzeti, što bi moglo ukazivati na to da je vreme za rad na projektu o kome ste razmišljali neko vreme.

Pokušajte da tražite podršku od porodice ili prijatelja i nemojte se izolovati, to je ključna poruka ovog sna.

Sanjati dva krokodila

Videti dva krokodila u snu simbolizuje da postoje dve osobe koje će vas prevariti. Dobra vest je da ćete, ako ubijete ove krokodile u snu, imati uspeha.

Sanjati krokodila na obali reke

Obale reke u snu ukazuju na vaše emocije. Videti krokodila na obali reke znači da ćete dobiti odgovore kako biste napredovali u životu.

Vodeni element u snu ukazuje na vaše emocije. Možda osećate da ste na neki način iskorišćeni. Ne zaboravite da krokodil u snu može da simbolizuje laž i nepoštenje.

Sanjati krokodila u kavezu

Ovaj san može značiti da neko tračevima pokušava uticati na vašu pozitivnu reputaciju. Pokušajte da ne budete previše zaokupljeni sopstvenim životom i pokušajte da vidite šta se dešava oko vas.

Advertisements

Sanjati da krokodil jede nekoga

Ovo može biti prilično uznemirujući san. Ovaj san vas podstiče da razmislite o ljudima oko vas, jer san simbolizuje prevaru, ali i da ste sami arhitekta svog životnog puta.

Pokušajte da se ne plašite budućnosti. Budite iskreni prema sebi i svojim željama.

Sanjati bebu ili malog krokodila

Mali krokodil u snu ukazuje na vašu nevinost. Možda imate strah od postizanja ciljeva u životu. Ovaj san može značiti da se ponašate na prilično nezreo način.

Taj san može značiti i da postoje članovi porodice koji se ponašaju detinjasto i da je vreme da se oslobodite njihovog uticaja.

Sanjati da ubijete krokodila

Ubijanje krokodila u snu je pozitivan znak. To ukazuje na to da ćete imati slobodu da donosite odluke koje će vam doneti prosperitet i materijalno blagostanje u životu.

Advertisements

Takođe može otkriti da će vam situacija u budućnosti ići u prilog. Pokušajte da procenite svoje darove i talente u životu i prema tome planirajte kako najbolje da iskoristite svoje veštine.

Sanjati da krokodil pokušava da uđe na vrata

Ovaj san simbolizuje nekoga ko će vas prevariti, ali ako ste uspeli da zatvoriti vrata, ubili ili oterali krokodila, to znači da ćete prevladati svako nepoštenje u svom životu.

Advertisements
Advertisements