Šta znači sanjati pantalone?

San o pantalonama sugeriše da preispitujete svoju ulogu u određenoj situaciji. San u kojem ste obukli pantalone može da znači da se lako uvrediti. San u kome skidate pantalone znači da se izlažete drugima.

Sanjati da nemate pantalone u javnosti

Ovo je veoma čest san i mnogi ga ljudi s vremena na vreme imaju. Ovaj san znači da se plašite da budete u centru pažnje i ukazuje da imate problema sa društvenim odnosima.

Advertisements

Međutim, ovaj san može da znači i da krijete veliku tajnu i da imate strah da će svi saznati za to. Možda ste uznemireni i nervozni jer morate da budete ispred mnogih ljudi.

Pokušajte da radite na tome jer bi vam to moglo izazvati mnogo problema u budućnosti. Ako ste se osramotili pred mnogima, onda je to jedan od mogućih razloga zašto ste sanjali ovakav san.

Advertisements

Sanjati da neko nosi pantalone

Ako ste videli nekoga koga poznajete da nosi pantalone, to znači da ćete tu osobu uskoro bolje upoznati. Ako je to bio neko koga ne poznajete dobro, budite spremni da upoznate tu osobu.

Ako ste videli nekoga iz vaše porodice kako nosi pantalone, to znači da se osećate prijatno u blizini te osobe i verujete joj isto koliko i ona vama.

Advertisements

Generalno, videti nekoga u pantalonama simbol je udobnosti u blizini te osobe. Verujete joj i osećate se sigurno u blizini te osobe.

Sanjati prljave pantalone

San o prljavim pantalonama nije dobar znak. To je simbol prevare. Ako su te pantalone bile vaše, to znači da ćete učiniti nešto jako loše i zažaliti zbog toga.

Možda ćete se posvađati sa svojim partnerom i vas dvoje ćete saznati mnogo tajni jedno o drugom. Vaš partner vas možda vara već duže vreme.

Prljave pantalone u snu ukazuju na to da nešto nije u redu u vašem životu. Možda ste uradili nešto loše u prošlosti i ne možete da to prebolite. U tom slučaju, ovaj san je rezultat vaše podsvesti koja želi da se nosite sa tim problemom.

Drugo značenje je da ćete u budućnosti doneti pogrešnu odluku koja će vas mnogo koštati. Budite oprezni u donošenju odluka i ne žurite.

Advertisements

Budite strpljivi i promišljeni kada je u pitanju donošenje važnih odluka jer su neke stvari nepovratne i ne želite da se kajete kasnije.

Sanjati pantalone zaprljane izmetom

Ovaj san je simbol izdaje i razočaranja. Ako ste sanjali pantalone zaprljane izmetom, to znači da vas neka osoba laže i krije nešto od vas. To nije dobar znak i trebalo bi da budete svesniji ove mogućnosti.

Ne oslanjajte se na sreću i pazite da sve što radite, radite nakon što dobro razmislite. Nemojte biti nepromišljeni i ne donosite brze odluke jer one neće rezultirati dobrim stvarima.

Advertisements
Advertisements