Šta znači sanjati peglu?

Šta znači ako ste nešto peglali u snu? Ako žena u snu vidi kako pegla muževe pantalone, to je simbol predstojeće svađe sa njim. Ako je devojka sanjala da pegla muške pantalone, to znači da će se uskoro venčati. Ako je muškarac sanjao da pegla, to najavljuje romantični sastanak.

Peglanje suknje u snu znači da ćete morati da napravite nepoželjan kompromis. Peglanje venčanice u snu simbolizuje porodičnu sreću.

Advertisements

Ako ste sanjali da peglate mokru odeću, to znači da ćete moći da ispravite mišljenje drugih o sebi.

Ako devojka sanja da pegla mušku košulju – ovaj san najavljuje ljubavni sastanak. Ako ste sanjali da peglate košulju svom šefu, ovaj san obećava velike promene u karijeri.

Advertisements

Ako ste u snu peglali platno, taj san znači da ćete upoznati novog prijatelja i doživećete prosperitet na poslu. Peglanje posteljine u snu simbolizuje mir, harmoniju i dobar odnos kod kuće.

Ako ste peglali zavese u snu, to znači da ćete učiniti sve da sačuvate tuđu tajnu. Ako ste peglali peškire, to znači da ćete imati priliku da poboljšate odnose sa uvređenim rođacima.

Advertisements

Ako je mlada devojka sanjala da pegla posteljina, taj san joj najavljuje uspešan brak.

Ako ste sanjali da vas se pegla pokvarila ili zapalila prilikom peglanja, taj san znači da će vas mučiti sumnja da imate rivala u romantičnom odnosu.

Ako ste sanjali slomljenu dasku za peglanje, to znači da su sve vaše nevolje posledica vaše neumerenosti i lakomislenosti.

Videti gomilu zgužvanog veša za peglanje znači da morate da ispravite grešku koju ste nedavno napravili.

Bilo kakve poteškoće tokom procesa peglanja, ukazuju na nepovoljne prilike u porodici. Ako ste se prilikom peglanja opekli, taj san znači da će vas preterani umor dovesti do bolesti.

Advertisements

Ako ste sanjali da neko drugi pegla, možete očekivati posetu starog i veoma veselog poznanika. Ako ste peglali majice, to može značiti da ćete se pomiriti nakon svađe.

Peglanje poslovnog odela ili radne odeće, znači da odmah treba da promenite imidž ili vaše ponašanje.

Ako ste u snu peglali čaršafe, to znači da ćete dobiti poklon ili vas čeka neko iznanađenje. Ako ste peglali donji veš, to znači da ćete doživeti neprijatnost.

Peglanje haljine ukazuje na srećne okolnosti koje ćete uskoro doživeti.

Ako ste sanjali da prodajete pegle i opremu za peglanje, taj san znači da ćete uspeti da naterate nekog drugog da uradi neprijatan posao umesto vas.

Ako ste u snu dobili dasku za peglanje na poklon, to znači da će vam ljudi oko vas doneti mnogo neprijatnosti i nevolja.

Advertisements
Advertisements