Šta znači sanjati pidžamu?

Pidžama je simbol opuštenog stanja, udobnosti i opuštenosti koju osećamo u privatnosti sopstvenog doma.

Ako sanjate da nosite pidžamu na javnom mestu i da vam je to neprijatno, to je pokazatelj da vas nešto u privatnom životu muči i da ne želite da se to sazna u javnosti.

Advertisements

Postoji nešto u vašem privatnom životu za šta ne želite da javnost zna.

Pidžama je obično veoma udobna odeća koju nosimo dok smo kod kuće. Uvek je opuštajuće i dobar osećaj presvući se u pidžamu nakon dugog i napornog dana.

Advertisements

Ako ste sanjali da nosite pidžamu kod kuće, to simbolizuje vašu želju da se opustite. Možda ste radili dugo ili ste imali stresne situacije koje su vam oduzele mnogo energije a niste napravili pauzu.

Ovaj san je podsetnik da trebate da napravite pauzu da se odmorite od posla.

Advertisements

San o nošenju pidžame u javnosti može dovesti do toga da se osećate sramotno čak i u snu. Ovaj san može značiti da postoji nešto u vašem životu što se toliko trudite da zadržite privatno.

Ako ono što pokušavate da zadržite privatnim ikada bude poznato u javnosti, to će biti zaista ponižavajuće.

Dakle, ovaj san je odraz vaših strahova i može biti podsetnik da uradite ono što je ispravno. Takav san takođe može značiti da ste sebi postavili neke ciljeve koji su vam daleko van domašaja, ali ne sumnjate da ćete ih ostvariti.

To je podsetnik da preispitate svoje ciljeve ili pronađete nove načine za njihovo postizanje jer ste možda previše samouvereni u svoje ciljeve da biste pomislili da bi nešto moglo poći naopako.

Značenja snova su uvek vezana za ono kroz šta osoba prolazi u svom životu ili šta je uradila u prošlosti. Da biste protumačili san o nošenju pidžame, možete razmisliti kroz šta prolazite u životu.

Advertisements

Možete sebi postaviti pitanja o tome šta osećate u ovom trenutku. Ovo će vam dati jasno razumevanje vašeg života i sa ovim značenjima kao njihovim vodičem, možete znati zašto ste imali takav san.

Zar ne bi bilo lepo znati šta znače vaši snovi i sprečiti stalna pitanja u vašem umu?

Advertisements
Advertisements