Šta znači sanjati rakove?

San o rakovima obično je povezan sa emocijama, uglavnom sa ljubavnim odnosima i razvojem u vašem okruženju.

Sanjati grupu rakova

Bilo da vas okružuju ili vas prate u snu, to je odbar znak. Ovi snovi znače da će se vaši odnosi poboljšati efikasno i produktivno.

Advertisements

Sanjati da hvatate rakove

Ovaj san znači da imate veliki uticaj na druge ljude ili okolinu oko vas. Uhvatiti rakove i jesti ih u snu ukazuje na to da imate samopouzdanja da prevaziđete bilo koju vrstu nedaća koja se može pojaviti.

To takođe može značiti da ćete u sentimentalnom aspektu imati sreće. Ako već imate nekoga pored sebe, setićete se šta vas je navelo da donesete odluku da budete sa tom osobom. Ako ste sami možete biti veoma blizu da pronađete tu posebnu osobu koju ste toliko želeli.

Advertisements

Sanjati da vas rak napada

Ovaj san znači da ste verovatno opterećeni različitim ličnim odnosima kojima ste vezani, bilo sentimentalnim ili poslovnim. Imajte na umu da mešanje emocije iz prošlih veza sa onima u kojima ste danas može biti greška koju morate ispraviti.

Sanjati mrtve rakove

Sanjati mrtve rakove nije nužno znak da će se nešto loše dogoditi. Mnogi ljudi to povezuju na ovaj način i nisu svesni da možda greše. Kada sanjate mrtve rakove, to simbolizuje kulminaciju nečega u vašem životu ili nečega što će se završiti u vašem okruženju.

Advertisements

San o mrtvim rakovima simbolizuje početak ili jednostavno okončanje onih stvari koje su vas mnogo koštale.

Sanjati velike rakove

Ako u snu vidite velikog ili džinovskog raka, to je odraz veličine u kojoj vidite okolnosti kroz koje prolazite. Pre svega, simbolika velikog raka u snu daje vam impuls da procenite sve one aspekte koje smatrate problemom, tako da nema čega da se plašite ako u nekom trenutku sanjate džinovske rakove.

Sanjati male rakove

Ovaj san ukazuje na to da trebate ili ćete morati da donesete važnu odluku, možda za sebe ili za okruženje u kojem se razvijate, bez uticaja drugih i pokušaja da budete malo objektivniji.

Taj san takođe može da simbolizuje prilike koje će da vam se ukažu i koje nećete umeti da iskoristite. To se može javiti kada ste suočeni sa situacijama koje proizilaze iz nepredviđenih događaja.

Ova vrsta snova se često javlja kada ste suočeni sa nekoliko opcija i morate da birate između neke od njih. Ali ne trebate žuriti, najbolje je prvo istražiti sve opcije koje imate.

Advertisements

Sanjati da jedete rakove

Ova vrsta sna simbolizuje želju koju često imate, da budete prepoznati u poslu ili društvenom krugu na osnovu naših napora. Da biste izbegli da vam ovakva situacija donese razočarenje, morate da delujete bez razmišljanja o tome da dobijete neko priznanje za posao koji radite.

Jednostavno morate da se ponašate u skladu sa svojim vrednostima i onim što mislite da je ispravno, a da ne razmišljate mnogo o prihvatanju drugih.

Bolje je iskoristiti vreme koje imate da razmislite i fokusirate se na to da bolje radite svoj posao i analizirate šta zaista želite.

Ako to uzmemo u sentimentalni aspekt, ova vrsta snova vam govori da vam se mogu desiti zanimljive stvari, koje mogu biti i pozitivne i negativne.

Sanjati da kuvate rakove

Ovaj san simbolizuje očekivanja i frustracije. Preispitajte svoje planove, snove i želje u vezi sa svime u svom životu, kako biste izbegli polaganje nade u nešto što je uzaludno.

Sanjati da vam se rak približava

To može značiti da treba da razmislite jer nešto u vašim bliskim odnosima ili u vašem okruženju uopšte nije dobro. To može biti poseban problem sa nekim vama bliskim ili sentimentalni aspekt koji utiče na vas sa vašim partnerom ili članom porodice.

Ovaj san može značiti da biste trebali izbegavati neku osobu ili ako je moguće pobeći od nje na neko vreme. Morate da odvojite vreme i prostor, da dobro razmislite o problemima sa kojim se suočavate i zapitate se da li zaista želite da tu osobu držite blizu svog života u budućnosti.

Sanjati da posmatrate raka kako hoda

San u kome posmatrate raka kako hoda, znači da treba da odvojite dovoljno vremena da proučite sve odnose u kojima ste uključeni.

Ovaj san može da znači da će vam trebati snaga da se suočite sa bolnim promenama u neočekivanim situacijama u vašem životu. Morate bolje razmisliti i pokušati da se izborite sa problemima koji dolaze. To takođe znači da morate malo više da rizikujete i da budete malo manje racionalni.

Sanjati da ste postali rak

Ovaj san znači da pokušavate da pobegnete od svih nevolja koje imate. Čak i ako na trenutak uspete da pobegnete, očigledno će vaši problemi uvek biti sa vama, a jedini način da ih rešite je da ih suočite sa svojim sposobnostima i svojom inteligencijom.

Ovaj san vas poziva da razmislite o tome šta zapravo želite i veoma dobro procenite svaku situaciju koju imate.

Advertisements

Sanjati da čistite rakove

Ovo san je odraz vaše želje da izmenite put svog života ili ono što smatrate svojom sudbinom. Ako ste pogrešili ili doneli loše odluke, a želite da ih ispravite, to vam obično donosi veliku muku. U ovakvoj situaciji morate se fokusirati na učenje iz vaših prošlih situacija.

Advertisements
Advertisements