Šta znači sanjati sanjati gorilu?

Gorile su životinje koje žive u divljini i pripadaju porodici majmuna. Oni su ogromna stvorenja koja se ponekad koriste za predstavljanje snage i poročnosti. Snovi o gorilama mogu imati niz značenja i tumačenja.

Morate uzeti u obzir njihovu simboliku kada pokušavate da protumačite njeno skriveno značenje. U ovom članku pokušaćemo da otkrijemo poruku koju vam šalje vaš podsvesni um.

Advertisements

Sanjati da vas gorila juri

Ako vas je u snu proganjala gorila, takav san može simbolizovati potisnute emocije i misli. Ako je gorila bila ogromne veličine, taj san bi mogao simbolizovati vaše sek*ualne nagone i instinkte, ukazujući da ih potiskujete zbog straha od osude.

Ako ste u snu uspeli da pobegnete od gorile, takav san je dobar znak koji ukazuje na to da će vaši sukobi i svađe u trenutnoj vezi uskoro biti završeni i moći ćete da uživate u romantičnom blaženstvu sa svojim partnerom.

Sanjati prijateljsku gorilu

Ako ste sanjali da je gorila bila dobra i ljubazna prema vama, to je izuzetno pozitivan znak.

Ako ste u snu komunicirali sa gorilom, a ona je bila nežna prema vama, to znači da u vašem životu postoje neki dragoceni i plemeniti ljudi. Ovi ljudi brinu o vama i vole vas.

Advertisements

Možda su to vaši roditelji ili neki bliski prijatelji. Takođe je moguće da ovaj san simbolizuje osobu koja je iznad vas u društvenom i materijalnom smislu, koja vas poštuje i brine o vama.

Možda ćete uskoro sresti (ili ste već upoznali) osobu koja će imati veliki uticaj na vaš život. Ova osoba će vas podržati na svaki način, ali nikada neće pokušati da manipuliše vama ili da vas kontroliše.

Ako sanjate o prijateljskoj gorili, onda to simbolizuje vašu skromnu prirodu. Vaš podsvesni um vam govori da češće koristite svoje harmonično „ja“.

Ovaj san takođe znači da ćete u životu pronaći dobrodušnu osobu koja će vam pomoći da vas vodi kroz vaše životno putovanje.

Sanjati agresivnu gorilu

Ako ste sanjali agresivnu gorilu, to znači da još uvek imate priliku da izbegnete neki projekat koji će naneti štetu vama ili nekoj drugoj osobi.

Advertisements

Takođe, ovaj san može značiti da se plašite neke muške osobe. Možda je to vaš nadređeni ili otac ili suprug. U osnovi, i dalje možete izbeći štetu ako se ponašate mirno i mudro.

Sanjati da se gorile bore

Ako u snu vidite borbu između gorila, onda bi ovaj san mogao biti poziv na bitku u kojoj sirova moć igra značajnu ulogu, a gorile simbolizuju dvostruku stranu.

U tom smislu, to može biti sukob sa nekim ko ima veću moć od vas ili možda sa nekim ko ima izuzetnu snagu. Ipak, ovde se radi o sirovoj moći i takmičenju za nadmoć.

Vaša podsvest pokušava da vas upozori, pa obratite pažnju na ponašanje gorila koje se bore u snu da biste bolje analizirali ono što vam san pokušava reći.

Sanjati da vas gorila pobedi u borbi

Ako ste sanjali da se borite protiv gorile i da ste poraženi, takav san nije dobar znak, jer ukazuje na bolest u bliskoj budućnosti.

Sanjati mrtvu gorilu

San o mrtvoj gorili nije dobar znak jer govori o gubitku osobe koja vam mnogo znači u životu. Možda će ta osoba otići negde ili napraviti neke velike promene u svom životu koje neće uključivati vas.

San je tu da vas pripremi za ovo, kao i za činjenicu da morate oprostiti toj osobi. To bi vam trebalo pomoći da umanjite svoje strahove i tuge.

Snovi o mrtvoj gorili mogli bi da simbolizuju i velike gubitke i da će vam trebati pomoći da se nosite sa teškim situacijama.

Međutim, ako ovaj san ne izaziva teške emocije u vama, to znači da ćete prevazići probleme i konačno ćete se osećati dovoljno jakim da se suočite sa onima koji pokušavaju da manipulišu sa vama.

Sanjati da vas je gorila napala

Ako vas je u snu napala gorila, takav san može značiti da bi vam neko moćan mogao na neki način zapretiti u bliskoj budućnosti, ali ne smete dozvoliti da vas ta osoba drži podalje od postizanja vaših ciljeva.

Ako vas gorila napadne u snu, moguće je da se osećate fizički zaostali ili da imate bilo kakvu zabrinutost, utemeljenu ili na neki drugi način, u vezi sa svojim fizičkim blagostanjem.

Advertisements

Sanjati da vas gorila ugrize

Ako ste sanjali da vas gorila ugrize, takav san nije dobar znak jer ukazuje na poteškoće i nevolje koje vas očekuju. Ponekad ovaj san može ukazivati na to da će vas kontaktirati neki rođak, sa kojim dugo niste bili u kontaktu.

Sanjati žensku gorilu

Videti žensku gorilu simbolizuje prisustvo dominantne ženske figure u vašem životu. To može biti vaša majka, sestra, supruga, koleginica itd. Ovaj san je simbol zaštite, brige i nege.

Taj san je podsetnik da se u svom životu brinete za ovu žensku osobu. Možda je u nevolji i traži vašu pomoć i podršku.

Sanjati da ste ubili gorilu

Ako ste u snu ubili gorilu, to znači da ćete sigurno rešiti neke velike životne probleme. Takođe, možete se naći u nevolji zbog svoje nepromišljenosti.

Izvući ćete se iz tog problema, ali trebali biste biti malo pažljiviji i paziti šta govorite i radite.

Sanjati gorilu – simbolika

Ovakvi snovi su često noćne more. Gorile su retka vrsta koja se može naći samo u nekim delovima planete. One su fascinantne i čudne. Velike su i mogu izazvati strah. Ako u snu naiđete na ovo stvorenje, postoje neki mogući razlozi za to.

Advertisements

Videti porodicu gorila u snu, znači da ćete morati da provedete više vremena sa svojom porodicom. Postoji mogućnost da ste u poslednje vreme bili jako zaposleni i da niste obraćali pažnju na svoje drage ljude.

Budući da gorile izgledaju zlobno i divlje, videti tu životinju u snu može značiti da bi vam se uskoro moglo dogoditi nešto loše. Vaš podsvesni um vas upozorava da bi nešto moglo ugroziti mir vaše porodice.

Sledećih nekoliko dana morate biti veoma oprezni. Morate učiniti sve što možete kako biste zaštitili svoje voljene.

Sanjati gorilu takođe može da simbolizuje da će se u vašoj porodici dogoditi veliki sukob. Možda postoji veliki nesporazum koji može dovesti do tenzija i sporova.

Da biste to izbegli, moraćete da se rešite problema pre nego što postanu previše ozbiljni. Najbolje je da o tome razgovarate sa svojom porodicom.

Advertisements

Gorila u snu takođe može biti simbol problema u vašem životu. Moraćete da se zapitate o stvarima koje vas zabrinjavaju.

Još jedan mogući razlog zašto sanjate ovu životinju je zbog emocija koje ste skrivali. Ako u snu naiđete na ogromnu gorilu, to može da simbolizuje vaše instinkte i sek*ualne nagone. Potiskujete ih jer se plašite da će vam javnost suditi.

Gorila u snu takođe može biti simbol moćne osobe koja može ugroziti vaš položaj na poslu. Nikada ne dozvolite da vas drugi spreče u postizanju vaših ciljeva.

Snovi o gorili mogu imati razna značenja. Morate obratiti pažnju na male detalje i na emocije koje izaziva da biste identifikovali poruku koju vam san pokušava preneti. Razumevanje značenja problema pomoći će vam da izbegnete probleme i ljude koji žele da vas unište.

Advertisements
Advertisements