Šta znači sanjati stonogu?

Većinu vremena, kada razmišljamo o stonogama, povezujemo ih sa noćnim morama ili barem negativnim stvarima. Međutim, u nekim slučajevima, stonoge u snovima mogu vam zapravo doneti dobre vesti!

Većinu vremena na stonoge se gleda kao na pretnju i kao gamad, i možda s pravom (slično kao sa zmijama i paucima). Međutim, postoje i pozitivni snovi o stonogama.

Advertisements

Ovaj san može biti simbol ravnoteže u vašem životu. Kada ljudi razmišljaju o stonogama, obično postoji veoma polarna reakcija – ili im se sviđaju ili su uplašeni i užasnuti.

Zanimljivo je da stonoge u snovima imaju neka vrlo neobična simbolička značenja. Glavna simbolika stonoge je ravnoteža. Na kraju krajeva, uvek je zanimljivo videti kako stonoge pronalaze ravnotežu da se kreću i prežive sa toliko nogu. Potreban je balansiran pokret da bi se kontrolisale tolike noge.

Stonoge obično imaju negativne konotacije u snovima i čak su često prisutne u noćnim morama. Ali ovakvi snovi mogu imati i neka zanimljiva pozitivna značenja za vas i vaš život.

Sanjati da ubijate stonoge

Ako ubijate stonoge u svojim snovima, to znači da ubijate gamad, što na kraju znači da se oslobađate nečeg negativnog iz svog života. Vi „ubijate“ izvor nezadovoljstva. Ako to već ne radite, onda vam je ovaj san znak da to treba da uradite u svom životu što je pre moguće.

Advertisements

Sanjati da vidite stonogu iz daleka

Ako sanjate da vidite stonogu izdaleka, onda to za vas može imati dva značenja. Prvo značenje je da postoji neko u vašem životu ko se prema vama ponaša loše. Ovaj san vam govori da treba da se rešite ove osobe što je pre moguće.

Još jedno potencijalno značenje ovog sna je da ćete imati malo sreće. Da, stonoge u snovima mogu doneti sreću, ali samo kada se stonoga udaljava od vas ili vam u snu izgleda nezainteresovana za vas.

Sanjati da se stonoga brzo kreće

Videti stonogu koja se brzo kreće u vašim snovima može biti pozitivan znak. Stonoga je simbol ravnoteže, pa ako vidite jednu takvu koja se brzo kreće, to znači da svoj život živite na uravnotežen način, što vam omogućava da brzo napredujete u životu.

Sanjati da se stonoga polako kreće

Stonoga koja se sporo kreće u snu, signalizuje da imate poteškoća da napredujete u svom životu.

Možda postoji nekoliko razloga za to, ali glavni razlog može biti taj što u životu imate mnogo nedovršenog posla sa kojim ne želite da se bavite. Ovaj san vam govori da treba da se pozabavite ovim problemima što je pre moguće.

Advertisements

Sanjati stonoge u krevetu

Sanjati stonoge u krevetu je noćna mora. Očigledno, niko ne želi da sanja takvu vrstu sna. Međutim, možda ćete doživeti ovaj san kada imate osobe u vašem životu koje pokušavaju da vas iskoriste.

Takve osobe morate da izbacite iz svog života, kao što biste želeli da izbegnete stonoge u svom krevetu.

Sanjati stonoge – ostala značenja

Samo uočavanje i posmatranje stonoga u snu ukazuje na prepreke u vašem svakodnevnom životu, koje su same po sebi, ponekad beznačajne. Tek kada se ovi problemi nagomilaju, oni postaju dosadni i izazivaju tugu.

Ako ste sanjali da ubijate stonoge, to može značiti da se nosite sa malim preprekama u svom životu. Možda pokušavate da otklonite probleme i pronađete rešenja. Moguće je da želite da se konačno rešite dosadnih svakodnevnih problema.

Ako je u snu cela kuća bila puna stonoga, ovaj san ukazuje na nezadovoljstvo i neravnotežu u vašem životu. Možete biti skloni da se vratite starim slabostima.

Sanjati stonogu u kupatilu simbolizuje mentalno pročišćavanje. Stara osećanja i prošli planovi se „ispiru“, oslobađaju i odbacuju – ciljaju se novi ciljevi, što je pozitivno.

Otrov koji stonoga koristi protiv konkurenata ili predatora u snu, može biti znak da morate da pokažete drugim ljudima gde im je mesto. Morate postaviti neke granice u svom životu!

Advertisements
Advertisements