Sanovnik baka – Šta znači sanjati baku?

Snovi o baki su simbol vašeg postojanja na ovom svetu. Mnogi ljudi vide svoju mrtvu baku u snu.

Neki takođe sanjaju o svojoj baki koja je još uvek živa, ali boravi u udaljenom mestu. Ovi snovi simbolizuju ljubav, naklonost, vezu, bliskost, zajedništvo i osnovu porodice.

Advertisements

Pogledajte nekoliko stvari vezane za snove o vašoj baki. Da li je vaša baka u snu ležala u krevetu ili vas gledala s neba? Ako je vaša baka ležala u krevetu, to je znak da će se vaša baka uskoro razboleti.

Ako ste je sanjali kao anđela na nebu, ovo će promeniti vaš život, jer vi imate njene blagoslove, a ona vas nadgleda.

Advertisements

Snovi o baki su unutrašnja osećanja o vašoj porodici. Sanjanje o članovima porodice ukazuje na neke intuicije o zdravlju vaše porodice. To bi takođe moglo značiti da propuštate trenutke provedene sa bakom i dekom.

Svi znamo bakine priče i jedini cilj koji stoji iza ovih priča bio je da nas učine boljim ljudima. Ako u snu vidite baku, to znači da se od vas očekuje mudriji izbor i ispravljanje odluka u životu.

Advertisements

Videti baku u snu odnosi se na neočekivanu podršku, takmičenje ili dobre vesti.

Vidjeti kuću svoje bake u snu simbolizuje dobre vesti koje ćete čuti tokom svog putovanja ili kada ste daleko od svoje kuće.

Ako vidite da u snu grlite baku, to znači da ćete napustiti logičan način razmišljanja i ponašati se drugačije prema svojim osećanjima.

Videti da baka umire u vašem snu odnosi se na delo koje vas sprečava da provodite vreme sa svojim partnerom.

Ako vidite da vam baka umire u snu, to podrazumeva da ne provodite vreme sa partnerom zbog putovanja ili posla i da ste u suprotnosti sa partnerom.

Advertisements

Vidjeti da je vaša baka u snu ustala iz mrtvih simbolizuje dobre vesti vašeg prijatelja ili partnera.

Ako u snu razgovarate sa bakom, to znači da ćete svog prijatelja smatrati odgovornim zbog izgubljenog. Zbog ovoga ćete se udaljiti od ovog prijatelja.

Videti da se u snu svađate sa bakom i uznemiravate je u snu, znači da ne verujete sebi i da će neko to iskoristiti, a vi to ne znate. Ako vidite da vas je vaša baka prevarila u snu, to znači da ćete pogrešiti.

Poljubiti baku u snu znači da vaše sumnje vezane za partnera nisu istinite. Ako vas baka poljubi u snu, to simbolizuje podršku vašeg partnera.

Ako vidite da imate se*s sa bakom u snu, to znači da ćete se pridružiti prepunoj porodici i osećate da joj pripadate ili ćete stalno biti na poslu o kojem privremeno razmišljate.

Ako vidite da baka ima se*s sa nekim u vašem snu, to znači da će vaša porodica odložiti neke potrebe da nadoknadi vaše greške.

Sanjati da vaša baka plače odnosi se na osobu ili događaj koji vas zbunjuje. Ako se vaša baka u vašem snu smeje, to simbolizuje dobre vesti.

Ako vidite da baka u vašem snu obavlja molitvu, to znači da ćete vi ili neko od članova vaše porodice čuti dobre vesti od države.

Sanjati baku znači da se u budnom vremenu bavite nečim u čemu ste iskusni. Dobro ste uvežbani da se nositi sa ovim scenarijem, ali to ne mora biti nužno olakšanje.

Vaše prethodno znanje znači da znate kako da se nosite sa nečim, ali vaše emocije mogu svejedno biti pogođene.

S druge strane, možda neko donosi odluku za vas – mudrija, svetovnija osoba. Možda vam se ne sviđa što je ovo izvađeno iz vaših ruku, ali to je u vašem najboljem interesu.

Advertisements

Umesto da se oduprete, možda je bolje da se potrudite sa onim što ova osoba smatra potrebnim – šanse su da imaju neku predvidljivost kako će se ionako odigrati.

Moguće je da se bojite starenja, a baka u vašem snu je simbol ovog straha.

Da li u vašoj porodici trenutno postoji stara osoba koja je bolesna? Ili znati nekoga ko pati zbog starosti?

Razmislite o odnosu koji imate sa sopstvenom bakom. Ako je san imao negativan osećaj, možda postoje stvari koje treba popraviti između vas oboje.

Uz sve to, ako je san bio pozitivan, a volite svoju baku, možda ćete morati da joj i dalje pokazujete ljubav koju sada činite i podsećate je kako je dragocena za vas.

Jednostavnije, san bi vam mogao reći da provodite više vremena sa sopstvenom bakom ako se u poslednje vreme niste potrudili.

Advertisements

Možda su vas drugi uticaji sprečili da je vidite i sada su ova ograničenja ukinuta, pa imate priliku da je posetite.

Sanjati baku kako vam se smeši

Vaši trenutni napori i prethodna dela čine vaše pretke ponosnim na vas. To je takođe znak da treba da nastavite ono što radite. Shvatite to kao nagoveštaj da vam sreća ide u prilog.

Sanjati da baka plače

Ovo nije dobar znak. Znači bol i tugu. Možda ste povredili njena osećanja u prošlosti ili ste trenutno učinili nešto pogrešno, što je narušilo poverenje vaših predaka.

Baka koja plače u snu takođe je znak da joj jako nedostajete. Možda bi poseta njenoj kući ili pozivanje pomoglo da se stvari raščiste.

Sanjati da baka umire

To je znak kraja krvnog srodstva. Neki sukobi u kući mogu dovesti do ozbiljnih problema zbog kojih ćete se udaljiti od vrlo bliskog člana porodice. Videti kako baka umire u snu takođe znači da vaša prošla sećanja nestaju.

Advertisements

Sanjati mrtvu baku

Baka je značajan lik za bilo koga. Obično predstavljaju nežnost i razumevanje. One čak mogu pružiti bolje razumevanje različitih situacija od vaših roditelja. Uloga bake je presudna u porodici. Stariji u kući predstavljaju svu naklonost i nežnost.

Uprkos tome, u svetu snova baka nije uvek povezana sa naklonošću i nežnošću. Ako sanjate o svojoj živoj baki, verovatno ste vrlo profesionalna osoba na radnom mestu.

Značenje snova nije uvek isto jer će događaji u vašem snu odrediti značenje.

Ako ste sanjali svoju mrtvu baku, ona vam pokazuje želju da provedete vreme s njom, da se vratite u detinjstvo, tamo gde ste zadovoljni.

Ako ste sanjali svoju mrtvu baku i vaš odnos s njom bio je vrlo dobar, ovaj san ukazuje na to da se osećate kao da je vaše stanje vrlo ugodno.

Kada se vaša baka umeša u raspravu, ovaj san pokazuje da će doći vrlo pozitivne stvari.

Advertisements

Ako vam je baka dala savet, ovaj san je stvaran i morate da obratite pažnju ako želite da uspete.

Ako ste se videli kao dete i igrali se sa mrtvom bakom, ovaj san znači da ste u životu mnogo tvrdoglavi.

Ako je vaša baka zaplakala, ovaj san govori da će doći po vas. Pravo je vreme da razumete smrt.

Ako ste videli svoju mrtvu baku i osećali ste se oduševljeno, ovaj san je signal da će se dogoditi pozitivna promena.

Ako ste postali baka, ovaj san vam govori da ćete imati veliku odgovornost.

Ako je vaša baka bila bolesna ili veoma umorna, ovaj san pokazuje da ne možete ništa promeniti u svom životu.

Advertisements

Ako se prepirete sa bakom, ovaj san pokazuje da morate da vidite šta je najvažnije u vašem životu.

Ako ste videli baku pored svog dede, ovaj san pokazuje da morate biti nepokolebljivi pred problemima.

Ako često sanjate svoju mrtvu baku, ovaj san pokazuje da se osećate zaštićeno. S druge strane, ovaj san govori da su vam potrebni pažnja i naklonost.

Ako ste videli da je iza vas baka, ovaj san pokazuje da ćete patiti od zdravstvenih problema.

Ako ste šetali sa bakom na groblju, ovaj san doneće pozitivne promene u vašem životu.

Ako ste razgovarali sa mrtvom bakom, ovaj san zavisi od toga o čemu razgovarate sa bakom. Ono o čemu razgovarate sa mrtvom bakom je stvarno.

Advertisements

Ako vaša baka pukne od smeha i sreće, ovaj san pokazuje da ćete pronaći podršku koja vam je potrebna.

Ako imate zdrav odnos sa bakom, ovaj san takođe ilustruje vaša snažna sećanja prema baki. Ona vam govori u snu i ostvaruje specifične interakcije jer predstavlja neke kritične poruke.

Advertisements
Advertisements