Sanovnik auto – Šta znači sanjati auto?

Svako vozilo u snu simbol je života onoga koji sanja.

Millerova knjiga snova smatra da sanjati automobil predviđa neke promene: to može biti kratko putovanje ili dugo putovanje, razvod ili nova ljubav.

Advertisements

Ako u snu sanjate veoma skup automobil, ali ga u stvarnom životu ne možete priuštiti, to može biti znak neuspeha i gubitaka.

Drugi snovi o skupim automobilima označavaju uspeh u karijeri i predskazuju blagostanje. Takođe možete pronaći odgovor koji ste dugo tražili.

Advertisements

Sanjati skroz novi automobil može biti znak gubitka nečeg dragocenog.

Slupan automobil u snu vam garantuje priliku za zaradu i kupovinu koju ste dugo planirali. Sanjati stari automobil u snu znak je oživljavanja starih problema.

Advertisements

Od boje automobila zavisi tačna simbolika i interpretacija sna:

 • crvena – velika aktivnost, agresija, opasnost
 • žuto – pozitivne misli, radost
 • bela – otvoreno srce, čiste misli
 • crna – koncentracija
 • smeđa – imati svoju svrhu, akcija
 • srebrna – snovi, iluzije
 • plava – hladnoća, odvojenost
 • zelena – napetost

Ako žena traži automobil u snu, to je znak da će upoznati novog muškarca. Muškarac koji vidi automobil na parkingu otići će na dugo poslovno putovanje.

Kupovina novog automobila u snu znači ostvarenje vaše želje ili rešavanje starog problema. Kupovina vozila u snu je uvek pozitivan znak. Moći ćete da vratite izgubljeni položaj u stvarnom životu.

Prodaja automobila u snu je loš znak –  spremite se za negativne promene.

Vožnja automobila je odraz vaše lične aktivnosti i uspeha. Da li ste sanjali da samo sedite u autu? Vaši trenutni snovi se neće ostvariti.

Advertisements

Sanjati da se vozite na prednjem sedištu može  značiti da će vas vaša energija dovesti do cilja. Vožnja noću na poznatom putu znak je zabrinutosti koje će doneti pozitivne promene. Ako sanjate da ste putnik, to znači da ste pod nečijim uticajem ili da ste od nekoga zavisni.

Ako ste sanjali da vozite auto to je obično pozitivan znak koji predskazuje da će se vaši planovi ostvariti. Brza vožnja može imati dve interpretacije: da ćete brzo postići svoj cilj ili da pokušavate nešto da izbegnete.

Ako ste sanjali da vozite automobil, niste svesni da ste spremni za teška vremena. Ako vam je u snu bilo previše lako da vozite, to znači da ste previše samouvereni, što može imati negativne posledice.

Vožnja unazad znači da će se vaši planovi ispuniti ali ne baš onako kako ste očekivali. Ako je put u snu bio sasvim ravan i gladak, to znači da imate potpunu kontrolu nad situacijom.

Ako je bilo puno rupa na putu kojim ste se vozili u snu, to je znak da ćete morati uložiti mnogo napora da biste rešili situaciju.

Popravljanje automobila u snu tumači se kao da želite više nego što možete da priuštite. Sanjati broj automobilskih tablica znak je nekih manjih prepreka i finansijskih problema.

Ako ste sanjali ključeve automobila ne propuštajte šansu, uskoro će se dogoditi pozitivne promene u vašem životu.

Saobraćajna nesreća je znak nekih prepreka. Sanjati da udarate nešto automobilom u snu je loš znak, možete upasti u probleme. Udarati drugi automobil znači imati konkurenta. Udariti nekoga automobilom u snu je predviđanje nadolazećih problema.

Snovi o krađi automobila znače neuspeh nekih važnih planova. Ovakvi snovi mogu i pokazivati vaš strah od predstojećih promena.

Ako u snu kradete automobil, to znači da možete prekinuti odnose sa moćnom osobom. To takođe može značiti da se vaš san neće ostvariti.

Ponekad krađa automobila može biti znak kršenja planova i putovanje koje ste planirali biće otkazano iz čudnih razloga. Neke knjige snova smatraju da krađa automobila predviđa strasnu ljubavnu vezu.

Advertisements

Sanjati automobilske tablice

Ako ste sanjali registarske tablice automobila, tumačenje snova kaže: postoji opasnost od nesreće na putu. Moguće su i finansijske poteškoće ili gubitak nade, ovakav san može imati i pozitivnu interpretaciju: očekujte da ćete dobiti veliku količinu novca, ojačati posao i steći korisne kontakte.

Ako se sećate broja tablica, ovaj san upozorava na buduće finansijske nevolje koje bi mogle izazvati depresivno raspoloženje. Ne opterećujte se zbog poteškoća – bolje je razmisliti o tome kako ih je moguće prevazići.

Ovaj san može biti upozorenje da biste trebali da budete oprezni i obazrivi u svakodnevnim poslovima.

Sanjati registarske tablice automobila u snu predstavlja upozorenje o mogućoj nesreći ili događaju na putu.

Ova opasnost će biti aktuelna nekoliko dana, pa za to vreme morate voditi računa. Prema knjizi snova, preporučljivo je ograničiti se na putovanja sopstvenim prevozom ili šetati. Bolje je držati se dalje od prometnih puteva.

Različiti snovi u kojima se pojavljuju registarske tablice i njihova značenja:

Advertisements
 • Ako ste sanjali registarske tablice – očekuju vas poteškoće na putu;
 • U snu ste čuli broj registracije – budite oprezni sa drugim putnicima u vozilu;
 • Sećate se tablica – finansijski problemi;
 • Zaboravili ste broj tablica – biće nekih poteškoća, ali brzo će proći.

Sanjanje vozačke dozvole i brojeva u njoj ima pozitivno značenje. Tumačenje snova kaže: ako su brojevi skladni (svi isti ili se ponavljaju u parovima), sanjar može da ojača posao koristeći veze sa pravim ljudima.

Broj 1000 na registarskim tablicama automobila u snu je odličan znak koji predskazuje da su veliki novčani dobici uskoro mogući.

Kakvo je značenje sanjanja registarskih tablica tuđeg vozila? Onaj koji sanja će imati korisne kontakte i ojačaće poslovne veze.

Ako se sećate broja nakon buđenja, taj broj može ukazivati na neki važan datuma za koji se trebate pripremiti.

Da li ste sanjali da ste prefarbali broj automobila da ga niko ne bi video? Tumačenje snova objašnjava: vaše nadanje se neće isplatiti. Nemojte se previše uzrujavati, jer postoji još mnogo mogućnosti.

Advertisements

Ako su vam u snu ukradene registarske tablice (ili njihov broj) to znači da ćete pokušati da sakrijete neki važan događaj ili njegov datum.

Sanjati da vam auto gori

Ako ste sanjali da vam vozilo gori, nemojte žuriti u garažu da proverite da li je sve u redu sa vašim kolima.

Knjige snova daju takvom snu sasvim simbolično značenje. Automobil je odraz fizičkog i duhovnog stanja sanjača. Ako se nešto u snu dogodilo sa kolima, to samo ukazuje na neke vaše unutrašnje probleme.

Kada sanjate da nešto gori, to je znak gubitka energije i uzaludnog ulaganja napora na javi. Ova interpretacija je posebno tačna ako sanjate svoj, a ne tuđi automobil.

Ako sanjate da neko transportno vozilo gori, taj san simbolizuje emocionalnu agresiju, nedostatak racionalnosti i smirenosti. Ovaj san nagoveštava da morate potpuno promeniti svoje ponašanje, u protivnom ćete imati velikih problema.

Međutim, ako je automobil u snu bio u čistoj i jasnoj vatri, ta slika predstavlja duhovni rast, buđenje i izbavljenje od starih navika i situacija koje truju vaš život.

Advertisements

Ako je zapaljeni automobil koji ste sanjali stajao blizu vašeg doma, budite  spremni za skandale i nesporazume kod kuće.

Automobil koji gori, takođe može da predviđa potpuni neuspeh u nekim poduhvatima.

Ako ste sanjali da vam se zapalio automobil, očekujte promenu i radost zbog drugih ljudi i opšte blagostanje –  ali tek nakon nekih problema i prepreka.

Vozilo u vatri takođe može da predviđa novi projekat koji će doneti mnogo briga i problema, ali će zatim doneti i profit i uspeh.

Ako vam se stari automobil zapalio u snu, to znači da će stari problemi nestati. Ako se automobil zapalio zbog saobraćajne nesreće, uskoro ćete morati da se suočite sa nekom pomalo blesavom osobom.

Miler kaže da su saobraćajne nesreće i požari u snu simboli nekog dugo očekivanog događaja koji  se može završiti skandalom.

Advertisements

Veoma često vatra u snu simbolizuje ljubavne avanture i strasti. Ako ste sanjali nesreću u kojoj se vaš automobil zapalio, trebalo bi da očekujete da će se dogoditi kratka romansa, svađa i pomirenje.

Vaše aktivnosti u snu pomoći će vam da bolje protumačite zaplet:

 • Posmatrate nesreću – snažan porast emocija;
 • Vi palite vatru – nesmotrena akcija;
 • Gasite vatru – emotivni nemiri;
 • Vožnja zapaljenog automobila – događaji koji se ne mogu promeniti;
 • Saobraćajna nesreća – neuspeh vaših snova i nada.

Ako ste sanjali da je automobil zapaljen, a vatrogasci su pokušavali ugasit požar –  kompromitujući materijal koji posedujete biće najbolje oružje protiv vašeg neprijatelja. Ako vatrogasci u snu ne bi uspeli ugasiti vatru –  možete izgubiti neke šanse i vaši neprijatelji će postati jači i lukaviji od vas.

Značenje sanjanja automobila

Ako ste sanjali da se automobil prevrnuo i da ste izgubili kontrolu nad njim, nemojte se brinuti. Ovaj san vas upozorava na neke predstojeće poteškoće, ali i najavljuje obnavljanje pozitivnih osećanja.

Sanjati strance u automobilu predstavlja upozorenje koje vam nagoveštava da na putu morate biti pažljiviji.

Psiholozi kažu da će se neki planovi sanjača promeniti ako je sanjao da se automobil prevrnuo, a da je vozač bio siguran i zdrav.

Advertisements

Sanjati katastrofu znači snažno moralno opterećenje osobe u stvarnosti. Vreme je da poverite posao partnerima i opustite se.

Da bismo objasnili šta tačno znači nesreća u snu, Millerova knjiga snova predlaže da se pogledaju detalji:

 • Sanjač je vozio sam – nagla promena vaših planova;
 • U vozilu je bilo putnika – plodno poslovno putovanje;
 • Biti svedok prevrtanja automobila – spoznaćete neke svoje zlobne želje;
 • Umiranje prilikom prevrtanja automobila – gubitak veze sa rođacima.

Sanjati da ste za volanom automobila i da se prevrćete takođe je simbol promene životnih prioriteta. Najverovatnije vas više neće zanimati projekti na kojima ste dugo radili.

Tsvetkova savetuje da počnete novi posao sa entuzijazmom, ako sanjate da se automobil prevrnuo i da niko nije povređen.

Ako u snu niste uspeli da izbegnete povrede, modrice i prelome, pripremite se za neke poteškoće na javi. Sanjati povrede izazvane nesrećom, poznate knjige snova objašnjavaju kao žurbu sanjara na javi. Vreme je da se zaustavite i dobro razmislite o svojim postupcima i tek tada donesete odgovorne odluke.

Sanjati putnike pored vas na putovanju – očekuje vas poslovno putovanje, nova poznanstva i sastanci.

Advertisements

Tumačenja Nostradamusa predviđaju burnu romansu, vatrene večeri, ljubavne veze. Ako sanjate da se automobil prevrnuo zbog greške nekoga kog putnika, budite oprezni u kontaktu sa strancima, postoji mogućnost da vas prevare.

Frojd nudi objašnjenje sna u kome se u toku nesreće vidi i pun salon ljudi: sledi vam fatalni susret sa čovekom za koga će vas sudbina dugo vezati. Ovaj san takođe znači da vas seksualni podvizi mogu dovesti do prave katastrofe – možete sve izgubiti u potrazi za zadovoljstvima.

Ako ste očevidac sudara i sanjatete kako gledate prevrtanje automobila, u stvarnosti ćete se susresti sa neprijateljima. Neprijatelji će se aktivno mešati u vaš život i praviti spletke među vašim prijateljima, komšijama i rođacima.

Ako vam se dogodilo da u snu ne samo vidite tragediju, već i umrete u njoj – pripremite se za izdaju od strane rodbine. Oni koji su vam bliski znaju više o vama nego drugi; verovatno će iskoristiti priliku da se osvete ako su dobri odnosi između vas narušeni.

Advertisements
Advertisements